asirap
Member
سلام به همه دوستان
امیدوارم که حالتون خوب باشه
یه سوال میخوام برای کسی بپرسم که میخواد کار برنامه نویسی پروژه ای رو انجام بده (خودم نیستم):
یه پروژه هست که یه بانک اطلاعاتی داره که با اکسس نوشته میشه و این بانک هر 6 ماه آپدیت میشه
یه سری نام و نام خانوادگی و آدرس و توضیح و ... برای هر شخص در نظر گرفته میشه و در این بانک اطلاعاتی اضافه میشه
حالا ما یه برنامه داریم که میتونه از این بانک اطلاعاتی با روش های خاص (مثلا بر اساس نام - شماره -آدرس و . . . ) جستجو کنه و شخص مورد نظر رو پیدا کنه و نمایش بده!
این برنامه در یه برنامه مالتی مدیا اضافه میشه و بعنوان بخشی از اون کار میکنه و در حقیقت کاره برنامه مالتی مدیا صفحه آرایی و اضافه کردن جلوه های ویژه و دمو و ..... به صفحه برنامه هست!
خوب از الف تا ی این پروژه یعنی طراحی برنامه و مولتی مدیا و بانک اطلاعاتی و ....... چقدر قیمت داره؟! برنامه نویس میخواد قیمت بده به شرکت درخواست کننده....
فکر میکنم برنامه با Visual . net قراره نوشته شه.....
ممنون میشم اساتید محترم به من کمک کنن و قیمت پیشنهادی خودشون رو با توجه به کار توضیح داده شده بدن![rose :rose: :rose:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_rose.gif)
![rose :rose: :rose:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_rose.gif)
اگرم ممکنه بصورت تفکیکی قیمت بدید![rose :rose: :rose:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_rose.gif)
مثلا : بانک اطلاعاتی؟
مالتی مدیا؟ (با MMB ) ؟
برنامه جستجوگر؟
خیلی ممنونم![rose :rose: :rose:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_rose.gif)
امیدوارم که حالتون خوب باشه
یه سوال میخوام برای کسی بپرسم که میخواد کار برنامه نویسی پروژه ای رو انجام بده (خودم نیستم):
یه پروژه هست که یه بانک اطلاعاتی داره که با اکسس نوشته میشه و این بانک هر 6 ماه آپدیت میشه
یه سری نام و نام خانوادگی و آدرس و توضیح و ... برای هر شخص در نظر گرفته میشه و در این بانک اطلاعاتی اضافه میشه
حالا ما یه برنامه داریم که میتونه از این بانک اطلاعاتی با روش های خاص (مثلا بر اساس نام - شماره -آدرس و . . . ) جستجو کنه و شخص مورد نظر رو پیدا کنه و نمایش بده!
این برنامه در یه برنامه مالتی مدیا اضافه میشه و بعنوان بخشی از اون کار میکنه و در حقیقت کاره برنامه مالتی مدیا صفحه آرایی و اضافه کردن جلوه های ویژه و دمو و ..... به صفحه برنامه هست!
خوب از الف تا ی این پروژه یعنی طراحی برنامه و مولتی مدیا و بانک اطلاعاتی و ....... چقدر قیمت داره؟! برنامه نویس میخواد قیمت بده به شرکت درخواست کننده....
فکر میکنم برنامه با Visual . net قراره نوشته شه.....
ممنون میشم اساتید محترم به من کمک کنن و قیمت پیشنهادی خودشون رو با توجه به کار توضیح داده شده بدن
اگرم ممکنه بصورت تفکیکی قیمت بدید
مثلا : بانک اطلاعاتی؟
مالتی مدیا؟ (با MMB ) ؟
برنامه جستجوگر؟
خیلی ممنونم