درخواست کمک برای مدل کردن

behzad999

Member
با سلام
میخواستم بدونم این سازه رو چجوری میشه در مکس مدل کرد.مخصوصا اتصالاتش برام خیلی مهمه
55903792951109862450.jpg

freshgun70

Member
3212163546.JPG

اول با لاین یه چیزی شبیه این بکش بعد تیک render in viewport و render in renderer (فک کنم)بزن!!بعد شکل و دوپلیکیت کن و کنار هم بزار تا به شکل این سازه برسی!!

behzad999

Member
مرسی بابت راهنماییت.ولی مهم تر برام قسمت اتصالاتش هست به عکس اگه توجه کنی جاهایی که میله ها به هم میرسن.یک سری اتصالات داره اون ها رو نمیتونم مدل کنم

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
امتحان نكردم اما فكر كنم اين راه جواب بده
يه ngon بساز و به editable poly تبديلش كن، بعد تمام edge هارو انتخاب كن و روشون كليك راست كن و create shape رو بزن. بعد shape رو انتخاب كن و تمام vertex هاشو انتخاب كن و روشون كليك راست كن و corner رو بزن تا صاف بشه. بعد قسمت هاي اضافي رو حذف كن و enable in viewport رو بزن. ديگه بقيه ي كاراشو خودت بكن. 

freshgun70

Member
عکست دقیق نیست!!
ببین با این کارت راه میوفته!!

bast.jpg

آگه با اینم نمیشه باید خودت یه راهی پیدا!!من که از بست ها سر نیاوردم!!! :green:

behzad999

Member
دوستان عزیز ممنون از راهنمایتون.اگه یخورده به عکسی که گذاشتم توجه کنین مشخصه اتصالاتش.من مثل همون میخوام نه چیزی شبیهش

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
منم با توجه به همون عکس گفتم این کارو بکن چون اگر بهش دقت کنی میبینی میله ها جدا هستن،اتصالات رو هم بعدش باید بسازی و بینشون قرار بدی، به این میگن تحلیل. از من گفتن بود.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خب کار سختی نیست که.خود استراکچر رو که بچه ها گفتن.

در مورد اتصالات ببین اول روی کاغد برا خودت بکش که چی رو میخوای مدل کنی.
یه مثلث هست که در اثر اسموس شدن نرم شده همین

پیوست ها

• behzad999.rar
    21.6 کیلوبایت · بازدیدها: 11

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
عذر میخوام انگار یه جاشو نگفتم: اول شما شئ رو ایجاد کنید که من یک Hedra ساختم، بعد تمام Edgeهارو انتخاب کنید و دکمه ی 1 رو بزنید، بعد همه ی Vertex هارو انتخاب کنید و یه Chamfer کوچیک بهش بدید، حالا دوباره باحالت Edge برگردید و Edge های انتخاب شده رو به Shape تبدیل کنید. در آخر هم اتصال بین میله هارو طراحی کنید. اما راه حرفه ای ترش یکم سخته حوصله ی توضیح ندارم.(Array و اینجور حرفا)

1.jpg

behzad999

Member
مرسی دوستان بابت راهنماییهاتون.پس من باید اتصالات رو مدل کنم بعد تک تک سر جای خودشون قرار بدم.آخه فکر میکردم راه آسون تری هم وجود داشته باشه.فکر کنم با scatterبشه یه کارهایی کرد.بازم مرسی دوستان.حالا باید باید ببینم متریالشو چجوری درست کنم.البته منظورم فلزش نیست.منظورم متریال پوشش دهنده بین سازه هست مثل استادیوم مونیخ
48089096639230635477.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا