ما مي تونيم در زمينه برنامه نويسي با شما همكاري كنيم . البته به هر زباني كه خواستيد
A aradax Member Jan 23, 2005 #21 ما مي تونيم در زمينه برنامه نويسي با شما همكاري كنيم . البته به هر زباني كه خواستيد
G genius_boy Member Jan 23, 2005 #23 آراد جان چون ايميلتو نگفته بودي من برات يه پيغام شخصي فرستادم برو بخون... ممنون
karevan Member Jan 23, 2005 #25 با سلام genius_boy جان خواستم بگم من همونmohammad_d هستم كه كلمه كاربريم مشكل داشت و با mohammad_d بالا ميومدم. از اين به بعد با karevan جواب ميدم.!
با سلام genius_boy جان خواستم بگم من همونmohammad_d هستم كه كلمه كاربريم مشكل داشت و با mohammad_d بالا ميومدم. از اين به بعد با karevan جواب ميدم.!
G genius_boy Member Jan 24, 2005 #28 سلام بهنام جان من يه ايميل ديگه به ايميل ياهوت فرستادم ... يادت نره bulk رو هم چك كني
G genius_boy Member Jan 24, 2005 #29 سلام بهنام جان من نم دونم ميلات چشونه كه به هيچ كدوم نمي فرسته!! نامرو بصورت پيغام شخصي برات فرستادم برو چك كن
سلام بهنام جان من نم دونم ميلات چشونه كه به هيچ كدوم نمي فرسته!! نامرو بصورت پيغام شخصي برات فرستادم برو چك كن
G genius_boy Member Jan 25, 2005 #31 سلام محمد حامد و آراد جان من جواب نامه هاتونو به صندوق پيغاماتون فرستادم لطفا چك كنين و جواب بدين ... ممنون تا بعد ...
سلام محمد حامد و آراد جان من جواب نامه هاتونو به صندوق پيغاماتون فرستادم لطفا چك كنين و جواب بدين ... ممنون تا بعد ...