درخواست کد فعال سازی نرم افزار مریم 4

reza13

Member
:rose::rose::rose:لطفا کد فعال سازی بخش های مختلف نرم افزار مریم 4
از اینترنت دانلود کردم ولی کد فعال سازی ندارد

Erfan

Active Member
دوست عزیز، نرم افزار هایی فارسی دارای حقوق کپی رایت میباشد، و شما برای استفاده از تمامی امکانات مستلزم خرید آن هستید.

:rose:

SPD

Member
دقيقا هميني كه عرفان گفتش ...

دوست عزيز با خريد اين نرم افزار مي تواني از پشتيباني شركت برخوردار باشي و آپديت هاي جديد رو نيز از سايتش بي مشكل دريافت كني ...

بهتر كه خودمون حقوق كپي رايت رو رعايت كنيم تا اينكه به ما دستور بدن ...

موفق باشي !!!!!!:rose:

.:BEHNAM:.

Active Member
دوست عزیز، نرم افزار هایی فارسی دارای حقوق کپی رایت میباشد، و شما برای استفاده از تمامی امکانات مستلزم خرید آن هستید.

سلام عرفان جان .
من خواستم میرعماد رو بگیرم ولی وقتی فوتوشاپ که یک نرم افزار به این حرفه ای هست یا مایا قیمتش 2-3 هزار تومان و ما هم به این قیمت ها عادت کردیم به نظرم میرم سافت نباید بک دفعه قیمت یک نرم افزار میرعماد که اون قدر هم کارایی خاصی نسبت به قیمتش نداره
رو 15 هزار تومان بزنه! حداقلش باید 5 تومان و حداکثر 8 تومان باشه!

aliReza

Well-Known Member
سلام عرفان جان .
من خواستم میرعماد رو بگیرم ولی وقتی فوتوشاپ که یک نرم افزار به این حرفه ای هست یا مایا قیمتش 2-3 هزار تومان و ما هم به این قیمت ها عادت کردیم به نظرم میرم سافت نباید بک دفعه قیمت یک نرم افزار میرعماد که اون قدر هم کارایی خاصی نسبت به قیمتش نداره
رو 15 هزار تومان بزنه! حداقلش باید 5 تومان و حداکثر 8 تومان باشه!

کی گفته فتوشاپ 2 -3 هزار تومن هست؟ :neutral:
Estimated street price for Adobe Photoshop CS5 is US$699 and US$999 for Photoshop CS5 Extended

حالا ما فتوشاپ رو قاچاقی و دانلودی و ... میخریم 2 تومن، دلیل نمیشه قیمتش 2 تومنه....

بالاخره حقوق باید رعایت شه؛ مقایسه هم بکنیم، درسته چیزی نداره، ولی در برابر اون قیمتی هم نداره :rose:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
چرا فکر میکنید میرعماد هیچی نداره؟!؟!؟!

اگر یه چرخی توی خیابون ها و تبلیغات تلویزیون و روزنامه ها و مجله ها و ... بزنید میبینید که همین نرم افزاری که
به قول شما چیز خاصی نداره چقدر مورد استفاده قرار میگیره!

من همیشه این مثال رو میزنم چون بنظرم واقعا این حرفا جای تامل داره.
من نوعی اگر بخوام با دوستام فقط 1 شب شام بیرون بخورم حداقل هیچی خرج نکنم باید 10 هزار تومن خرج کنم!!
اونم فقط برای یک شام!
بعد چطور حاضر نمیشم برای یک نرم افزار که یک عمر میتونه نیاز من رو برطرف کنه و از طرفی کلی زحمت برای ساختش
کشیده شده به اندازه ی پول یک شب شامم هزینه کنم؟!
اگر من و شما هم توی این شرکت جزو اون گروهی بودیم که این نرم افزار رو ساختن ، واقعا همین حرفها رو میزدیم؟!

در مورد فتوشاپ هم بله درست میگید. درستش اینه که ما هم نسخه ی اورجینال اون رو تهیه کنیم تا زحمتهای شرکت ادوبی
هم هدر نره. ولی خوب وقتی شرایطش اونقدرا مهیا نیست درست نیست که اینجور مقایسه ها رو انجام بدیم.

.:BEHNAM:.

Active Member
به نظر شما چند نفر حاضر میشن با این شرایط توی ایران این نرم افزار رو بخرن؟!
من برای خود شرکت می گم با این قیمتی که این نرم افزار رو گذاشته برای خیلی ها قابل خرید نیست ؟ ما باید نسبت به جیب خودمون حرف بزنیم و ارزش پول! مقایسه ای هم که کردم با خارج نبود با همین ایران بود !
بالا بردن این قیمت ها بدون فرهنگ سازی اولیه کاری بی فایدست !
الان فک می کنید چند نفر این نرم افزار رو تو کل کشور می خرن ؟! 100 نفر ؟ 1000 نفر !؟ ماشا... ما توی هر کوچه یک مغازه ی گرافیک و فوتوکپی و کافی نتی (از این چند کاره ها) داریم. 1000 نفر هم فک نکنم این رو بخرند چرا مگر اینکه توی نمایشگاهی - کارگاه تخصصی چیزی
بیارن و طرف جو گیر بشه بخره.
من خودم هم این رو قبول دارم چون من یک زمانی بازی ساز بودم و توی یکی از همین تیم ها که الان شرکت شده فعالیت داشتم و بحثمون
سر عرضه ی بازی بود و یکی می گفتش شب تا صبح برنامه نویسی کردیم چشم هامون درد گرفت باید قیمتش 30 هزار تومان باشه یکی
دیگه می گفتش کلی زحمت کشیدیم باید فلان باشه و... اخرش هم قیمت اون بازی بین 5 تا 6 هزار تومان عرضه شد !
حالا اگه قیمتش 30 هزار تومان یا 15 تومان بود بیشتر فروش می کرد یا 5الی 6 هزار تومان ؟!
یکی از موضوع های همیشگی بازاریابی و عرضه تو ایران همین قیمت بوده و هست که علی رغم خیلی ها که زود میگن خارجی ها فرهنگ دارن ایرانی ها ندارن و حق کپی رایت رو زیر پا میزارن نظر من اینه که هیچ ربطی به فرهنگ نداره این موضوع این موضوع به جیب
متوسط ما ربط داره که شما رو نمی دونم . من دارم کلی می گم.
خودم اول می خواستم این نرم افزار رو بگیرم ولی خب باید یک جوری قیمت رو بزارن که نه به اون ها فشار بیاد نه کسی که می خواد بخره ! خب وقتی مناسب باشه قیمتش طرف میگه مثلا 5 تومنه نمی ارزه این همه بدبختی بکشم دانلودش کنم میرم یکیش رو می خرم هم سی دیش هست هم اصله هم خیالم راحته از کرکش و ... . ولی فک نمی کنم برای 15 تومن چیزی بگه!
15 تومن پول زیادی نیست ولی برای قیمت یک سی دی نرم افزار در ایران زیاده .!

aliReza

Well-Known Member
چرا فکر میکنید میرعماد هیچی نداره؟!؟!؟!
حالا بحث سر این نیست که میرعماد واقعا چه امکاناتی داره یا ....

"چیزی نداره" بیشتر منظور این هست که تنها برای یک کار استفاده میشه، اونم نوشتن خطوط نستعلیق و شکسته؛ به صورت کاملا حرفه ای و مطابق با چون و چرا های خوشنویسی...
وگرنه کاربرد اون رو کسی نمی تونه منکر باشه و نیست...

من نوعی اگر بخوام با دوستام فقط 1 شب شام بیرون بخورم حداقل هیچی خرج نکنم باید 10 هزار تومن خرج کنم!!
اونم فقط برای یک شام!

موافقم

اما درباره صحبت شما آقا بهنام :)
خب حالا، به خاطر این صحبت هایی که شما کردی، به نظرت ما بیایم صورت مسئله رو پاک کنیم و بگیم چون چنین چیزی توی ایران نبوده، پس خریدن اون اشتباه محضه و باید اون رو دانلود کرد و کرک کرد؟!

بالا بردن این قیمت ها بدون فرهنگ سازی اولیه کاری بی فایدست !

خب چیکار کنیم که فرهنگ سازی شه؟
چرا اصلا فرهنگ سازی از خود ما شروع نشه؟!
نمیشه از فردا یهو جلو سی دی قاچاق رو گرفت و شرکت هایی که کرک شده قرار میدن هم تخته بشه؟!
قصه کپی رایت تو ایران سر دراز داره، بالاخره این فرهنگ سازی خرج داره (زمانی، مالی، ... )، زمان باید بگذره اگه واقعا بخواد کار واقعی بشه...
که بازم فکر نمی کنم بشه 100% کپی رایت رو آورد تو ایران!
ولی برای شروع که میتونیم از نرم افزارای خودمون شروع کنیم!

به نظرم این طوری بهتره :wink:

:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا