درخواست کمک: انجام ویرایش و نورپردازی فایلهای Autodesk Inventor در نرم افزار 3DMax

White Roz

New Member
سلام .
من یه طراح و نقشه کش صنعتی هستم که با نرم افزارهای AutoCAD و Autodesk Inventor کارهای طراحیمو انجام میدم . این نرم افزارها برای انجام کارهای صنعتی و مقشه کشی طراحی شدن ولی در اونها خبری از نورپردازی و رندر و ... نیست . البته به صورت خیلی آماتور و کم کیفیت میشه این کارها رو در این نرم افزارها انجام داد ولی نتیجه کار اصلا مانند 3Dmax با کیفیت در نمی آد .

حالا !
من توی نت یه سرچ کوچیکی زدم و متوجه شدم که میشه فایل های Inventor 2011 به بالا رو بصورت مستقیم وارد نرم افزار 3Dmax 2011 و بالاتر کرد و به این ترتیب ویرایشات و رندرها و نورپردازی ها و ... لازم رو روی طرح انجام داد.
ولی مسئله اینه که من اصلاً با تری دی مکس آشنایی ندارم و تا حالا هم باهاش حرفه ایی کار نکردم . میخوام اگه ممکنه دوستان فایل های نرم افزار Inventor 2012 رو که من اینجا آپلود می کنم رو دانلود کنند(حجمشون هم خیلی کمه ) و اگه ممکنه این فایل ها رو وارد تری دی مکس کنند و به من بگن که :
آیا میشه روی این فایلها ویرایشات و نورپردازیهای حرفه ایی و فضاسازی حرفه ایی انجام داد بطوری که کیفیت کار در حد عالی بشه یا نه و یه چیز دیگه هم به من بگن اینه که رندر اینگونه فایلها چه مدت طول خواهد کشید و با جه سیستمی؟؟

این قطعات توسط خودم طراحی شدن که قطعه هایی از یک رادیاتور هستن . یه اسکرین شات هم آپلود کردم .

پیوست ها

• My works.rar
    534.4 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • radiator.jpg
    radiator.jpg
    59.2 کیلوبایت · بازدیدها: 8

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام دوست من

برای وارد کردن فایل های اینورتور به مکس اگر اشتباه نکنم (پارسال این کارو کردم) میتونید اون رو به فرمت های obj یا fbx خروجی بگیرین
البته همراه با مکس یه نرم افزار invertor برای ارتباط با اون نصب میکنه ولی من اونو پاک کردم و نمیتونم تست کنم الان که ببینم ایا فایل ipt رو مستقیم میخونه یا نه ولی بله میشه روی این قطعات خروجی های حرفه ای گرفت

زمان رندر هم بستگی به مدل و تعداد فیس و نور و..... داره
که برای کار با مکس هم در سطح معمولی حدود 3.5 میلیون کیس میخواد
مثلا رم 4 گیگ به بالا و cpu هم i3 به بالا میتونه جواب بده(چون بحث قطعات خیلی گسترده بوده خیلی خلاصه گفتم)

جدیدترین ارسال ها

بالا