درخواست موتور رندر Renderman برای 3ds max

3D Art

Member
رندر من برای مکس نیستش دنبالش نگرد ... همون وی ری رو کار کن که اکثر برنامه ها آرزوشونه وی ری به قدرتمندی وی ری مکس داشته باشن . . . . :d

.:BehzAd:.

Active Member
چیزه خوبی هست اگه برا 3ds max هم بهشه من داداشم که مایا کار میکنه رندر هاش رو با render man میگیره اگه دوستان دارن یا میدونن که کجا این پلاگین هست بگن تا ما بریم دانلود کنیم سه سوته داداشم فولم میکنه البته قبلا بهش گفته بودم که برا مکس هم هست گفت آره برو سرچ کن پیدا میکنی منم گشتم پیدا نکردم ولی اگه کسی میدونه هست و کجا میشه پیداش کرد بگه ثواب داره و دعاتون میکنیم.

CG Behzad

Member
بله اگه کسی سراغ داره لطف کنه لینکشو بزاره اینجا اگه برای 3ds max هم نبود برای maya رو بزاره ممنون

3D Art

Member
چیزه خوبی هست اگه برا 3ds max هم بهشه من داداشم که مایا کار میکنه رندر هاش رو با render man میگیره اگه دوستان دارن یا میدونن که کجا این پلاگین هست بگن تا ما بریم دانلود کنیم سه سوته داداشم فولم میکنه البته قبلا بهش گفته بودم که برا مکس هم هست گفت آره برو سرچ کن پیدا میکنی منم گشتم پیدا نکردم ولی اگه کسی میدونه هست و کجا میشه پیداش کرد بگه ثواب داره و دعاتون میکنیم.

بله اگه کسی سراغ داره لطف کنه لینکشو بزاره اینجا اگه برای 3ds max هم نبود برای maya رو بزاره ممنون

دوستان توجه کردید به حرف من ؟
رندر من برای مکس وجود نداره و تا جایی که من میدونم برای مایا هم کرک نشده ولی هست . . .

arminAnim

کاربر متخصص
درضمن دوست عزیز رندر من می خوای چکار؟ قدرت رندرمن فقط 30% به خود موتور رندرشه، باقیش قدرت شیدر هاشه که اونارو یوزر خودش باید بنویسه، مثل منتال ری و وی ری شیدر زیادی نداره تا اونجایی که من می دونم

CG Behzad

Member
دوستان توجه کردید به حرف من ؟
رندر من برای مکس وجود نداره و تا جایی که من میدونم برای مایا هم کرک نشده ولی هست . . .

دوست من چرا عصبانی میشی یه سری هم به پست آخر من بزنی متوجه میشی عرض کردم اگه برای مکس نبود برای maya رو بزارید همین در ضمن من یه موتور رندر برای انیمیشن میخاستم که سرعت رندر نسبت به vray و mentalray بیشتر باشه با کیفیت بالا با تشکر از همه دوستان

آخرین ویرایش:

hosienmax100

3D Artist
دنبال موتور رندر خوب و با سرعت عالی میگردی brazil rs 2 رو نصب کن

این موتور بی نظیره / کم هم نزاشته نسخه ی آخرش یکسری یوتیلیتی جدا هم در غالب یک منو بهت میده که کاربردی هستند

برا کارهای ویدوئی و کاراکتر مادلینگ روش حساب کن ..

موفق باشی /

جدیدترین ارسال ها

بالا