درخواست فایل go.php

شروع موضوع توسط mahsa_ss21 ‏12 می 2009 در انجمن برنامه‌نویسی با PHP

  1. mahsa_ss21

    mahsa_ss21 New Member

    ارسال‌ها:
    20
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام ، خسته نباشید

    من فایل go.php رو نیاز دارم

    فایلی که بعضی از سایتها ازش برای لینک دادن به سایت ها یا آدرسهای دیگه ازش استفاده میکنن

    ممنون میشم یکی از آقایون مهندس این فایلو به همراه نحوه استفاده ازش برام بذاره

    مرسی :rose:
     
    نوشته شده توسط mahsa_ss21 در ‏12 می 2009
  2. sunrise

    sunrise Member

    ارسال‌ها:
    919
    تشکر شده:
    648
    امتیاز دستاورد:
    16
    کار خاصي نداره (البته بستگي داره شما تا چه اندازه اين فايل رو بخواين گسترش بديد، مثلا محدوديت هاي خاص اعمال کنيد يا ...)، بطور کلي محتواي چنين فايلي شبيه اين هست:
    PHP:
    $url = $_REQUEST['url'];
    header("Location: $url");
     
    نوشته شده توسط sunrise در ‏12 می 2009
    mahsa_ss21 از این پست تشکر کرده است.
  3. mahsa_ss21

    mahsa_ss21 New Member

    ارسال‌ها:
    20
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    ممنون اما این 2 کد کار من رو راه ننداخت ، یعنی اصلاً عمل نمیکنه

    میخوام وقتی به کسی به شکل زیر لینک میدم

    http://www.address1.com/go.php?http://www.address2.com

    وارد اون لینک بشه

    این کد کار نمیکنه! :sad:
     
    نوشته شده توسط mahsa_ss21 در ‏13 می 2009
  4. Masoud1365

    Masoud1365 مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    2,919
    تشکر شده:
    1,600
    امتیاز دستاورد:
    113
    شما کدتون رو اینجوری تعریف کنید :
    http://www.address1.com/go.php?url=http://www.address2.com
    بعدش متغیر $url رو از طریق GET یا request بگیرید و الباقی کار :cool:
     
    نوشته شده توسط Masoud1365 در ‏13 می 2009
    mahsa_ss21 از این پست تشکر کرده است.
  5. Webber

    Webber Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    769
    تشکر شده:
    1,090
    امتیاز دستاورد:
    93
    نوشته شده توسط Webber در ‏13 می 2009
    mahsa_ss21 از این پست تشکر کرده است.
  6. Masoud1365

    Masoud1365 مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    2,919
    تشکر شده:
    1,600
    امتیاز دستاورد:
    113
    فکر نمی کنم نیازی به این کار باشه :wink:
    ایشون تنها اشتباهی که داشتن این بود که url رو اشتباه مینوشتند :wink:
    اگر http://www.address1.com/go.php?url=h...w.address2.com رو استفاده کنن مشکل حله :D
     
    نوشته شده توسط Masoud1365 در ‏14 می 2009
    mahsa_ss21 از این پست تشکر کرده است.
  7. mahsa_ss21

    mahsa_ss21 New Member

    ارسال‌ها:
    20
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    آخرین ویرایش: ‏14 می 2009
    نوشته شده توسط mahsa_ss21 در ‏14 می 2009
  8. Webber

    Webber Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    769
    تشکر شده:
    1,090
    امتیاز دستاورد:
    93
    سلام

    مي تونيد از طريق دو راه اين كار رو انجام بديد.

    يكي ريدايركت مستقيم با htaccess بدون php: نمونه

    و ريدايركت با php و htaccess:نمونه

    موفق باشيد
     
    نوشته شده توسط Webber در ‏14 می 2009
    mahsa_ss21 از این پست تشکر کرده است.
  9. sunrise

    sunrise Member

    ارسال‌ها:
    919
    تشکر شده:
    648
    امتیاز دستاورد:
    16
    قبلا يادمه چنين درخواستي رو يکي از دوستان داشتند و من اين کد رو براشون نوشتم، که اين مناسب تر از کد بالا هست.
    PHP:
    <?php
    $url = $_REQUEST['url'] ? $_REQUEST['url'] : $HTTP_GET_VARS['url'];
    if ($url)
    {
        if (preg_match('#(http(s?)|ftp)://(.*?)#i', $url))
        {
            header("Location: $url");
        }
        else
        {
            echo 'Invalid URL.';
        }
    }
    else
    {
        echo 'No URL.';
    }
    ?>
     
    آخرین ویرایش: ‏14 می 2009
    نوشته شده توسط sunrise در ‏14 می 2009
    mahsa_ss21 و amirkhoshhal از این پست تشکر کرده اند.
  10. amirkhoshhal

    amirkhoshhal Member

    ارسال‌ها:
    471
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    16
    PHP:

    preg_match('#(http(s?)|ftp)://(.*?)#i', $url)
     
    سلام حامد جان . می شه بگید که چه جوری می شه این عبارات با قاعده رو یاد گرفت ؟ یعنی از کجا باید یاد گرفت . ممنون
     
    نوشته شده توسط amirkhoshhal در ‏14 می 2009
    mahsa_ss21 از این پست تشکر کرده است.
  11. sunrise

    sunrise Member

    ارسال‌ها:
    919
    تشکر شده:
    648
    امتیاز دستاورد:
    16
    راستش نحوه يادگيري من با کل دنيا فرق مي کنه و هر وقت به هرکسي که گفتم شيوه يادگيري من اينگونه هست، ميگه آخه چطوري؟ و باز من نمي تونم درست توضيح بدم چون واقعا خودمم نمي دونم چطوري زبان هاي برنامه نويسي رو ياد مي گيرم :D اما به طور کلي يادگيري من هميشه اتفاقي بوده، يکبار سر يک مسئله اي گير کرده بودم و از روش هاي معمول که به ذهنم مي رسيد استفاده کردم اما نتيجه مطلوبي نداشت به همين خاطر کمي در اينترنت جستجو کردم و ديدم دقيقا همون مشکل من رو يکي ديگه داشته و راهنمايي که صورت گرفته بود بر اساس عبارات قاعده مند (Regular Expression) بود و از همون موقع بود (حدود 8 ماه پيش) که من هم تصميم گرفتم از به بعد تا مي تونم مسائلي که امکانش هست رو با اين عبارات حل کنم، به همين خاطر اولين کاري که کردم (بعد از اون کدي که پيدا کردم) اين بود که اومدم و چند BBCode رو با Regex درست کردم و همينطور هر روز حدود 1 تا 3 ساعت رو با همين عبارات خودم رو سرگرم کردم و هنوز هم دارم اين کار رو مي کنم چون اين مبحث تقريبا گستردگي زيادي داره و احساس مي کنم هنوز هيچ چيز از عبارات قاعده مند نمي دونم و بايد هنوز تلاش بيشتري بکنم. اما براي منبع من فکر مي کنم اينترنت بهترين باشه، کافيه عبارت "Regular Expression" رو جستجو کنيد، چندين هزار لينک مفيد در اين مورد در اختيار شما قرار مي گيره و مي تونيد براحتي با همين روش شروع کنيد و بعد مي تونيد خودتون براحتي Regex مورد نيازتون رو بسازيد.
     
    نوشته شده توسط sunrise در ‏14 می 2009
    amirkhoshhal و mahsa_ss21 از این پست تشکر کرده اند.
  12. mahsa_ss21

    mahsa_ss21 New Member

    ارسال‌ها:
    20
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    تشکر

    ممنون درست شد :)

    خیلی ممنون از همه کسانی که کمک کردن

    مخصوصا sunrise و webber

    :oops:

    sunrise اینم مرورگر تو (احتمالاً اختصاصی برای خودت ساختنش) :wink:

    چیز جالبیه http://www.sunrisebrowser.com/en
     
    آخرین ویرایش: ‏17 می 2009
    نوشته شده توسط mahsa_ss21 در ‏16 می 2009
    sunrise از این پست تشکر کرده است.
  13. mahsa_ss21

    mahsa_ss21 New Member

    ارسال‌ها:
    20
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    امروز داشتم این فایلها رو چک میکردم
    یه سوالی برام پیش اومد
    جناب sunrise شما یک فایل php گذاشتی که استفاده از اون میشه redirect کرد
    جناب webber هم یک فایل گذاشته بود که با استفاده از php و htaccess این کار رو انجام میده

    که اولی اینجوری میشه: go.php?url=
    دومی هم اینجوری: go.php?

    حالا میخوام بدونم کدوم یک از این روشها بهتره ؟ دلیلش چیه ؟

    مرسی
     
    نوشته شده توسط mahsa_ss21 در ‏17 می 2009
  14. sunrise

    sunrise Member

    ارسال‌ها:
    919
    تشکر شده:
    648
    امتیاز دستاورد:
    16
    نميشه گفت روش ها بر همديگه برتري دارند يا ندارند، بلکه اين بستگي داره به اينکه چطوري ميخواد اين روش عمل کنه، مثلا در روشي که بنده ارائه کردم، شما قابليت اين رو داريد که مثلا آرشيوي از لينک هاي کليک شده و تعداد کليک اونها و از همين قبيل رو نيز داشته باشيد، اما روش .htaccess فقط براي ريداريکت هست، ضمن اينکه همه سرورها اين Module رو لود نمي کنند و شايد اين بتونه برتري روش استفاده از کد PHP محسوب بشه.
     
    نوشته شده توسط sunrise در ‏17 می 2009
    mahsa_ss21 از این پست تشکر کرده است.
  15. mahsa_ss21

    mahsa_ss21 New Member

    ارسال‌ها:
    20
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام ، ممنون

    من دارم از همین کد php شما استفاده می کنم

    کجا تعداد کلیک بر لینک ها میمونه ، این چیزی که شما گفتی کجاست؟

    یعنی توی بخش خاصی الان تعداد کلیک ها بر لینک های من ذخیره شده؟
     
    نوشته شده توسط mahsa_ss21 در ‏17 می 2009
  16. Webber

    Webber Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    769
    تشکر شده:
    1,090
    امتیاز دستاورد:
    93
    سلام
    شايد بشه گفت مزيت استفاده فقط از htaccess سادگي و كمي سرعت بيشترش باشه ولي نميشه روي لينك كنترل داشت.ولي در صورت پشتيباني سرور از mod_rewrite، مزيت استفاده از htaccess كنار php مي تواند زيبايي آدرس شما باشد كه نميشه به راحتي از كنارش گذشت ،در حالي كه مي توانيد روي لينك هم كنترل داشته باشيد.مثلا :
    کد (Text):

    http://ali.com/redirect/[email protected]
     
    بيشتر بستگي به سليقه شما دارد.

    موفقيت
     
    نوشته شده توسط Webber در ‏17 می 2009
    mahsa_ss21 از این پست تشکر کرده است.
  17. sunrise

    sunrise Member

    ارسال‌ها:
    919
    تشکر شده:
    648
    امتیاز دستاورد:
    16
    کدي که من براتون نوشتم اين حالت رو نداره، اما منظور من اين بود که کنترل بيشتري روي لينک هايي که کليک ميشه مي تونيد داشته باشيد. بعنوان مثال مي تونيد جدولي با نام link_stat در بانک اطلاعاتي داشته باشيد که آمار مربوط به لينک ها رو در خودش نگه مي داره.
     
    نوشته شده توسط sunrise در ‏17 می 2009
    mahsa_ss21 از این پست تشکر کرده است.
  18. mahsa_ss21

    mahsa_ss21 New Member

    ارسال‌ها:
    20
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام ، ممنون

    میشه بگید چه جوری میتونم این جدول رو در بانک اطلاعاتی بسازم ، روش ساخت و اینها رو بلدم

    فقط توضحات کلی رو بگید ، مثلاً اینکه چه فیلدهایی با چه پارامترهایی بسازم و در نهایت اینکه چه جوری ارتباط این فایل رو با این جدول بر قرار کنم

    در کل همگی ببخشن که این تاپیک رو دارم انقد شلوغ میکنم
     
    نوشته شده توسط mahsa_ss21 در ‏18 می 2009
  19. Masoud1365

    Masoud1365 مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    2,919
    تشکر شده:
    1,600
    امتیاز دستاورد:
    113
    در صفحه مثلا go.php بیایید یه کوئری اضافه کنید که مثلا اگر $_REQUEST['url'] وجود داره بیاد داخل دیتا بیس و فیلد VISIT مربوط به این لینک رو که قبلا ساختید UPDATE کنه و یکی بهش اضافه کنه همین ! :wink:
     
    نوشته شده توسط Masoud1365 در ‏19 می 2009
    mahsa_ss21 از این پست تشکر کرده است.
  20. mahsa_ss21

    mahsa_ss21 New Member

    ارسال‌ها:
    20
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    اگه یکم بهتر توضیح بدید

    من هیچی نفهمیدم :shock:

    ساخت ، ارتباط ، نمایش ؟ !
     
    نوشته شده توسط mahsa_ss21 در ‏20 می 2009

به اشتراک بگذارید