درخواست طراحی کارت اینترنت

e-hesami

Member
سلام. دوستان من یک درخواستی داشتم. هرکی بتونه کمکم کنه ممنون میشم. من یک کارت اینترنت میخواستم یکی از دوستام طراحی کنند. مشخصات رو پایین میدم.
1- اندازه: 5.5*8.5

2- در طرف اصلی متن هایی که باید نوشته بشه:
الف-اینترنت هوشمند - IN
ب-سارا کارت
ج-برای اولین بار در تبریز
د-بدون نیاز به UserName و Password
ه-سرشماره های اتصال به شبکه: 9715000 و 9715001
و-اطلاعات بیشتر در : www.saraco.ir

3- در طرف پشت متن هایی که باید نوشته بشه:
الف-اینترنت هوشمند (IN) **در زیر این مطلبی که در بند ب یعنی مطلبی که در پایین وجود دارد نوشته شود**
ب-برای استفاده از سرویس هوشمند ساراکو ، با سرشماره های ذکر شده تماس گرفته و به صورت نامحدود از اینترنت استفاده نمائید.
ج-تعرفه ها:
از 8 صبح تا 13 بعدازظهر * 1500 ریال
از 13 بعدازظهر تا 21 شب * 1200 ریال
از 21 شب تا 8 صبح روز بعد * 800 ریال
د-پرداخت هزینه ارتباط توسط قبض تلفن مخابرات
ه-لوگوی شرکت و در زیرش شرکت پرتو جم گستر تبریز

شرکت اونایی رو که من کار کردم که خودمم میدونم کلاسش برای یک شرکت ISP خیلی پایین هست و قبول نکرده. خواهشن با استفاده از فایلهای پیوستی کمکم کنید در این ضمینه. بسیار ممنون.

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    357.1 کیلوبایت · بازدیدها: 20
  • 1190846337.jpg
    1190846337.jpg
    394.2 کیلوبایت · بازدیدها: 34
  • Internet Card 4.jpg
    Internet Card 4.jpg
    153.9 کیلوبایت · بازدیدها: 34
  • SARA.jpg
    SARA.jpg
    8.1 کیلوبایت · بازدیدها: 24

Webber

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
طرح زیر چطوره؟در ضمن شما که نمی خوای به اسم خودت بزنی؟هان:lol:

پیوست ها

• SARA-internetcard.jpg
    SARA-internetcard.jpg
    38.9 کیلوبایت · بازدیدها: 58

e-hesami

Member
دوست عزیز در ابتدا از زحمت بسیاری که کشیدی بسیار بسیار تشکر میکنم. من کارم طراحی نیست. این شرکت مال ما هست و من در اینجا کار های مربوط به شبکه رو انجام میدم. در مورد سوئیچ و روتر و هاب و ... هر مشکلی داشته باشین من هم در اون ضمینه هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم. طرح شما خیلی عالی هست. کمی از نظر من در فونت ها مشکل داره. که اون هم به نظرم حل شدنی هست. در ضمن در شرکت میدونن که بنده طراح نیستم و هر طرحی هم آماده بشه و از طریق سفارش در این فروم و زحمت شما ها آماده خواهد شد. از این کارت 500 هزار تا چاپ خواهد شد. ما طرح in رو بعد از 6 سال که مخابرات به عنوان پروژه قبول کرده بود از 15 همین ماه به صورت رسمی ارائه خواهد شد. لازم به ذکر باشم که طرح in برای اولین بار در ایران توسط شرکت ما ارائه شده و راه اندازی شده است.
دوست عزیز اگه امکانش باشه طرح پشت کارت رو هم با توضیحاتی که داده شده در صورت امکان آمده کنید و اگه طرح دیگه ای هم موجود بود ممنون میشم. در شمن در طرح گوشه ها گرد برداشته بشه. منتظر کارهای زیباتون هستم. ممنون.

Webber

Well-Known Member
سلام
این هم پشت کارت.اگر اساتید عزیز هم نظرشون رو بگند،خوشحال خواهیم شد.
موفق باشید

پیوست ها

• SARA-internetcardFLESH-SIDE.jpg
    SARA-internetcardFLESH-SIDE.jpg
    51.2 کیلوبایت · بازدیدها: 56

aj-graphic

Member
سلام.
کار زیباست..
اما عکس کیفیت لازم برای چاپ رو نداره.
وقت کنم برات یکی می زنم..
موفق باشی

e-hesami

Member
خیلی عالی هست. همونطور که دوستان گفتند کیفیتش کمی پایین هست. کمی از اون لحاظ باید حل بشه. در ضمن در جایی هم پشت کارت اسم شرکت رو ببرید. یعنی همون شرکت پرتو جم گستر تبریز
من فردا (شنبه) در شرکت طرح های ارائه شده رو به عنوان پیش طرح ارائه میدم. و هرچه زود جواب رو میدم. در ضمن در طرح جلوب کارت هم تصحیح فونتها و دور گرد هم لحاظ بشه. بسیار ممنون. منتظر ایده های خیلی زیباتون مثل دوست عزیزمون webber هستم. بسیار بسیار ممنون.

Webber

Well-Known Member
سلام
با تشکر از دوستان که نظر دادند ولی باید بگم که کیفیت رو برای کاهش حجم پایین آوردم و اگر تایید شد،می تونید فایل اصلی رو بگیرید.خوشحال می شم نظرتون رو راجع به طرح زیر هم بگید.
متشکرم

پیوست ها

• SARA-internetcard2.jpg
    SARA-internetcard2.jpg
    211.6 کیلوبایت · بازدیدها: 56
  • SARA-internetcardFLESHSIDE2.jpg
    SARA-internetcardFLESHSIDE2.jpg
    80.3 کیلوبایت · بازدیدها: 49

e-hesami

Member
بابا ایول. فوق العادست. اصلا حرف نداره. به نظرم دیگه این بی برو برگرد تائید بشه. شما لطف کنید طرح اول رو در صورت امکان با اصلاحیه ها ای که گفته شد رو اعمال کنید و به ایمیل اینجانب بفرستید. یا فایل psd یا jpeg. اصلاحیه ها در طرح اول:
1-بالا بردم کیفیت
2-گوشه های گرد در طرف اول کارت
3-اصلاح فونتها
منتظر طرح هاتون هستم. در آخر باز از زحمات بی دریغتون ممنون.
[email protected]

kamran-h

Active Member
SARA-internetcard.jpg

e-hesami

Member
دوست عزیز بینهایت ممنون. ولی من گفتم طراح نیستم ها ، ولی طرح از سبک خاصی پیروی نداره. بیش از حد اندازه ساده است. اگه کمی جذابیت ببخشی به طرح خیلی عالی میشه. همون طور که گفتم این کارت 500 هزار تا چاپ خواهد شد و از همون طرح فقط با کمی تغییر در متون در 5 بیلبورد سطح شهر استفاده خواهد شد. من طرح ها رو امروز عصر نشون میدم به مدیران شرکت. و طرح تصویب شده رو اعلام میکنم. باز منتظر طراح هاتون هستم. در ضمن webber جان طرح ها رو با کیفت خوب به ایمیلم بزن تا مشکلی نداشته باشیم. ممنون.

kamran-h

Active Member
خواهش ميكنم .من بيشتر كارهاي ساده انجام ميدم.چون هميشه وهمه جا طرح ساده از همه بهتره و همه مي پسندن.من كه تا به حال نديدم رو كارت اينترنت عكس درخت وگل و ازاين چيزا بزنن . :neutral:

e-hesami

Member
دوست عزیز کارت اینترنت باید کمی غیر عادی باشه. تا بتونه از بین چیزهای دیگه ای که در یک جا هستند به چشم بخوره. من در نمایشگاه الکامپ 2007 چند نمونه کارت دیدم که خیلی برام جالب اومد. برای مثال یکی کلا صفحه سفیدی داشت و روش فقط یک قورباغه بود. یکیش نوشته بود اینترنت با طعم آناناس و یک طرح بسیار زیبا و رنگی از آناناس زده بود. به نظر بنده طراحی امروزه سبک فانتزی به خودش گرفته. و در هر طرحی از خطوط مستقیم استفاده بشه خیلی عالیه. البته طرحایی که تو درو دیوارو بیلبورد ها دیده میشه اینو نشون میده. زمان طرح هایی که مثلا اگه منظورت اینترنت بود با گذاشتن آرم اینترنت اکسپلورر یا @ و ... چاپ میشد گذشت. من که به شخصا سبک طراحی حال حاظر رو که دوستان هم اینجا چند نمونه اماده کردن رو میپسندم. در ضمن طرح شما هم بسیار عالی بود. شاید از نظر دید شرکت ما مورد پسند قرار نگیره. در ضمن درباره اونی که گفتین طرح ساده مورد پسند همیشه واقع میشه باهاتون هم عقیدم. ولی...
به هر حال از زمت بسیارتون بینهایت ممنون. اگه بتونین طرح دیگه ای آماده کنین منتظرم. ممنون.

e-hesami

Member
بابا اصلا دوستان تصمیم گرفتن کارت های اینترنت ساراکو رو در استان تک کنند. بابا فوق العادست. دوست عزیز تنها موردی که لحاظ نکردیآرم جدید شرکت هست. و یکی هم گوشه های گرد کارت.اگه اینا حل بشه حرف ندارن.اینجوری که میبینم من باید از شرکت تا آخر این هفته وقط بگیرم. من مدیون همه دوستان هستم. در ضمن شرکت تائید کرده هر طرحی که برای کارت انتخاب بشه،که از اون طرح با کمی تغییر در متون برای بیلبورد های سطح شهر هم استفاده خواهد شد در صورت رضایت طراح در گوشه ای از نام و شماره تماس طراح نام برده شود. آقا در آخر باز از زحمات بسیارتون ممنون. تا آخر هفته باز منتظر طرح های بسیار زیبا تون هستم. حتما طرح تائید شده رو میگم.در ضمن از دوستان دم امتحانات دانشکاه هست خواهشن زیاد به حرفای بنده توجه نکنندا. از درسا میمونند. من که خودم این روزا قاطی کردم. نمیدونم به درسا برسم یا به شرکت. به هر حال منتظرم. ممنون.

دوست عزیز تنها موردی که لحاظ نکردیآرم جدید شرکت هست. و یکی هم گوشه های گرد کارت.
سلام . از لطف شما و دوستان ممنونم ...:)
راجع به آرم جدید اگه لطف کنید با کیفیت ترش رو برام بفرستید ممنون میشم ، چون اون نسخه زیاد با کیفیت نبود ...
گوشه های کارم میتونم گرد کنم براتون ، اما این کار خود به خود توی چاپ و برش توسط دستگاه انجام میشه و احتیاجی نیست که من این کارو روی طرح اصلی اعمال کنم ، کما اینکه ممکنه شعاع گرد کردن من با دستگاه متفاوت در بیاد و کار خوب از آب در نیاد. باز تصمیم با خودتونه ...
ممنون
یا علی...

e-hesami

Member
دوست عزیز اغلب دوستان هم از همون لوگو که پیوست کردم استفاده کردن. دوستان خواهشن تا 5شنبه طرح های زیبایی که واقعا حرف ندارن رو یک نسخه در اینجا پیوست کنند و اگه فکر میکنند نسخه ای که اینجا پیوست کردن از کیفیت خوبی برخوردار نیست به ایمیل من نسخه اصلی رو بفرستند تا روز 5شنبه طی جلسه ای که برای تائید این کارت برای رفتن به چاپ برگذار خواهد شد من طرح ها رو ارائه بدم. اگه تونستید از لوگوی دیگری در طرح ها که خودتون کار کردید استفاده کنید مهم نیست. ولی از لوگویی که بالاش یک کمان هست و من پیوست کردم استفاده نکنید. ممنون.

بالا