درخواست کتاب

با سلام خدمت دوستان عزیز
من دنبال یه کتاب برای آموزش شبکه میگردم که:
1-زیاده گویی نکرده باشه
2-مفید و کامل باشه
3-با خوندن این کتاب+یه کم Iq بشه یه شبکه متشکل از چندین کامپیوتر رو به هم متصل کرد
4-فارسی هم باشه
5- تو بازارم گیر بیاد
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

confesseur

Member
من هیچ وقت با اطمنیان حرف نمیزنم علی الخصوص تو شبکه چون مبتدیم ولی تا اونجایی که میدونم...
سلام گلم
ببین عزیزم شبکه ها کلا دو نوع هستن
workgroup / domain
در ورک گروپ چیزی بنام سرور وجود نداره
تجهیزات لازم : اگه دوتا سیستم باشه یه کابل شبکه میزنی به جفتشون که البته به کابلش میگن کراس (کابل همون کابل معمولیه ولی سوکت اون بصورت کراس سوکت خورده) که در این صورت هاب و سویچ هم نمی خاد و خیلی راحت
اگه بیشتر از دوتا سیستم داری که باید یه سویچ بخری / هاب هم نخر چون سرعتش پایینتره و اونم علت داره که خوره شدی ازم بپرس در ضمنباید هر سیستم باید کارت شبکه حالا یا آنبورد یا pci داشته باشه
خلاصه اگه میخای شبکه رو ورک گروپ ببندی حرفه ای شدی به ازای هر سیستم یه دقیقه میشه وقت گذاشت کافیه به سیستم ها ip بدی همین
اما تو شبکه دومین نقش client / server هست که رو کامپیوتر سروت باید یه windows server family نضب کنی مثه ویندوز سرور 2003
خلاصه من پیشنهاد میکنم اول شبکه رو یاد بگیر بکمک کتاب های مجتمع فنی تهران www.mftsite.com
بعدش شبکه رو که یاد گرفتی
کتاب های winxp profrseional va windows server رو بگیر
من درخدمتم

مرسی از راهنماییت
حالا این کتابها فارسین یا لاتین
اگه فارسین لطف کن انتشاراتشم بگو تا بگیرمشون
راستی چرا سرعت هاب از سوئیچ کمتره؟

confesseur

Member
سلام حامد
انتشارات مجتمع فنی تهران و فارسی هستن
در ضمن علت این که سرعت سویچ بهتره چون هر کدومشون تو یه لایه از مرجع osi کار میکنن و هاب یه packet رو به همه سیستم های شبکه میفرسته که این باعث ترافیک زیاد در نتیجه سرعت پایین شبکه میشه اما سویچ هوشمنده و فقط packet رو به مقصد میفرسته
در ضمن من با اطمینان صحبت نمی کنم چون مبتدی هستم ولی اساتید توضیح میدن حتما......... ولی خب عموما سویچ میگیرن نه هاب
سیدی آموزش هم هست
ولی خب من پیشنهاد میکنم اول شبکه و کابل بندی رو یاد بگیر از یه جایی مثه سیدی (یه بسته 7 سیدی هست که جلد قرمز داره و اون خیلی خوبه ) که فک کنم همه جا گیر میاد
اونارو که یاد گرفتی میتونی بری ویندوز های ایکس پی و یا سرور رو یاد بگیری...
انگلیسی خوره باشی خیلی حلی تو شبکه

جدیدترین ارسال ها

بالا