افزونه 1 درخواست كمك در انجام پروژه طراحي سايت

nafas.php

Well-Known Member
:paint:سلام من سعي دارم يه سايت آموزشي گروه كامپيوتر طراحي كنم . براي در آوردن جداول ديتابيس كمك لازم دارم اگه كمك كنيد ممنون ميشم.
:rose::)

آخرین ویرایش:

nafas.php

Well-Known Member
:cry:هيچ كس نميخواد جوابه منو بده؟
باشه من شروع به توضيحات مي كنم شايد يه روزي يه نفر گذرش به ما بيفته و جواب بده
اين سايت مربوط به گروه آموزشي كامپيوتره
خوب اول ميخواستم روي طراحي شكل ظاهريش كار كنم كه ديدم اي دل غافل ديتابيس چي ؟
جدولاش چي ميتونه باشه ؟ اصلا كلا مشكل اصلي پيدا كردن جداول بود تاديتابيس درست بشه/
پس شروع به پيدا كردن جداول كردم.
نه تنها اين سايت بلكه هر سايتي معمولا صفحه لاگين رو داره پس يه جدول برا لاگين ميخوام
دوم اين سايت يه قسمت اطلاعيه داره پس يه جدولم براي اطلاعيه ها ميخوام
سوم صفحه اي براي اساتيد وجود داره كه در اون برنامه ي هفتگي قرار ميگيره پس يه جدول براي برنامه ي هفتگي
چهارم قسمتي براي دانلود دارم پس جدولي براي دانلود ميخوام
در اين سايت از من خواسته شده قسمتي براي آپلود پروژه هاي دانشجويان در قالب سه فايل با فرمت zip ,doc,ppt داشته باشه و همچنين قسمتي براي دانلود بازديدكننده ها كه مي تونند تا 15 صفحه ي اول را ببيند و براي دريافت كامل بايد درخواست بدهند.
همچنين تمام مراحل انتخاب پروژه و تاييد اون توسط استاد بايد در اين سايت طراحي بشه
حالا ميشه در پيدا كردن بقيه جداول كمك كنيد؟

sharktech

کاربر فعال
بهتره که شما از cms هایی مثل وردپرس یا جوملا و ... برای بیس کار استفاده کنین و امکانات مورد نظرتون رو بصورت ماژول و پلاگین به این سیستم ها اضافه کنین!

nafas.php

Well-Known Member
آخه دوست عزيز من تا حالا جوملا كار نكردم بذار بگم كه آشنايي من با dreamweaver هست با اين نرم افزار كار كردم.
حالا پيشنهادت چيه؟

sharktech

کاربر فعال
از توضیحاتتون معلومه که تجربه و اطلاعاتتون درباره برنامه نویسی سایت کمه!

اولا یک همچین پروژه ای رو باید اصولی کار کرد چون ممکنه بعد از یه مدت ناامید بشین و پروژه شکست بخوره!

بهتره که از فریم ورک های php مثل : zend, cake, codeigniter و ... استفاده کنین تا هم کار رو اصولی پیش ببرین و هم بهتر و راحتتر بشه توسعش داد.

در ضمن جوملا یا وردپرس ادیتور یا برنامه تحت ویندوز نیستن که شما با دریم ویور مقایسش میکنین!

nafas.php

Well-Known Member
آره درسته هنوز تازه شروع كردم وقصد دارم در اين زمينه اطلاعاتمو بالا ببرم چون به طراحي سايت خيلي علاقه مند هستم.از راهنماييتون ممنون:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا