درخواست نمونه کد

Jim Jim

Well-Known Member
راهنمایی نمونه کد

سلام دوستان

نیاز به یک فرمی دارم که وقتی مشخصات رو در فیلدهاش وارد می کنی و ok کردی، در پائینش همون مشخصات رو بعلاوه یک کد ارائه بده.
و در صفحه ای دیگر، وقتی این کد رو وارد می کنی، همون مشخصات اولیه رو نشان بده و پائینش فیلدهایی ظاهر بشه که وقتی اون فیلدها رو کامل کردی، در ادامه همین بخش درج بشه (مثل بخش نظرات وبلاگ های بلاگفا)

آیا aspx برای این منظور مناسب هست و نمونه هایی هست که بشه استفاده کرد؟

آیا به این دیتا بیس گفته میشه؟ (چون باید یه کد خروجی بده و در بخش بعدی اون کد رو فراخوانی کنه و اطلاعات رو نمایش بده و حفظ کنه)

لطفا توضیح بفرمائید
باتشکر

آخرین ویرایش:

farik

Well-Known Member
با سلام..
این کد رو میشه با استفاده از جاوا اسکریپت و یا پی اچ پی نوشت ..البته در مورد استفاده از جاوا اسکریپت باید از کوکی ها کمک بگیرید..در پی اچ پی هم میشه اینکار رو هم با جلسات و هم با کوکی و هم با دیتا بیس انجام داد که مشخصا استفاده از دیتا بیس خیلی ایمن تره...در ضمن در هر صورت برای طراحی ظاهرش باید از html استفاده کنید..
در مورد نمونه کد هم من که ندیدم..اینطور کد ها که اختصاصی اند باید توسط خود شخص برنامه نویس نوشته بشه...
سوالی بود در خدمتم..

Jim Jim

Well-Known Member
در مورد جاوا فکر نمی کنم بشه، چون این اطلاعات باید ثبت بشه و بصورت بایگانی شده در مراتب بعدی فراخوانی بشه و موقت نباشه
با asp.net چطور؟ مشکلی نیست؟
میشه لطفا در مورد دیتا بیس توضیح بفرمائید و اینکه دقیقا چه کاربردی داره...

با تشکر

farik

Well-Known Member
خوب در واقع دیتا بیس رو میشه مجموعه ای از داده های طبقه بندی شده در نظر گرفت ،ما میتونیم با استفاده از یکسری توابع پیش فرض به راحتی در این خط ها (که خودش هم میتونه از چند قسمت تشکیل بشه) جستجو کنیم و یا به اونها خط جدیدی اضافه کنیم(به این خط ها میگن رکورد)....چون اینکار از نظر زمانی و گرفتن حافظه بهینه شده...به خاطر همین از کار با فایل ها خیلی بهتره..البته واسه درک بهتر توصیه میکنم که برین یک کتاب sql server بخونین..

Jim Jim

Well-Known Member
برای عزیزانی که برنامه نویس هستند سخت نیست
چون فقط دوتا کد هست

از دوستان کسی هست بتونه زحمتش رو بکشه؟
هزینه اش هم پرداخت میشه

با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا