درخواست: نكاتي در مور چاپ !

ToFaN

Well-Known Member
داش من به نظر من بايد انقد توش لول بخوري تا بتوني يه كار تر تميز بدون اشكال بياد بيرون

heyrane

Member
آقا مهدي شرمنده من نتونستم يه چند روزي آنلاين بشم!!

آقا خيلي نكات مفيدي هستن من دارم اينا رو ليست ميكنم تا هميشه داشته باشمشون.

از شما خيلي ممنون. اگه بازم هست و زحمتي نيست بگين تا ليستم كامل بشه.

بازم ممنونم

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
از لطف شما ممنونم.
يه نكته ديگه:
ابعاد خروجي هاي معمول در دستگاههاي چاپ عبارتند از: 50*35 - 70*50 - 70*100 كه به اولي تك ورقي و به دومي دو ورقي هم ميگن.
اين ابعاد بر حسب سانتيمتر هستند.
اما ابعاد بسته بندي هاي كاغذ كه به هر بسته ( بند ) گفته ميشه 70*100 ميباشد. يعني اگر تعداد يك نوع كاغذ در هر بند آن 250 برگ باشد اونوقت براي چاپ 1000 برگ از يك پوستر 50*35 فقط يك بند كاغذ كافيه.

بنابر اين اگر ميخواهيد مقدار كاغذ مصرفي مورد نياز چاپ براي طرحتان را محاسبه كنيد بايد ببينيد چند تا از اون طرح در ابعاد 70*100 جا ميشه.

موفق باشيد.

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
انواع كاغذ هاي معمول مورد استفاده در چاپ:
70 يا 80 گرمي
100 گرمي گلاسه
100 گرمي مات
135 گرمي گلاسه
135 گرمي مات
175 گرمي گلاسه
175 گرمي مات
250 گرمي گلاسه
250 گرمي مات
300 گرمي مات
300 گرمي پشت طوسي
300 گرمي گلاسه

هركدوم از اينا كاربرد هاي مختلفي داره. مثلا كارت ويزيت رو روي 300 گرم چاپ ميكنند.

موفق باشيد.

PC man

Active Member
دوستان عزيز من از برنامه InkSaver استفاده مي كنم برنامه جالبيه براي صرفه جويي در مصرف كارتريج.حتما دانلود كنين.فردا يا پس فردا يه ebook راجع به چاپ عكس در فتوشاپ براتون ميقرستم.
موفق باشيد

PC man

Active Member
واسه صرفه جويي در مصرف كارتريج از برنامه InkSaver استفاده كنيد.
فردا يا پس فردا يه مقاله راجع به چاپ عكس در فتوشاپ واستون ارسال مي كنم

Download
Crack

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
PC man جان از بابت معرفي نرم افزار ممنون.
يه نكته ديگه:
علاوه بر رنگهاي چهار گانه معمول چاپ يعني CMYK از رنگهاي ديگه اي هم براي ايجاد جلوه هاي چاپي استفاده ميشه كه از اونها به نام رنگ پنجم ياد ميشه.
اين رنگها عبارتند از : طلايي . نقره اي . استيل
اين جور رنگها رو چون در نرم افزار هاي طراحي وجود ندارن معمولا جايگزين يه رنگ خاص در طرح ميكنن.
مثلا شما بايد يه رنگ رو كه در كل طرحتون نمي خواهيد باشه در قسمتهاي مورد نظر قرار بديد و بعد از چاپخونه بخواهيد تا اون رنگ رو با يكي از سه رنگ پنجم جايگزين كنه.

موفق باشيد.

heyrane

Member
مهدی جان

ببخشید که اینقدر دیر به دیر جواب میدم شرمنده.

راستی آقا این نکته آخر باید حتما رنگمون تک رنگ باشه یا نه !!

مثلا ما توی کارمون رنگ سبز داریم میگیم آقا این سبز رو طلایی بزن. درسته ؟!

COMMANDO گفت:
مهدی جان

ببخشید که اینقدر دیر به دیر جواب میدم شرمنده.

راستی آقا این نکته آخر باید حتما رنگمون تک رنگ باشه یا نه !!

مثلا ما توی کارمون رنگ سبز داریم میگیم آقا این سبز رو طلایی بزن. درسته ؟!
منظور مهدي اينه كه مثلا اگه شما توي كارتون از بنفش نمي خواهيد استفاده كنيد مي تونيد از رنگ بنفش مثلا به جاي نقره‌اي در طرحتون استفاده كنيد و بع به چاپخونه بگيد كه به جاي بنفش نقره اي رو بذاره تو چاپ.
ولي معمولا بهتر در اين موارد به عنوان مثال جاهايي رو كه مي‌خواهيد نقره اي بزنيد ابتدا توي طرح با خاكستري روشن كار كنيد و بعد در آخر كار لايه مربوط به نقره‌اي رو كلا به رنگ استفاده نشده در طرحتون تبديل كنيد. اين باعث ميشه درك بيشتري از كاري كه دارين مي‌كنيد پيدا كنيد.

*محمد آزاده

جدیدترین ارسال ها

بالا