درخواست همكاري براي ادامه ترجمه ها !

ar_radmand

Member
سلام

راستش من يه مدت خيلي طولاني هستم كه از اين سايت مجيد آنلاين استفاده ميبرم . حالا تصميم گرفتم كه يه كم استفاده به ديگران هم برسونم .
راستش يه دو تا مقاله هم ترجمه كردم و تو سايت گذاشتم ولي زياد جالب نبودند اينبار دو تا مقاله خارجي توپ پيدا كردم كه تا شنبه ترجمه شون رو ميذارم تو سايت اگه خدا بخواد .
اما يكيشون خيلي طولاني هست (7 صفحه ) ... خواستم ببينم دوستان كسي هست حاضر باشه كمكم كنه كه مقاله ها رو با هم نصف كنيم و ترجمه كنيم و بذاريم تو سايت ؟

من تا جمعه بعد از ظهر به اينترنت دسترسي ندارم ، جوابتون رو تا اون موقع نميتونم بدم ولي شما اگه حاضر هستين ، همينجا اعلام آمادگي بكنين ....

راستي من دو تا عكس از اين مقاله ها آپلود كردم كه بذارم اينجا ، اميدوارم خوشتون بياد ....

تو آموزش اول ميخوايم يه عكسي رو از اين حالت :

[align=center:db7c6f52c1]
1.jpg
[/align:db7c6f52c1]
به اين حالت در بياريم :

2.jpg
تو آموزش دوم هم كه 7 صفحه هست ، به طور كامل ياد ميگيريم تا يه همچين چيزي درست كنيم ....

3.jpg

اميدوارم كه آموزشهايي رو كه اين بار پيدا كردم مورد توجه دوستان قرار بگيره ....
ولي خدايي ساختن اين دوربينه خيلي كار جالبي بود....
من يه بار امتحان كردم ، خيلي لذت بخش هم بود .....

tabassom

Member
دستت درد نكنه راد مند جان جداٌ ممنونيم تقريباٌ همين كلكو بعضي بچه ها تو تاپيك مسابقه اون عكسه؟ زده بودند من كه خودمو كشتم اينجوريا نشد
ممنونيم

ar_radmand

Member
به جان خودم اين كلك نيست !

اگه خواستين تو ياهو پيغام بفرستين ( همين الآن )
تا لينك آموزشش رو واستون بفرستم‌!

ghazalehm

New Member
اگه ميشه لينكش رو بذار همين جا تا ببينيم انگليسي در چه حد ميخواد بعدش هر كس توانايي ترجمه داشته باشه اعلام آمادگي ميكنه

Norik

Active Member
tabassom گفت:
دستت درد نكنه راد مند جان جداٌ ممنونيم تقريباٌ همين كلكو بعضي بچه ها تو تاپيك مسابقه اون عكسه؟ زده بودند من كه خودمو كشتم اينجوريا نشد
ممنونيم

بعضی ها يعنی کيا؟
بابا 100 بار از اين آموزش داده شده هنوز ميگين کلک؟

جدیدترین ارسال ها

بالا