درخواست کمک

freelearn

Banned
سلام دوستان من چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید

1. میخوام گوشه تصویر خمیده بشه مثل همین تصویر:

تو این عکس گوشه های تصویر یه طوری نیم دایره هست! کسی بلد هست اینو آموزش بده ممنون میشم

2. من نیاز به یک فونت یا نرم افزار خوشنویسی دارم: اما نه نستعلیق : این تصویر رو ببینید
q44i0lztqxxsz7git5x7.jpg

مثلا چنین چیزی! خلاصه چند تا فونت توپ میخوام!

ممنون
:rose:

Erfan

Well-Known Member
در مورد سوال اولتون، از ابزار شیپ استفاده میشه که میتونید از این آموزش استفاده کنید :

http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=722353#post722353

در مورد سوال دوم :
اسم این خط، خط شکسته از نرم افزار کلک 2000 هست که میتونید اون رو از بیرون تهیه کنید یا روی اینترنت جستجو کنید.
{لازم به ذکر است این نرم افزار دارای حق کپی رایت بوده و درخواست اون در انجمن خلاف قوانین است}

آخرین ویرایش:

freelearn

Banned
در مورد سوال اولتون، از ابزار شیپ استفاده میشه که میتونید از این آموزش استفاده کنید :

http://forum.majidonline.com/showthr...353#post722353

مهندس مرحله 5 این آموزش گفته تصویر رو ببر بالای لایه 1 بعدش کلیک Alt + Ctrl + G رو بزن که هر چی میزنم اتفاقی نمی افته.....

یکی منو راهنمایی کنه لطفا

Erfan

Well-Known Member
برای این کار میتونید از جعبه لایه ها روی لایه مورد نظر راست کلیک کنید و گزینه Create Clipping Mask رو انتخاب کنید.
کلیدهای Alt + Ctrl + G میابنر هستن.

Erfan

Well-Known Member
دوست عزیز یه مینی آموزش میذارم که امیدوارم به کار شما بیاد.

ببین توی تصویر زیر ما دو تا شی داریم، شماره 1 و شماره 2

erfan_001.jpg

در اینجا ما شی شماره یک رو روی شی شماره 2 دراگ میکنیم {یعنی میاوریمش روی تصویر شماره 2}

erfan_002.jpg

سپس از باکس لایه ها روی لایه اولی راست کلیک میکنیم و گزینه Create Clipping Mask یا کلید میانبر Alt + Ctrl + G را فشار میدهیم.

erfan_003.jpg

اینطوری تصویر اولی دقیق توی کادر زیری قرار میگیره و شما دستی میتونید محل و جایگاه عکس رو تغییر بدهید.

erfan_004.jpg

موفق باشی
عرفان :rose:

freelearn

Banned
من از فتوشاپ 8 استفاده می کنم فکر کنم گزینه Create Clipping Mask رو نداره.. بازم برم تست کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا