سلام - من امروز برای کارآموزی به یه دفتر تبلیغاتی مراجعه کردم -طی صحبتی که با مدیر این دفتر داشتم - به من گفتند که ما بیشتر در فکر جذب از رشته ی تخصصی گرافیک هستیم (من رشتم نرم افزاره ) ولی بعد از دیدن نمونه کارام قرار شد بهم یه فرصت بده - من اصلا چیزی از رنگ نمیدونم ! ایشون گفتند اطلاعاتم رو در طول یک هفته راجع به موارد زیر بالا ببرم
1- شناخت رنگ ها و هارمونی رنگ
2- تضاد رنگی - و اینکه چه رنگهایی با هم استفاده بشن بهتره و چه رنگهایی نه
3- گفتند اگر مثلا یه طرح زدی بهت گفتند چرا این رنگو انتخاب کردی علت و دلیل داشته باشی و نگی سلیقم بود - حالا نمی دونم این مورد رو باید چجوری متوجه بشم
کلا کار و هفته ی سختی رو در پیش دارم ولی دوست دارم با تمام وجود خودمو ثابت کنم - و به علت علاقم در این حوزه دوست دارم موفق باشم
میشه یه کتاب خوب یا حتی اگر یکی کافی نیست برای مباحث بالا چنتا کتاب عالی برای کسی که در زمینه ی رنگ احمقه و قرار یه هفته ای موارد بالا رو بفهمه معرفی کنید
فقط بهترین کتاب باشه .
1- شناخت رنگ ها و هارمونی رنگ
2- تضاد رنگی - و اینکه چه رنگهایی با هم استفاده بشن بهتره و چه رنگهایی نه
3- گفتند اگر مثلا یه طرح زدی بهت گفتند چرا این رنگو انتخاب کردی علت و دلیل داشته باشی و نگی سلیقم بود - حالا نمی دونم این مورد رو باید چجوری متوجه بشم
کلا کار و هفته ی سختی رو در پیش دارم ولی دوست دارم با تمام وجود خودمو ثابت کنم - و به علت علاقم در این حوزه دوست دارم موفق باشم
میشه یه کتاب خوب یا حتی اگر یکی کافی نیست برای مباحث بالا چنتا کتاب عالی برای کسی که در زمینه ی رنگ احمقه و قرار یه هفته ای موارد بالا رو بفهمه معرفی کنید
فقط بهترین کتاب باشه .