درخواست همکاری برای تکمیل سایت پشتیبانی از دروپال

alimosavi

Active Member
سلام
من یک سایت برای معرفی و پشتیبانی فارسی برای سیستم دروپال زدم percms.com
از کسانی که در تکمیل این پروژه می توانند به من کمک کنند دعوت می کنم که با عضو شدن در سایت به این گروه بپیوندند

behdaad

Active Member
بسيار خوشحالم از اين رويكرد شما به Drupal كه واقعا در ايران محجور مونده . خاطرم مياد كه صادق لطف كرده بود و تاپيك فارسي سازي Drupal رو ثابت نگه داشته بود و اميد بود كه دوستان حمايت كنند ولي متاسفانه اين اتفاق نيفتاد.
دومين برگزيده CMS سال كه در حقيقت به نظر من بدليل برطريهاي غير قابل انكارش نسبت به جوملا بايد رتبه بالاتري از جوملا بدست مياورد در ايران طرفدار پيدا نكرده . از لحاظ سادگي هم البته مزيت داره ولي .......
راستش دو سه تا CMS هستند كه واقعا جاشون تو ايران خاليه و اوايل تصميم داشتم در موردشون بنويسم ولي متاسفانه به اين نتيجه رسيدم كه گويا اينجا داستان يك طور ديگس .
يعني اكثرا منتظرند يكي كارهاي عمده اوليه رو شروع كنه و بعدها همه شروع به انتقاد كنند كه اينجاش فالانه و ......
به همين دليله كه متاسفانه ما در نيوك و مامبو داريم درجا ميزنيم . البته اين گفته به معناي عدم كارائيهاي بسيار خوب اين دو نيست بلكه منظور عدم استقبال از رويكرد به سمت CMS جديدتر هست .
در حقيقت سابقه نشون داده كساني كه خودشون رو درگير كارهاي بزرگ كردند بيشترين انتقادها رو هم بجون خريدند(مامبولرن و نيوك پلاتينيوم و احتمالا بزودي آجا نيوك).
مطمئنم زمينه ذهني عده اي الان به سمت اين موضوع سوق پيدا كرده كه چرا خودت داوطلب نميشي. قبلا هم عرض كردم زمينه شغلي من بسيار متفاوت هست و زمان لازم رو در اختيار ندارم . كه اگر اين زمان رو داشتم مطئننا يكي از اصلي ترين گزينه هامDrupal بود.
پيشنهادم به اين دوست عزيز در مورد Drupal اينه كه اگر واقعا در اين مورد جدي هستند متاسفانه چاره اي جز كار انفرادي تا يك حد قابل ارايه براي مصرف كننده ندارند. بعد از اون ميتونند انتظار حمايت داشته باشند.

S4DEGH

Well-Known Member
يه پيغام خصوصي توي سايت persia-cms.com به امير عباس مدير اونجا بزن .... خود امير دنبال بچه ها بود براي فارسي سازي ...

البته اميدوارم اينجا رو هم ببينه ...

اقلا شما كه استارتش رو زدي ... اين شروع نخوابه و ادامه پيدا كنه . :)

alimosavi

Active Member
سلام

با تشکر از شما
بله من از خیلی قبل به این نتیجه رسیده بودم که تنها راهش کار کردن خودمه چون نمیشه انتظار داشت کسی بیاد و به من کمک کنه . معمولا انسان دوست داره شرایط موجود را حفظ کنه.
من هم بی مقدمه این سیستم رو انتخاب نکردم این سیستم بقدری عالی بود که من برای خودم خواستم از آن استفاده کنم
ولی بدلیل اینکه کار قابل ذکری (فارسی)در گذشته در مورد این سیستم انجام نشده بود مجبور بودم خودم تمام کارهاشو انجام بدم.

هم اکنون هم پکیج فارسی ( همراه با نصب آن ) تقریبا آماده است تنها مشکلی که برام پیش اومده هجری کردن تاریخش است
که البته از لحاظ وقت کمبود آوردم.
البته قبلا یک سری فارسی سازی درباره ی سیستم های دیگر نیز انجام داده بودم که به موقع خودش در سایتم عنوانشون می کنم.
خلاصه اگر کسی دوست داشت در این کار کمک کنه من از اون استقبال خواهم کرد.

S4DEGH

Well-Known Member
تنها مشکلی که برام پیش اومده هجری کردن تاریخش است
اينكه ميتوني از توابع هجري جلالي استفاده كني ... :)
از طرفي اگر به همون شخصي كه گفتي مراجعه كني اين مورد رو هم برات حل ميكنه ..

alimosavi

Active Member
سلام

گفتم که مشکل وقت دارم الان وسط میانترماست و من هم ترم آخرم حسابی سرم شلوغه
اگر کسی وقت کنه اینکارو انجام بده ممنون می شم .
اگر کسی خواست تابع جدید رو اضافه کنه . فکر کنم می تونه در ماژول system دروپال انکارو انجام بده .
اگر کسی نمی خواهد کمک کنه . مشکلی نیست یکم که سرم خلوتر شد خودم اینکارو انجام می دهم

S4DEGH

Well-Known Member
گفتم که مشکل وقت دارم الان وسط میانترماست و من هم ترم آخرم حسابی سرم شلوغه
اگر کسی وقت کنه اینکارو انجام بده ممنون می شم .
اگر کسی خواست تابع جدید رو اضافه کنه . فکر کنم می تونه در ماژول system دروپال انکارو انجام بده .
اگر کسی نمی خواهد کمک کنه . مشکلی نیست یکم که سرم خلوتر شد خودم اینکارو انجام می دهم
والله موندم چرا بچه هاي ما فقط استفاده كردن بلدن تا كمك كردن !!

همينه كه وقتي طرفي كه با هزار زحمت يك چيزي رو آماده ميكنه .... و بعد از يك مدت يك چيز ديگه مياد سريع به اون يكي تغيير سيستم ميدن و قدر اين همه زحمت رو نميدونن !! :|

jaavid

Member
من هم به اين سيستم مديريت محتوا علاقه مندم و مقداري هم روش كار كردم.
خوشحال ميشم با شما همكاري كنم.
اگه خواستيد منو خبر كنيد ...

alimosavi

Active Member
سلام
تنظیم تاریخشم تمام شد فقط چندتا کار کوچیک دیگه مانده فکر کنم تا آخر هفته دیگه بتونم اولین ورژن فارسی دروپال رو ارائه بدم
از کسانی که مایل به همکاری هستند دعوت می کنم که در سایت عضو بشوند و در گروه فارسی سازی ثبت نام کنند تا ماموریت های دیگه رو بتونیم با کمک هم تموم کنیم

mohsenshahbazi

Active Member
دقیقا در چه زمینه ای احتیاج به کمک دارید . من هم در صورتی که بتونم حاضرم کمکتون کنم !:)

alimosavi

Active Member
دقیقا در چه زمینه ای احتیاج به کمک دارید . من هم در صورتی که بتونم حاضرم کمکتون کنم !:)

بیشتر در زمینه ی ترجمه ی فایل ها ی ماژول های مختلف و غلط گیری ترجمه های قبلی راهنمای ترجمه ی ماجول ها هم در خود سایت گذاشتم
http://www.percms.com

alimosavi

Active Member
سلام

سایت اصلی دروپال اینه http://www.drupal.org

و سایتی که من زدم http://www.percms.com شما می توانید فایل فارسی ساز ماجول های هسته رو دانلود کنید و بعد به تکمیل اون بپردازید یا ایرادهاشو برطرف کنید ( راهنمایی این کار هم در سایت خودم هست)

البته بهتره چند روزی صبر کنید تا آخر هفته تا پکیج کامل فارسیش رو تهیه کنم اونوقت شما در رفع اشکالات این پکیج می توانید به من کمک کنید . با تشکر

آخرین ویرایش:

alimosavi

Active Member
سلام
من از تم روبرو اسفاده کردم http://drupal.org/project/danger4k
شما می توانید دانلودش کنید و تغییراتی توش بدهید
چون وقتم کم بود فقط یکمقدار کمی تغییرش دادم ( من شما رو به عضو همکار سایت ارتقا دادم تا بیشتر بتونید کمکم کنید)
هنوز سایت نیمه تمام هست و برای 100% آماده شدن احتیاج به 20 تا 30 کار مفید روش دارم که فکر می کنم تا 3 هفته دیگر سایت هم علاوه بر پکیج فارسی دروپال کاملا آماده بشود .
از همینجا از کسانی که مایلند در گروه های اصلی سایت و مدیران فروم های سایت عضو شوند دعوت می کنم درخواستشون رو در قسمت تماس با ما در سایت percms ارائه دهند
با تشکر

jaavid

Member
چشم آقاي موسوي.
من فردا يه سري تغييرات توي Css اين قالب انجام ميدم و براتون ميفرستم.
راستي دامين سايت خيلي كلي نيست ؟!
نظرتون در مورد اينكه يه دامين كه بيشتر دروپالي باشه ثبت كنيم چيه !؟

kambiz-g

Member
با سلام منم هستم
تا حالا خميشه حاضريي خور بودم خيلي دوست دارم بتونم كمك كنم
ثبت نام هم كردم

jaavid

Member
خوبه !
كم كم داريم راه مي افتيييييييييييييييييييييييييم ! :wink:

jaavid

Member
خب براي شروع :
اگه فونت نوشته ها رو توي قالب به تاهوما تغيير بديم ، براي مطالب فارسي نوشته ها راحت تر خونده ميشن.
بايد كد زير رو تو فايل استايل در قالب مربوطه
کد:
html, body, table th, table td {
  font-family: tahoma,Verdana, sans-serif;
  font-size: 9pt;
  direction: rtl;
  color: #393939;
  line-height: 1.7em;
}

جايگزين
کد:
html, body, table th, table td {
  font-family:Verdana, sans-serif;
  font-size: 9pt;
  direction: rtl;
  color: #393939;
  line-height: 1.7em;
}
بكنيد.
تنها تغيير اضافه شدن تاهوما به ليست فونتها هست...

جدیدترین ارسال ها

بالا