درخواست کرک zaxwerks.proanimator

arian boy

New Member
دوستان عزیزم اگه کسی کرک پرو انیماتورو داره برام بذاره با تشکر

jangaleshab7770

Well-Known Member
دوباره سلام
دوستان عزیزم اگه کسی کرک پرو انیماتورو داره برام بذاره با تشکر

حمید جان البته من پلاگینشو می خواستم

میبخشی چون گفته بودی کرک ، فقط کرکشو برات آپلود کردم ، چشم ،اونم تا قبل ظهر برات آپلود میکنم ، چون الان باید حاضر شم برم شرکت
راستی من اسمم امینه
موفق باشین
یا علی مدد

arian boy

New Member
سلام امین جان حق با شماست بابت اسمتونم شرمنده ممنون از لطفت ولی مشکل من حل نشد چون پلاگینو به صورت demo نصب می کنه اگه راهی داره لطفا برام بگذار

jangaleshab7770

Well-Known Member
سلام
ببخشید یکم دیر جواب میدم ، حقیقتش الان که افتر رو سیستمم نصب نیست ، یه مدتیه دارم با 3dmax کار میکنم و برنامه های غیر ضروری دیگه رو نصب نکردم که سرعت سیستم گرفته نشه
ولی در مورد نصبش ، شما باید فایل رو extract کنین و بعد پوشه Zaxwerks.ProAnimator.v4.5.1 رو درون پوشه پلاگین افتر افکت کپی کنین ، بعد اگه موقع اجرای پلاگینها تو افترافکت بازم حالت دمو بود ، برین و فایل داخل پوشه کرک رو اجرا کنین ، البته خداوکیلی یادمم نیست ، چون اون ورژنی که من کار میکردم ،اینی نبود که براتون گذاشتمش ، الان میگردم اگه اونم پیدا کردم براتون آپلود میکنم
اگه بازم با مشکل مواجه شدین به فایل word راهنمای نصبش مراجعه کنین ، اگه بازم اشکالی داشتین ، من در خدمتم
موفق باشین
یا علی

narciso50

Member
سلام دوست عزیز
من دنلود کردم اما کرک یا سریال نداشت
می شه برام آپلود کنی؟
پیشاپیش ممنونت هستم.

jangaleshab7770

Well-Known Member
سلام
شرمنده دیر جواب میدم
همونی که قدیما خودمم نصبش میکردم و کرکش جواب داده بود رو دوباره براتون آپلود کردم ،داخل پوشه پلاگین راهنمای نصبشم هست ، کرکشم یه فایل اجراییه ، امیدوارم مفید باشه، خدمت شما :
http://www.mediafire.com/?zxzgigdmnzh
یا علی

narciso50

Member
خود پلاگین که توی افتر توی فولدر پلاگین کپی میشه. درسته؟
بعد کرکش رو باید چیکار کنم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا