درخواست معرفي يك سايت براي دانلود آموزش هاي 3ds max ‎‏ با لينك مستقيم

JEYDI7

Active Member
سلام به همه ي بچه هاي 3d max‏ كار
بچه ها هر كي يه سايت سراغ داره كه بشه با لينك مستقيم آموزش مكس دانلود كرد بهم معرفي كنه.تشكر

JEYDI7

Active Member
سلام بچه ها تشکر به خاطر راهنماییهاتون این سایت ها آموزش زیاد دارند ولی یا حجمشون زیاده و یا اصلا آموزش هاش جالب نیستند ،اصلا خوب آموزش نمیدند، یعنی خیلی پیچیده و خلاصه آموزش میدن! مثلا من اون آموزش baby iron رو از سایت زبده دانلود کردم اصلا جالب آموزش نمیده.! چون من تازه الان پنج الی شش ماهی است که مکس رو شروع کردم یه سایتی می خواستم که آموزشش هاش زیاد پیچیده نباشه و کمی ساده تر آموزش بده.!

برو اینجا
cg.tutsplus.com
اموزش های تری دی مکس رو پیدا کن و دانلود کن
اگه خواستی بخری ، همه ی اموزش های این سایت رو توی سایت پی سی ورلد میفروشن من خریدم ،معرکست

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
آره اون آموزش iron baby فقط یه توضیح کوتاه بود تا آموزش،ولی دلیل نمیشه که بقیه آموزش ها همینجوری باشه.خب اون سایت ها که از خودشون آموزش تولید نمیکنن،آموزشهای شرکت های معروف رو اونجا قرار میدن

در کل اگه آموزش کم حجم میخوای بهتر از youtube پیدا نمیکنی

JEYDI7

Active Member
تشكر از همه ي شما دوستان، بلاخره با راهنماييهاتون چند سايت خيلي خوب پيدا كردم.

james1322

New Member
دوست عزیز حتماً به این سایت هم سری بزنید البته اگه تا الان به نتیحه نرسیدی : www.chameleon-drg.com
خوشبختانه هم آموزشهای ساده داره و هم حرفه ای ولی مزیت بزرگش فارسی بودن و گویا بودن درسهاست

سلام
www.aviedstudio.com
522 تراک 15 دقیقه ای آموزش 3ds max با زبان فارسی
مدرس مهدی بندری
این فیلم ها هنوز کامل نیست و قراره ورکشاپ هم بهشون اضافه بشه
ولی اینایی که فعلا هست کاملا تئوریه و شئ به صورت عملی نمیسازه و فقط ابزار ها رو دونه دونه یاد میده و تمام آپشن ها رو و کاربردشون رو آموزش میده
فکر میکنم برای وقتی مناسبه که بخوای بعد از اینکه مکس رو کامل یاد گرفتی با این آموزش ها سرعت عمل خودت رو ببری بالا و خودت رو کامل کنی
فقط باید منتظر باشی ببینی کی بقیه آموزش ها و ورکشاپ ها رو آپلود میکنند.
هم لینک مستقیم داره و هم غیر مستقیم
شما مستقیم دانلود کن، کیفیت اونا خوب نیست

جدیدترین ارسال ها

بالا