درخواست کمک برای طراحی سایت اجتماعی

itlor

Member
با سلام به همه دوستان عزیز
ببخشید شاید جای این تایپیک اینجا نباشه نمی دونستم باید کجا بزارم در صورت لزوم انتقال بدید
من میخواستم یه شبکه اجتماعی شبیه به فیس نما با همون امکانات حتی بیشتر مثلا دارای تکنولوژی آی جکس باشه و بعضی خصوصیات دیگه که میخوام در قسمتی از سایتم بعنوان شبکه اجتماعی استفاده کنم میخواستم بدونم هزینه ش چقدری درمیاد ؟؟ اصلا چه کسی یا چه شرکتی فیس نما رو طراحی کرده یا میتونه طراحی کنه ؟؟ لطفا کمکم کنید .
با تشکر

آخرین ویرایش:

Amini-80

New Member
دوست عزیز من میتونم برات این کارو انجام بدم اگر خیلی سریع این پروژه رو بخواهی 3 تا 5 روز باید تیمی مشغول بشم که دور و ور 600 تا 1 میلویون برات آب میخوره ....

itlor

Member
دوست عزیز من میتونم برات این کارو انجام بدم اگر خیلی سریع این پروژه رو بخواهی 3 تا 5 روز باید تیمی مشغول بشم که دور و ور 600 تا 1 میلویون برات آب میخوره ....
سلام
ببخشید میتونم اسم تیم تون یا نمونه کاری سایتی چیزی از شما رو بدونم و ببینم

satiseven

Banned
اگه توی گوگل پی اچ پی فاکس رو جستجو بکنی به نتایج خوبی می رسی،جای خرج کردن پول یکم سخت کوش باش
فیس نما کاری کرده که شاید تا الان هزاران وب سایت این کارو کردن،شما هم می تونید این کارو بکنید فرق فیس نما با سایت های دیگه توی تبلیعات هستش

AliBilly

Member
با سلام و احترام

با بهترین ایده برای شبکه اجتماعی برای شما و طراحی خلاقانه...

سیستم اختصاصی مطمئنا تاثیر بسزایی روی پیشرفت یه سایت داره و البته تبلیغ

ما میتونیم با هزینه 800 هزار تومان الی 1 میلیون 200 هزار تومان این پروژه رو انجام بدیم...

دپارتمان طراحی سایت طرح آذین

جدیدترین ارسال ها

بالا