درخواست معرفی مناسبترین هاست از همه نظر

parmishost

Member
آخخخخخخخخخخخخخخخخ میگه هاست ایران حالا می خواهیم چیزی نگیم همکارمونه و جای دیگه از هاست ایران اسم نبرید لطفا
در ضمن 4 سال پیش که theplanet ما ایرانی ها را تحریم کرد و تا 6 ماه جواب مشتری را می دادیم شما کجا بودید؟؟؟

coder

Member
هاست ایران که خوشبختانه کارنامه سیاهی دارد از ماجرای پی سی دانلود گرفته تا هک شدن و ... .
اتفاقل چند سال پیش سایت شخصی من بر روی سرور های هاست ایران بود و ... .

روز گذشه=ته هم تعدادی از سایت های هاست شده بر روی هاست ایران هک شدند
ir-tci و .... ;)

خدمت شما عرض کنم که من مشتری در مجید انلاین ندارم و سرویس دهنده های دولتی را تحت پوشش دارم. ;)

آخخخخخخخخخخخخخخخخ میگه هاست ایران حالا می خواهیم چیزی نگیم همکارمونه و جای دیگه از هاست ایران اسم نبرید لطفا
در ضمن 4 سال پیش که theplanet ما ایرانی ها را تحریم کرد و تا 6 ماه جواب مشتری را می دادیم شما کجا بودید؟؟؟

مورد عالی بود، فقط خواستم دوستمون از فیوضات سرویس دهندگان هاستینگ ایرانی به بهترین شکل و توسط به اصطلاح همکارانشون بهتر آشنا شوند. مشهورشون از لحاظ رتبه گوگلی، و اسم در کردن بخاطر قدمت، هاست ایران نت هست ببینید بقیه شان چطورند.. این هم از پرونده سیاه و ننگین یک هاستینگ مشهور ایرانی دیگر!

coder

Member
شرکت هایی مثل پارس دیتا،ایران هاست و آریانیک و........... خوبن از این نظرا ولی قیمتاشون ........
شرکت ما سیماسیستم در صورت لزوم با قیمت مناسب و تضمینی درخدمت شماست.

آریانیک در یک نگاه:

مزایا: 50 نفر کارمند و متخصص، بهترین پشتیبانی در ایران، آپتایم 100%، بزرگترین غرفه در نمایشگاه ها!، امنیت خوب

معایب: پنل Direct Admin فقط، 50نفر کارمند و متخصص=بالاترین قیمت برای هاست و دامین در ایران, تمرکز روی دیتا سنتر با IPهای ایرانی

2سال از آریانیک سرویس گرفتم

sharktech

کاربر فعال
این هاست ایران و ... رو که دیگه نگو قیمت هاشون خیلی فاجعس!!!

آدم بیاد یه هاست معمولی بگیره اگه هاستش هم بپره باز خیلی خیلی سود کرده تا بیاد از اینا با این قیمت هاست بگیره!

parmishost

Member
مورد عالی بود، فقط خواستم دوستمون از فیوضات سرویس دهندگان هاستینگ ایرانی به بهترین شکل و توسط به اصطلاح همکارانشون بهتر آشنا شوند. مشهورشون از لحاظ رتبه گوگلی، و اسم در کردن بخاطر قدمت، هاست ایران نت هست ببینید بقیه شان چطورند.. این هم از پرونده سیاه و ننگین یک هاستینگ مشهور ایرانی دیگر!
حالا خوبه در سئو رتبه ما بالاترین توی ایران هست.
فقط هاست ایران در کلمه (هاست)پیج اول هست.

nimafire

find / -name Support > u
نه . نه بهترین هست و نه معروف ترین.

آریانیک در یک نگاه:

مزایا: 50 نفر کارمند و متخصص، بهترین پشتیبانی در ایران، آپتایم 100%، بزرگترین غرفه در نمایشگاه ها!، امنیت خوب

معایب: پنل direct admin فقط، 50نفر کارمند و متخصص=بالاترین قیمت برای هاست و دامین در ایران, تمرکز روی دیتا سنتر با ipهای ایرانی

2سال از آریانیک سرویس گرفتم

من هفته گذشته شل فعال از سرور اریانیک داشتم .فکر کنم هنوز باشد. باید سوال کنم.;)
البته در کل بله اریانیک واقعا خوب هست تجربه نزدیکی با این ارایه کننده داشتم و از پشتیبانی واقعا خوشم اومد.

این هاست ایران و ... رو که دیگه نگو قیمت هاشون خیلی فاجعس!!!

آدم بیاد یه هاست معمولی بگیره اگه هاستش هم بپره باز خیلی خیلی سود کرده تا بیاد از اینا با این قیمت هاست بگیره!

خوب بگذارید تا مظلبی را برای شما بگویم تابفهمید که این شرکت ها پول زیاد میگیرند اما سرویس هم نمیدهند.
از شرکت ... که در ایران رتبه اول را دارد و طیف وسیعی از شرکت های دولتی و ملی روی سرور های این شرکت هستند. برای یگ پروژه دولتی هاست خریدیم و بر روی این سرویس دهنده قرار دادیم.
بعد از 4 ماه تماس گرفتن که سرور دچار مشکل شده و مشکل را تا 1 ساعت دیگر برطرف میکنیم. مشکل تا 1 روز طول کشید و سرور اپ شد.
اما فقط فایل ها.
دیتاسبیس ها همه نابود شده بودند و پشتیبان هم نداشتند.
سرور های هاستینگ خود ما 12 ساعت 24 ساعت روزانه و هفتگی در چندین سرور مختلف پشتیبان یوزر ها را نگهداری میکند.ان وقت این شرکت های دهن پر کن. با این قیمت ها ... .

ببینید شرکت های عالی در ایران هستند که کار میکنند .شما نباید هاست ایران و ... را هاستینگ ایرانی ببینید. این ها علف هایی هستند که ... رشد کرده اند.

coder

Member
حالا خوبه در سئو رتبه ما بالاترین توی ایران هست.
فقط هاست ایران در کلمه (هاست)پیج اول هست.

کیورد "هاست" تک سیلابی حساب میشه با 10 میلیون نتیجه ولی کیوردهای "هاست لینوکس" 2/5 میلیون نتیجه که اصلآ قابل قیاس با هم نیستند

نه . نه بهترین هست و نه معروف ترین.

جمله من این بود: "مشهورشون از لحاظ رتبه گوگلی، و اسم در کردن بخاطر قدمت"

جدیدترین ارسال ها

بالا