درخواست کمک برای uv وتکسچر

mo-hammad

Active Member
سلام من شروع کردم به یادگیری uv و تکسچرینگ ولی خیلی برام سخته آموزهم کلی دانلود کردم ولی نمیفهمم!

اولین سوالم اینه وقتی از منوی ویندوز پنجره ی uv را باز میکنیم برای ادیت وقتی خواستیم مپ رو سیو کنیم با چه سایزی سیو کنیم ؟

2- وقتی مپ را وارد فتوشاپ کردیم برای تکسچرینک این خطهای سفید مپ رو چیکار کنیم که رو تکسچر نمونه ؟

GoOoli

New Member
سلام
هرچی سایزی که انتخاب می کنید بزرگتر باشه کیفیت تکسچرتون بهتر می شه و هر چی سایز کوچکتر باشه تکسچرتون بی کیفیت و پیکسل پیسکل می شه
من خودم معمولا 1024 * 1024 می ذارم
تو فتوشاپ هم باید بافتی رو که می خواهید درست کنید تو یه لایه جدید درست کنید و موقع سیو کردن هم لایه اسنپ شاتتون که از مایا آوردید پاک کنید
موفق باشید

mo-hammad

Active Member
و این که من وقتی مپ رو میبرم فتوشاپ و تکسچرش میکنم و دوباره میام اونو تو مایا به مدل میدم تکسچر رو مدل نمیشینه چیکار کنم ؟

GoOoli

New Member
بهترین کار اینه تکسچر رو توی یه برنامه دیگه مثل مادباکس یا زی براش بدید تو فتوشاپ این مشکل پیش می یاد مدام باید تست کنید تا بالاخره خوب روی مدل بشینه اما تو اون دو تا برنامه دیگه که گفتم مستقیما روی مدل نقاشی میکند و همونجا می تونید نتیجه رو ببینید

mo-hammad

Active Member
نمیشه uv map رو با سایز مدل سیو کرد که دیگه مشکل مچ شدن رو ی مدل رو نداشته باشیم ؟ اگر میشه توضیح بدید لطفا

davoodice

Well-Known Member
دوست عزیز آموزشی هایی که دوستمون دادند رو نگاه کن حتما. خیلی بهت کمک میکنه تا مفاهیم رو درک کنی و اونوقت هم بهتر میتونی سوالاتتو مطرح کنی و هم جوابای بهتری میگیری.:rose:

mo-hammad

Active Member
یعنی همون سایزی که مدلو سه بعدی هست - یعنی شما یه سر انسان ساختی بالا خره یه سایزی داره این مدل و بعد که این مدل رو uv میکنی و میخوای uv رو سیو کنی با سایز مدل اصلی سه بعدی سیو کنی که موقع تکسچر دادن به مدل مشکل مچ نشد روش حل بشه

davoodice

Well-Known Member
چنین چیزی که میگیو من متوجه نمیشم. امیدوارم یکی دیگه از دوستان بتونه کمکت کنه

یعنی همون سایزی که مدلو سه بعدی هست - یعنی شما یه سر انسان ساختی بالا خره یه سایزی داره این مدل و بعد که این مدل رو uv میکنی و میخوای uv رو سیو کنی با سایز مدل اصلی سه بعدی سیو کنی که موقع تکسچر دادن به مدل مشکل مچ نشد روش حل بشه
دوست عزیز تا اونجا که من سوال شما رو متوجه شدم و تا اونجایی که من می دونم اولا بزرگی یا کوچک بودن سایز مدل هیچ تاثیری روی اندازه uv ندارد در حقیقت uvها یه سری خطوط راهنما هستند برای بهتر مچ کردن تکسچر روی ابجکت در برنامه هایی نظیر فتوشاپ دوم این که اگه بعد درست کردن uv بخوای سیو بگیری به صورت یه عکس باید سایز عکس uvرو مشخص کنی مثلا اگه uv رو 512 سیو کردی بعد تکسچری در نظر داشته باشی که اندازش 1024 باشه مسلما باید تکسچر هم اندازه uv کنی یعنی 512
اگه تکسچری روی یه ابجکت انداختی مستقیم بدون بردن تو فتوشاپ وuv در پنجره uv texture از عکس کوچکتر بود uv هارو انتخاب می کنی وبا scal بزرگشون می کنی هم اندازه عکس
ولی در کل اگه مدل ساختی یه تکسچر دادی انتظار داشته باشی هلوب بی زحمت بیفته رو کاراکتر سخت در اشتباهی :cool:
امیدوارم بدرد خورده باشه توضیحاتم :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا