درخواست همکاری برای تکمیل سایت پشتیبانی از دروپال

alimosavi

Active Member
اولین پکیج دروپال فارسی

اولین پکیج دروپال فارسی آماده شد
این پکیج همراه با نصب فارسی و چندین تم فارسی ، اولین پکیج از سیستم مدیریت محتوای دروپال هست که برای تمام فارسی زبانان آماده شده است .
از جمله امکانات این پکیج می توان به موارد زیر اشاره کرد :
تاریخ فارسی با قابلین انتخاب نوع نمایش آن .
انواع ماجول های مختلف از جمله ( ماجول فایل های صوتی ، فروم تالار گفتگو ، ماجول ایجاد گروه بندی در سایت ، ماجول امتیاز دهی به کاربران ، سیستم تبلیغات و دانلود ( پروژه) برای سایت شما ، صندوق انتقادات و پیشنهادات ، ماجول ویکی و بسیاری از ماجول های دیگر.)
و بسیاری از مشخصه های دیگر که با نصب و کار کردن با این پکیج به آنها پی خواهید برد

احتمالا این پکیج تا فردا ظهر در سایت قرار خواهد گرفت .
میزان ترجمه فعلی 80% است .

behdaad

Active Member
اولین پکیج دروپال فارسی آماده شد
این پکیج همراه با نصب فارسی و چندین تم فارسی ، اولین پکیج از سیستم مدیریت محتوای دروپال هست که برای تمام فارسی زبانان آماده شده است .

قرار بود دوستان در دروپال خودشون این خبر رو اعلام کنند که با گذشت حدود یک هفته من مجبور شدم اینکار رو بکنم .

به نظرم اولین کار فارسی و جدی باشه در مورد دروپال. کار رو نتونستم کامل تست کنم ولی هرچی که باشه باید از زحمتهای این دوستان کمال تشکر رو کرد که بلاخره این cms بسیار کارا رو فارسی کردند (ماجولهای زیادی هم فارسی شده اینطور که من دیدم). پیشنهاد میکنم دوستان حتما تست کنند . راستی روی easy php ارورهای عجیب و غریبی میده ولی با WAMP5 بسیار تمیز نصب و آماده تست میشه.

alimosavi

Active Member
سلام

قرار بود دوستان در دروپال خودشون این خبر رو اعلام کنند که با گذشت حدود یک هفته من مجبور شدم اینکار رو بکنم .

سلام
توی این دو هفته مشکلات بسیار زیادی برام پیش آمد که نتونستم بطور کامل به سایت برسم
ولی تا حدودی داره پروژه پیشرفت می کنه
چیزی که تا حالا آماده شده تقریبا ترجمه 97% هست با حذف چند ماجول از پکیج قبلی که با هم تداخل کار داشتند
و اضافه کردن چندتای دیگه حدود 400 تا رشته برای ترجمه مانده که فکر کنم تا آخر هفته ی دیگه بتونم تکمیلش کنم و در سایت قرار دهم ( منتظر پکیج جدید ورژه 1 باشید )
مهمترین پروژه ای که دارم روش کار می کنم ترجمه و بومی سازی ماجول فروشگاه برای دروپال هست که فکر کنم از تمام ماجول هایی که تا کنون در سیستم های مدریت محتوای دیگر دیدم قوی تر و کاراتر است ( می توانید علاوه بر ایجاد فروشگاه برای سایت خود یک سیستم تقریبا شبیه ebay نیز به سایت خود اضافه کنید)
بزودی قسمتی در سایتم راه اندازی می کنم که فارسی شده ی تم ها رو با قیمت خیلی ارزون در اون ارائه خواهم کرد.

شاید یکی از مهمترین خوصصیات این پروژه یعنی drupal farsi این هست که می خواهم کاملا به مقوله اپن سورس و آزاد بودن سیستم پایبند بمونم برای همین هیچگونه لینکی در این پروژه به سایت خودم ندادم ( مخفی یا آشکار ) برای همین شما می تونید با لاینس کاملا آزاد از ترجمه های من و دیگران در این سایت بهره ببرید .

من بدنبال یک هاست مطمئن برای ایجاد شراکت بین خودم و آنها هستم تا در سایتم پکیج های هاست اونها رو با قابلیت پشتیبانی کامل از دروپال قرار بدهم . لطفا کسانی که مایل به همکاری هستند با من تماس بگیرند.

و درآخر هم بازم من از شما دعوت می کنم در تکمیل اسن پروژه به من کمک کنید ( تا کنون که از کمک و حتی نظر دوستان بی بهره بوده ام)

اون مشکلین که در مورد easy php پیش میاد مربوط به نصب نشدن تمام کتابخانه های لازم برای دروپال در نرم افزار easy php هست که این کتابخانه ها با نرم افزار xampp بطور کامل نصب می شوند.
با تشکر
http://www.percms.com

alimosavi

Active Member
لازم به ذکر است در مرحله بعدی از این پروژه در قسمت اینگلیسی سایت به فروش تم های ساخته شده خواهیم پرداخت. از کسانی که مایل به همکاری هستند می خواهم با من تماس بگیرند

jaavid

Member
علي جان !
من Css ‌قالب رو تغيير دادم و برات فرستادم ! نميخواي بزاريش رو سايت ؟

alimosavi

Active Member
سلام

علي جان !
من Css ‌قالب رو تغيير دادم و برات فرستادم ! نميخواي بزاريش رو سايت ؟

تمام قسمت های سایت باید رایگان باشه الا تم ها ( نظر من اینه) . صبر کن تا فروشگاه رو راه بندازم اونوقت اعضا می تونن مواردی رو که برای فروش دارند رو لیست کنند ( چیزی شبیه به epay) پس فعلا تم رو پیش خودت نگه دار و روش کار کن.
البته اگر می خواهی آن را رایگان ارسال کنی می تونی از قسمت ایجاد محتوا / قسمت پروژه ها/ قسمت تم ها خودت این کارو انجام بدهی

آخرین ویرایش:

behdaad

Active Member
دوست عزیزمون آقای موسوی در دروپال اگر زحمت بکشند و اخبار آخرین پیشرفتها رو اعلام کنند ازشون متشکر میشیم

siavashmusic

Active Member
فونتها رو یه مقدار ادیت کن سایزشون خیلی بزرگه
از طرفی قالب این سیستم هنوز کاملا هماهنگ با مرورگرهای مختلف نشده ؟!!!! با فایرفوکس که مشکل داره!!!

alimosavi

Active Member
سلام

من سعی می کنم سریعتر و بیشتر به این پروژه برسم
ولی یک 2 هفته ای وقت می خواهم برای خواندن آخرین واحدهام در دانشگاه (24) واحد.
اگر بتونم ورژن 1.0 دروپال فارسی رو تا سه هفته دیگه ( با یکسری آموزش ها) روی سایت قرار می دهم(
روی تم هم در اولین فرصت اصلاحاتی انجام خواهم داد.
با تشکر

alimosavi

Active Member
سلام

ویرایش جدید سیستم دروپال آماده شد .
این ویرایش با ترجمه کاملتر و ماجول های بیشتر از جمله ادیتور فارسی tinymce و چندین ماجول کاربردی.
که در فرصت بعدی لیستی از ماجول ها و کاربرد آنهارو در سایت می گذارم

این ویرایش را می توانید از لینک زیر دانلود کنید

http://www.percms.com/files/drupalfarsi-1.0.0.zip

alimosavi

Active Member
سلام

خوب با تکمیل اولین پکیج حالا موقعیت خوبی هست تا دوستان برای ترجمه ماجول ها اعلام آمادگی کنند.
اگر کسی می خواهد ماجولی را فارسی کند لطفا اعلام کند تا دوباره کاری نشود.
ماجول های i18n , ecommerce در اولویتند اولی یک فروشگاه کامل است و دومی یک ماجول برای چند زبانه کردن سایت . که تقریبا تمام سایت رو می تونید چند زبانه کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا