سلام از دوستان کسی نر افزار فرم ساز فارسی سراغ داره اگه قیمت و کاراییش خوب باشه خریدار هم هستم
S shahabazizi Member Apr 13, 2011 #1 سلام از دوستان کسی نر افزار فرم ساز فارسی سراغ داره اگه قیمت و کاراییش خوب باشه خریدار هم هستم
echessdesign مدیر انجمن طراحی وب Apr 15, 2011 #2 درود بر شما لطفا بفرمایید برای چه پورتالی می خواین، شاید نسخه رایگان آن بود به شما معرفی کردم
M malekmakan New Member May 2, 2011 #3 سلام اگر شما اطلاعی از زبان های برنامه سازی تحت وب ندارید و می خواهید از طریق فرم های پیچیده وب با کاربران خود ارتباط برقرار کنید تنها راه موثر، کارآمد، سریع و ارزان برای شما فرم فا است : نصب رایگان طراحی پوسته رایگان بدون تبلیغات آزار دهنده در فرم ها مبتنی بر تکنولوژی NET. نصب آسان مدیریت متمرکز کاربران زیر مجموعه سرعت تضمین شده سازگار با سیستم های نرم افزاری موجود سازمان شما بدون نیاز به اجاره فضا و دامنه بدون نیاز به دانش برنامه نویسی بی نیاز از پایگاه داده امنیت سلسله مراتبی انعطاف 100% در طراحی قابلیت افزودن برنامه های سفارشی همخوانی با انواع پست های الکترونیکی چند زبانه (فارسی-انگلیسی-عربی) در ضمن با همه نرم افزاری وب (پورتال ها و بلاگ ها) هم سازگاره. آخرین ویرایش توسط مدیر: May 5, 2011
سلام اگر شما اطلاعی از زبان های برنامه سازی تحت وب ندارید و می خواهید از طریق فرم های پیچیده وب با کاربران خود ارتباط برقرار کنید تنها راه موثر، کارآمد، سریع و ارزان برای شما فرم فا است : نصب رایگان طراحی پوسته رایگان بدون تبلیغات آزار دهنده در فرم ها مبتنی بر تکنولوژی NET. نصب آسان مدیریت متمرکز کاربران زیر مجموعه سرعت تضمین شده سازگار با سیستم های نرم افزاری موجود سازمان شما بدون نیاز به اجاره فضا و دامنه بدون نیاز به دانش برنامه نویسی بی نیاز از پایگاه داده امنیت سلسله مراتبی انعطاف 100% در طراحی قابلیت افزودن برنامه های سفارشی همخوانی با انواع پست های الکترونیکی چند زبانه (فارسی-انگلیسی-عربی) در ضمن با همه نرم افزاری وب (پورتال ها و بلاگ ها) هم سازگاره.
MojtabaMax New Member Aug 13, 2011 #4 سلام کسی نرم افزارش رو نداره که فارسی ساپورت کنه اگه نشد یه سایتی معرفی کنید که رایگان و راحت بشه یه فورم حرفه ای ساخت... مرسی...
سلام کسی نرم افزارش رو نداره که فارسی ساپورت کنه اگه نشد یه سایتی معرفی کنید که رایگان و راحت بشه یه فورم حرفه ای ساخت... مرسی...