درخواست معرفی مناسبترین هاست از همه نظر

fffkral

New Member
سلام

میخواستم از دوستان با تجربه خواهش کنم مناسبترین هاست لینوکسی که به نظرشون از جنبه های مختلف مثل امنیت قیمت بک آپ صابقه و... بهترینه رو معرفی کنن!

از نظر من شرکت دهکده وب سرویس های متنوع با قیمت مناسب داره ولی میشه درمورد صابقه وامنیت این هاستینگ نظرتون را بگید لطفا!
39.gif

parmishost

Member
دوست گرامی شرکت های قدیمی هاستینگ پارس دیتا،ایران هاست و آریانیک هستند که کارشون خوبه قیمت ها بالاست.
شرکت خود ما نیز پارمیس هاست در خدمت شماست.
http://www.parmishost.com/
شرکت های زیاد دیگری نیز هستند که قیمت هاشون خیلی پایین تر از ماست که اگر قیمت مد نظر شماست از اونا می تونید خرید کنید.

---

Active Member
1.محل قرار گیری سرور
2.سخت افزار
3.منابع نرمافزاری
4.سیاست کاری
هرکدوم توضیحات خاص خودشونو دارن اصلا به دنبال سابقه هم نباشید

irlogo

Active Member
هاست لینوکس با بهترین و حرفه ای ترین کنترل پنل هاست تحت لینوکس جهان تحقق میابد : cPanel
من شرکت وب رمز رو به عنوان یک سرویس دهنده خوب و با تجربه می شناسم که سرویس میزبانی وب لینوکس با سی پنل ارائه می کنه،

ما نیز همپای این شرکت از سال ها پیش با کسب تجربه و زیر و بم های این تجارت و حرفه در خدمت شما هستیم
سرویس میزبانی وب لینوکس با کنترل پنل cPanel و 3 روز تست رایگان

fffkral

New Member
دوستان کسی نیست یه هاست مناسب بیطرفانه وبدون تبلیغات معرفی کنه لطفا!
26.gif

نظرتون راجب مایا هاست چیه!؟
39.gif

coder

Member
یه ویزاکارت از پشتیبان مجید آنلاین بخر بعد برو از یه خدمات دهنده معروف خارجی هاست بگیر آمریکا و یا کانادا باشه بهتره

coder

Member
خود خدمات دهنده های هاستینگ از کجا سرور میگیرن؟ معمولآ از کانادا یا آمریکا و از دیتاسنترهای بزرگی مثل iweb خوب این چه کاریه که از واسطه گرونتر و با محدودیت بیشتر هاست رو بگیری؟! یه ویزاکارت بگیر برو از خودشون هاست بگیر اینجا طرف سرور 80گیگ رو میخره میفرسته دیتاسنتر بعد شروع میکنه به فروختن 1000 گیگ از 80 گیگ! متوجه شدی که چی شد؟ بدتر، اینکه IP کمی روی هاستهایی که میفروشن تقسیم میکنن که باعث افت رتبه الکسارو میشه همین کار.

coder

Member
اول ببین چه هاستی با چه قیمتی میخوای بعد برو بالای همین صفحه روی کارت اعتباری هدیه ویزاکارت ، خدمتی جدید از مجید آنلاین کلیک کن یکی از ویزاکارت ها رو که دلارش به اندازه احتیاجت هست انتخاب کن، از شرکت هایی که با ایران بخاطر تحریم مشکل دارن هاست نگیر، این مسئله رو براحتی میتونی از بخش چت آنلاین خدمات دهنده هاستینگ بپرسی، اگه خواستی آدرس سایتی که پیدا کردی رو بده من ازشون میپرسم.

parmishost

Member
دوست گرامی با این که می دونم از خرید مستقیم پشیمون می شود علت را نمی گم تا تبلیغ نشود و تجربه کنید ولی اگر هم خریدید از کانادا بخرید تا تحریم ایرانی بودن نشید و اطلاعاتتون از بین نرود.

coder

Member
من تا الان از آمریکایی ها سرویس گرفتم و هیچ مشکلی نداشتم، هرکی سرور اختصاصی، مجازی و یا هاست از آمریکا خواست همینجا اعلام کنه براش میگیرم.

nimafire

find / -name Support > u
من تا الان از آمریکایی ها سرویس گرفتم و هیچ مشکلی نداشتم، هرکی سرور اختصاصی، مجازی و یا هاست از آمریکا خواست همینجا اعلام کنه براش میگیرم.

زمانیکه مشکل ایجاد شود دیگر شما را در این انجمن نخواهیم دید.همانند هزاران مورد دیگر
خرید از واسطه در زمینه هاستینگ بهترین کار است زیرا واسطه تظمین کننده عدمتحریم و مسایل مربوطه هست.
بازار و مغازه نیست که واسطه گرانتر قیمت را محاسبه کند.
اتفاقل واسطه به دلیل تراکنش ها با دیتاسنتر قیمت ها را با تخفیف ارایه میکند
با چه شرایطی؟

بهتر هست از شرکت های ایرانی معتبر خرید کنید که قیمت و کیفیت مناسبی دارند.
امثال پارس دیتا و هاست ایران بیشتر به درد شرکت های دولتی میخورد از همکاران در همین انجمن میتوانید هاست بسیار عالی تهیه کنید

coder

Member
زمانیکه مشکل ایجاد شود دیگر شما را در این انجمن نخواهیم دید.همانند هزاران مورد دیگر
خرید از واسطه در زمینه هاستینگ بهترین کار است زیرا واسطه تظمین کننده عدمتحریم و مسایل مربوطه هست.
بازار و مغازه نیست که واسطه گرانتر قیمت را محاسبه کند.
اتفاقل واسطه به دلیل تراکنش ها با دیتاسنتر قیمت ها را با تخفیف ارایه میکند

بهتر هست از شرکت های ایرانی معتبر خرید کنید که قیمت و کیفیت مناسبی دارند.
امثال پارس دیتا و هاست ایران بیشتر به درد شرکت های دولتی میخورد از همکاران در همین انجمن میتوانید هاست بسیار عالی تهیه کنید

از دو حالت خارج نیست:

1.یا من بعد از واسطه شدن برای خرید هاست متواری میشوم!
2. و یا بعد از خرید هاست و خوب بودن سرویسها تمام مشتری های مجید آنلاین شما میپرد!

از خدمات دهنده های هاستینگ ایرانی بنابر تجربه بسیاری از دوستان فقط hostiran.net پیشنهاد میشود.

nimafire

find / -name Support > u
هاست ایران که خوشبختانه کارنامه سیاهی دارد از ماجرای پی سی دانلود گرفته تا هک شدن و ... .
اتفاقل چند سال پیش سایت شخصی من بر روی سرور های هاست ایران بود و ... .

روز گذشه=ته هم تعدادی از سایت های هاست شده بر روی هاست ایران هک شدند
ir-tci و .... ;)

خدمت شما عرض کنم که من مشتری در مجید انلاین ندارم و سرویس دهنده های دولتی را تحت پوشش دارم. ;)

جدیدترین ارسال ها

بالا