درخواست ویرایش یک لوگو

Mohadese R

New Member
با درود بر عزیزان و اساتید گرفیک

ما برای سایتمون یک لوگو درست کردیم ، حالا میخواهیم این لوگو کمی بیشتر به لوگوهای معروف و حرفه ای شبیه باشه ...
از دوستان گرامی خواهش میکنم که اگر تمایل به کمک کردن داشتند و براشون مقدور بود به این لوگو کمی تغییرات اعمال کنن

میخوام استایل لوگو شبیه به لوگوی apple باشه ، رنگ قسمت سیاه رنگ مثل عکس این سیب نقره ای با سایه روشن باشه و اون قسمت قرمز هم متناسب و هماهنگ با سایر قسمت ها تغییر کنه و شبیه آیکن باشه ، طوری که قسمت قرمز قرمز باقی بمونه اما قسمت مشکی مثل اون سیب باشه .

استایل نمونه
1389487823.jpg

لوگو اصلی

قبل از هر چیز از لطف شما تشکر میکنم
1355934165.png

arash121

Member
البته بهتر بود psd فایلتون را پیوست می کردید

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    49.6 کیلوبایت · بازدیدها: 17

Mohadese R

New Member
خیلی ممنون و سپاسگذارم از لطف شما دوست گرامی و اینکه بی منت این کارو انجام دادید
خیلی خوبه کار شما ، حالا اگر بخوایم که دقیقا مثل اون سیب باشه چه ترفند هایی میتونیم انجام بدیم ؟ آیا فتوشاپ قادر به این کار هست یا باید از کورل استفاده کنیم ؟

این عکس هیچ فایل پی اس دی هم نداره که من قرار بدم

arash121

Member
دقیقا مثل اون منظورتون رنگش هست یا استایلش ؟
بله فتوشاپ توانایی کامل برای این کار را دارد

Mohadese R

New Member
یکی از دوستان که اینجا هم هست ( ساموئل گرافیک ) زحمت این کار رو کشیدن و دادن به مسئول فنی سایت ، ولی یک مشکلی که هست توی ابعاد کوچیک ، مثل بزرگ نیست

اگر به برگ اون سیب ( تاپیک اول ) دقت کنید با اینکه کوچیکه اما حالت سه بعدی داره اما این طرح نداره

( آیا شما به عنوان گرافیست برای این لوگو طرح خاصی میتونید پیشنهاد بدید ؟ که در ابعاد کوچیک هم زیبا به نظر برسه )

پیوست ها

• mohadese2.png
    mohadese2.png
    209.5 کیلوبایت · بازدیدها: 7

جدیدترین ارسال ها

بالا