درخواست كمك در ساخت patern براي shape

abed_49

New Member
سلام دوستان
من ميخوام يك Patern جديد براي custom shape بسازم
خواهشن راهنماييم كنيد:D

MEGA WAVE

Active Member
سلام <

منظورت اینه که میخوای یه شیپ جدید درست کنی ؟ <

یا نه میخوای برای شیپ ها یه پترن درست کنی ؟<

چون نمیشه یه شیپ رو با یه پترن خاص درست کرد ، اول باید شیپ رو بکشی بعد بهش پترن بدی <

دقیق تر بگو ، کمکت میکنم <<

nima_dsnr

کاربر VIP
یعنی میخای با shape پترن درست کنی؟
خوب اگه اینه یکی از اون شیپت رسم کن و با فاصله ای مناسب از دورش crop کن. پس زمینه هم transparent باشه.
حالا بزن Edit> Define Pattrern

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
To save a shape or path as a custom shape:

In the Paths palette, select a path--either a vector mask for a shape layer, a work path, or a saved path.
Choose Edit > Define Custom Shape, and enter a name for the new custom shape in the Shape Name dialog box. The new shape appears in the Shape pop-up palette.
To save the new custom shape as part of a new library, select Save Shapes from the pop-up palette menu.
You can also use the Preset Manager to manage libraries of custom shapes. For more information, see Managing libraries with the Preset Manager (Photoshop).

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
خلاصشم میشه این:
1.شکل دلخواهت رو با هر ابزار مسیری (pen یا مستطیل و بیضی و ...) که دوست داری رسم کن.
2.منوی Edit رو باز کن.
3.گزینه ی Define Custom Shape رو انتخاب کن.
4.یه اسم بهش بده و خلاص!
حالا اگه به لیست Custom Shape مراجعه کنی حتماً شکل جدید رو در انتهای لیست می بینی.

abed_49

New Member
با سلام و تشكر از تمام دوستاني كه به سوالم پاسخ دادند ولي چيزي كه من ميخوام اينه كه يه طرح جديد به شاپ هام
اضافه كنم . يه راه آسونتر و راحتتر از طراحي كردن با قلم چون ممكن بخوام از طرحهاي پيچده اي استفاده كنم و نخوام
وقت گير باشه ....:oops::cool:

MEGA WAVE

Active Member
خوب اگه نمیخوای از Pen استفاده کنی ، با هر چیزی که راحتی طرحتو بکش <

بعد طرحتو انتخاب کن و از پالات Path گزینه Make a Path From Selection رو بزن تا ناحیه انتخابی به path تبدیل بشه <

حالا خیلی راحت از منوی Edit گزینه Define Custom Shape روبزن <

الان طرحت به عنوان شیپ توی شیپ ها ذخیره شده <

اما یه نکته : <

طرحت رو با هرچی که میکشی هاردنس رو روی 100% بزار تا موقع تبدیل از سلکشن به پد ، طرحت دفرمه نشه <<

جدیدترین ارسال ها

بالا