با سلام
من یکی از مصرف کننده گان شرکت بلو هست هستم . این شرکت دقیقا شرایط مورد درخواست شما رو ارائه می ده و در مورد فضا و پهنای باند نامحدود هم میشه گفت که این شرکت ها از نرم افزار های قدرت مندی استفاده می کنند که به شما اجازه میده هر جه که بخواهید روی اون بریزید و از اون استفاده کنید بطوری که به میزان فضای اشغال شده توسط شما به شما فضا می دن واگر بیشتر هم بریزید باز از روی دیگر سرور هاشون به شما فضا اختصاص میدن و در مورد پهنای باند هم همین طور هست و این نرم افزار ها داده های شما رو روی مجموعه ای از هارد ها مدیریت می کنه و شما اون هارو یکجا میبینید در صورتی که ممکنه اینجوری نباشد و قسمتی از داده هاتون روی یک هارد دیگه باشه.
تقریبا شبیه رقابت فضا برای gmail و yahoo mail در دادن فضای رایگان به مشترکین نشون
اما در مورد هاست خوب من همون بلو هاست رو معرفی می کنم چو یک تا حالا با دامنه های دات آی آر مشکلی نداشته و اونا رو تحریم نکرده و یا لااقل من نشنیدم و ندیدم دوم: یک قسمت به cpanel اضافه کرده که مدیریت دامنه ها رو راحت تر میکنه.
این هم اطلاعاتی که داشتم امید وارم مفید باشه براتون.
![]()
سلام
بازم سلام
بله حق با شماست . من نمی دونستم شما اینقدر داده دارید . اما برای این هم راههایی هست همین طور که از حرف های شما فهمیدم شما دنبال اجاره هاست هستید وگرنه پیشنهاد می دادم که خودتون یک هاست داخل ایران راه بندازید که البته این جوری کلی پولتون می رفت توجوب اما من یادمه که چند ماه پیش در یکی از ماه نامه های مربوط به کامپیوتر می خوندم که میشه با شرکت های بزرگ خارجی برای هاست با امکانات بالا قرارداد بست به این صورت که شما کل پول مثلا 5 سال رو پیش پیش به اون ها می دادید و برای همون مدت اون شرکت تمام فعالیت های هاستینگ شما رو به عهده می گرفت به صورت یک پیمانکار .
اما متاسفانه نه اسم اون مجله یادم هست که معرفی کنم نه اطلاعات لیشتر در این زمینه دارم .
اما شما می تونید دنبال پیمانکار برای هاستینگ سایتهاتون باشید تا اون شرکت کار شما رو هرچه قدر که باشه به عهده بگیره.
ایمیدوارم این اندک اطلاعات براتون مفید باشه و فکر کنم همچین شرکت هاییی که بتونن این کار رو بکنن در ایران وجود داشته باشه . دیگر دوستان اگر چیزی و مطلبی در این رابطه دارن بگن من هم مشتاق شدم بیشتر بدونم.
![]()