درخواست معرفی کتاب در زمینه ی شناخت رنگ

mo-hammad

Active Member
سلام - من امروز برای کارآموزی به یه دفتر تبلیغاتی مراجعه کردم -طی صحبتی که با مدیر این دفتر داشتم - به من گفتند که ما بیشتر در فکر جذب از رشته ی تخصصی گرافیک هستیم (من رشتم نرم افزاره ) ولی بعد از دیدن نمونه کارام قرار شد بهم یه فرصت بده - من اصلا چیزی از رنگ نمیدونم ! ایشون گفتند اطلاعاتم رو در طول یک هفته راجع به موارد زیر بالا ببرم

1- شناخت رنگ ها و هارمونی رنگ

2- تضاد رنگی - و اینکه چه رنگهایی با هم استفاده بشن بهتره و چه رنگهایی نه

3- گفتند اگر مثلا یه طرح زدی بهت گفتند چرا این رنگو انتخاب کردی علت و دلیل داشته باشی و نگی سلیقم بود - حالا نمی دونم این مورد رو باید چجوری متوجه بشم :(

کلا کار و هفته ی سختی رو در پیش دارم ولی دوست دارم با تمام وجود خودمو ثابت کنم - و به علت علاقم در این حوزه دوست دارم موفق باشم

میشه یه کتاب خوب یا حتی اگر یکی کافی نیست برای مباحث بالا چنتا کتاب عالی برای کسی که در زمینه ی رنگ احمقه و قرار یه هفته ای موارد بالا رو بفهمه معرفی کنید

فقط بهترین کتاب باشه .

mo-hammad

Active Member
آها راستی روابط بین رنگها هم گفتند مثلا همنشنینی رنگها و ... یا همون هارمونی

آخرین ویرایش:

mo-hammad

Active Member
دوستان چون کارم خیلی فوری هست مجبورم پست رو بیارم بالا - معذرت میخوام البته:rose:

دیگه اینقدر دست دست کردنت برای چیه؟؟؟

اگه اینقدر فرصت تحقیق و تفحس داری ، دیگه اینجا مطرح کردنش برای چیه؟؟؟

mo-hammad

Active Member
فقط خواستم بدونم اون دو لینک از کتاب که گذاشتم با هم فرق داره یانه - والا من شروع کردم - و دارم الان یه کتاب خلاصه شده که از اینترنت گرفتمو میخونم

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
mo-hammad ماشالله ! رکورد اسپم زدی برادر !
لطفا قوانین سایت رو بخونید ، چون کار عجله ایه که شما حق شکستن قوانین رو ندارید .
با جدیدت قوانین رو مطالعه کنید :
forum.majidonline.com/showthread.php?t=4159

جدیدترین ارسال ها

بالا