درخواست: نكاتي در مور چاپ !

heyrane

Member
سلام

من ميخوام كار چاپي رو شروع كنم

از دوستاني كه توي زمينه چاپ فعاليت كردن و تجربه دارن خواهش ميكنم تجربه هاي خودشونو در اختيار همه بزارن.

منظورم تنظيماتي هست كه بايد براي كار چاپي در نظر گرفت.

مثلا براي چاپ بايد رزوليشن 300dpi باشه و همچنين مود رنگ بايد CMYK باشه خلاصه اطلاعاتي از اين قبيل و نكته هاي ظريف كار من كه خيلي حاليم نيست بقيه رو خودتون بگين!!

سپاسگزارم

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
براي شروع فكر ميكنم هركسي يه نكته بگه.
خب من اولين نكته رو ميگم:
اگه در كارتون از نوشته ها يا شكلهاي ظريف و ريز استفاده ميكنيد بهتره كه اونها رو تك رنگ كنيد.يعني رنگ اونها درصدي از يكي از رنگهاي CMYK باشه.
اينجوري فقط يكبار در دستگاه چاپ روي اون قسمتها رنگ ميخوره و از اينكه در سه بار بعدي رنگها جابجا بخوره جلوگيري ميشه.
موفق باشيد.

shida

Member
سلام پيشنهاد شما خيلي خوبه منهم احتياج دارم چيزي ار ميفهمم از چاپگر اطلاعات بيشتر توضيح بدهيد هر چه ميدونيد به اينجا بنويسيد براي همه مفيد است .موفق باشيد

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
Mehdi_Naissipour گفت:
براي شروع فكر ميكنم هركسي يه نكته بگه.
خب من اولين نكته رو ميگم:
اگه در كارتون از نوشته ها يا شكلهاي ظريف و ريز استفاده ميكنيد بهتره كه اونها رو تك رنگ كنيد.يعني رنگ اونها درصدي از يكي از رنگهاي CMYK باشه.
اينجوري فقط يكبار در دستگاه چاپ روي اون قسمتها رنگ ميخوره و از اينكه در سه بار بعدي رنگها جابجا بخوره جلوگيري ميشه.
موفق باشيد.

دوست عزيز سلام
شما رنگ سبز يا قرمز رو چطوري مي سازيد
تمام دوستاني كه در مورد كارهاي چاپي و پالت رنگها و dpi و سايز و نكات ديگه چاپ اگه سوالي داشتن مي تونن مطرح كنن تا جايي كه تو اين چند سال تجربه كسب كردم كمك مي كنم
در خدمتم

موفق باشيد

مهدي

babakslt

Member
آقا اصلا يه چيزي الان كه دور پيشنهاد و نظر گرمه تاپيكم كه مجانيه....
سايان اگه مي شه تيتر تاپيك رو يه طوري درست كن كه بچه ها اطلاعات و سوالاتشون رو درباره ي چاپ اينجا مطرح كنن(قدم اول از دسته بند!!!)

راستي محمد جايي سراغ داري كه دو طرفه 8.5*4.5 يزنه سلفن مات اوونم زير 20000 تومان؟

كمك برا كارت خودم احتياج دارم(تو رشت قيمت 20000 هست اگه جايي كمتر از اين سراغ دارين كمك كنين)

فعلا

heyrane

Member
ممنونم سروش جان تاپيكهاي مفيدي بودن.!!

از بقيه دوستان هم ممنونم اگه ميشه ادامه بدين چون من ميخوام بيشتر بدونم.

بازم ممنونم

Mahdi

babakslt گفت:
آقا اصلا يه چيزي الان كه دور پيشنهاد و نظر گرمه تاپيكم كه مجانيه....
سايان اگه مي شه تيتر تاپيك رو يه طوري درست كن كه بچه ها اطلاعات و سوالاتشون رو درباره ي چاپ اينجا مطرح كنن(قدم اول از دسته بند!!!)

راستي محمد جايي سراغ داري كه دو طرفه 8.5*4.5 يزنه سلفن مات اوونم زير 20000 تومان؟

كمك برا كارت خودم احتياج دارم(تو رشت قيمت 20000 هست اگه جايي كمتر از اين سراغ دارين كمك كنين)

فعلا

تهران 15000 تومان
موفق باشيد
مهدي

babakslt

Member
اووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووومممممممممممممم

باشه پس شايد من مزاحمت بشم اشكال نداره

مي توني اگه فايل رو بهت بدم و پول رو بفرستم ترتيبش رو واسم بدي؟

ممنونت مي شم

فعلا

illia

New Member
سلام
كتاب آنچه طراحان گرافيك و ناظران چاپ ميدانند
رو خوب بخون از همه بيشتر كمكت ميكنه
موفق باشي

Mahdi

babakslt گفت:
اووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووومممممممممممممم

باشه پس شايد من مزاحمت بشم اشكال نداره

مي توني اگه فايل رو بهت بدم و پول رو بفرستم ترتيبش رو واسم بدي؟

ممنونت مي شم

فعلا

همه جوره در خدمتم
شماره موبايلمو تو پ . خ برات مي فرستم قبلش به من زنگ بزن
هر كاري از دستم بر بياد بهتون مي گم

در جواب دوست عزيزمون در مورد كتاب معرفي شده
خيلي جالبه ولي من خودم كه حوصله خوندن كتاب رو ندارم
در ضمن تو اين كتاب يك سري مطالبي كه ممكنه در طي كار پيش بياد توضيح نداده
فكر مي كنم راهنمايي موردي براي دوستان تازه كار بيشتر به كار بياد
موفق باشيد
مهدي

babakslt

Member
مرسيييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
در پاسخ به چگونگي ايجاد رنگهاي قرمز و سبز بايد بگم كه :
براي رنگ قرمز تركيب Y و M را به كار ميبرم. مثلا Y=100 و M=100 قرمز لاكي رو ميده و ...
براي سبز هم تركيب Y و C .

(براي استفاده از اين عدد ها بصورت صحيح ؛ بايد اول مود رنگي سند خودتون رو CMYK كنيد.)

موفق باشيد.

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
يه نكته ديگه:
هميشه در تمام ابعاد سندتون طرح زمينه رو قرار بديد و اطراف كارتون رو سفيد باقي نذاريد. ولي متنهايي رو كه قصد داريد خونده بشن و همينطور شكلها آرمها و طرحهايي رو كه مي خواهيد به طور صريح ديده بشن به فاصله مناسبي از لبه هاي كار قرار بديد . جوري كه بعد از برش كاغذ اون مواردي كه گفتم ناقص نشن و يا به دليل چسبيدن به لبه كار جلوه بدي پيدا نكنن.

موفق باشيد.

Mahdi

Mehdi_Naissipour گفت:
براي رنگ قرمز تركيب Y و M را به كار ميبرم. مثلا Y=100 و M=100 قرمز لاكي رو ميده و ...

(براي استفاده از اين عدد ها بصورت صحيح ؛ بايد اول مود رنگي سند خودتون رو CMYK كنيد.)

موفق باشيد.

منظور من هم همين بود شما فرموديد كار رو تك رنگ انجام بده و طراحي كن پس خودتون هم قبول داريد كه رنگي مثل قرمز و سبز از تركيب دو رنگ به وجود مي ياد و نمي شه تك رنگ چاپ كرد.
قصد جسارت نداشتم .
يه وقت از من ناراحت نشيد ها
در خدمتم

موفق باشيد

مهدي

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
دوست عزيز اگه خاطرتون باشه بنده عرض كردم (بهتره) .
در مواردي هم كه حتما بايد از يه رنگ تركيبي استفاده كنيد مثل سبز ؛ بهتره كه اين كار رو با حداقل رنگ يعني دو رنگ انجام بديد.
از حسن ادب شما ممنونم ولي نارحت نشدم. اتفاقا ممنونم كه منو مجبور به اراپه يك توضيح كامل تر كرديد.

موفق باشيد.

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
يه نكته ديگه:
حتما بعد از اتمام كار طراحي اون رو با فرمت Tiff براي چاپخونه بفرستيد.

موفق باشيد.

[EHSAN]

Well-Known Member
عجب تاپيكه توپيه اينجا..

قبل از همه از آقا مهدي ها تشكر ميكنم (هر دوشون)

راستي مهدي جان ميشه يكمي در باره اين توضيح بدي كه روش چكونه هست.. يعني توي فتوشاپ چطوري بايد اينو استادش كنم؟!..

Mehdi_Naissipour گفت:

موفق باشيد.

Mahdi

با استفاده از پالت رنگ و قراردادن Mode در حالت CMYK از منوي Image مي تونيد رنگها را با درصد مشخص وارد كنيد .
سعي كنيد هميشه با درصد ها بيشتر كار كنيد تا انتخاب رنگ از جدول كنار .
اگر احيانا درصد رنگها رو نمي دونستيد مي تونيد گزينه Costom رو بزنيد تا برخي از رنگها رو ببينيد.
براي وارد شدن به پالت رنگ مي تونيد روي دو مربع رنگي پايين منوي ابزار كليك كنيد.

موفق باشيد

مهدي

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
يه نكته ديگه:
موقع طراحي يه كار چاپي چون مود رنگي سندتون رو روي CMYK قرار ميدين يه سري از فيلترها غير فعال ميشن.
بهترين راه استفاده از اون فيلترها در صورت نياز اينه كه لايه اي رو كه مي خواهيد يكي از فيلترهاي مورد نظر رو روش اعمال كنيد به يه سند جديد RGB منتقل كرده و بعد از اعمال فيلتر مورد نظر اون رو به سند قبلي برگردونيد.
البته فراموش نكنيد كه رنگهاي اين لايه حتما بايد از نظر درصد هر رنگ چك بشه. چون از يه محيط RGB وارد شده.

موفق باشيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا