درخواست طراحی کارت اینترنت

e-hesami

Member
دوست عزیزم kamran-h جان، من از زحمتی که برای کارت کشیدی ممنونم و همچنین وقتی که گذاشتی. اگه بتونید به طرحتون رنگامیزی ببخشید و کمی طرف جلو رو از وسط چین بودن کمی در بیارید من منتظر طرح بسیار زیباتون هستم. من چندین بار تکرار کردم و این بار هم میگم. دوستان طرحشون رو جوری آماده کنند که در زمان چاپ بر روی بیلبوردها به مشکلی بر نخوریم. چون گفته شده از طرحی که برای کارت انتخاب میشه با کمی تغییر در متون برای بیلبوردها استفاده خواهد شد. در شمن بقیه دوستانی که تا حالا طرح هاشون رو اینجا ارائه دادند، خواهشن اگه طرح شون از نظر چاپ مناسب نیست با کیفیتش رو به ایمیل من ([email protected]) بفرستند. گفتم من طراح نیستم و سر درنمیارم کدوم طرح برای چاپ مناسبه و کدوم مناسب نیست. منتظرم. ممنون.

Webber

Well-Known Member
سلام
از دوستانی که طرح دادند و از دوستانی که نظر دادند و از جناب حسامی که این مبحث رو ایجاد کردند تشکر می کنم
همانطور که آقای حسامی هم فرمودند،استفاده از طبیعت و کلا کارهای این طوری گرچه خیلی هم جدید نیست ولی زیاد هم استفاده نمیشه.دقیقا به خاطر همین هست که من از این طور طرح ها استفاده می کنم.مهم اینه که بیننده با دیدن تصویر،حس خوبی داشته باشه
لطفا دوستان نظرشون رو راجع به طرح زیر بفرمایند.
در ضمن جناب حسامی لطفا ایمیلتون رو چک کنید
با تشکر

پیوست ها

• SARA-internetcard4-2.jpg
    SARA-internetcard4-2.jpg
    61.1 کیلوبایت · بازدیدها: 31
  • SARA-internetcardFLESH SIDE4.jpg
    SARA-internetcardFLESH SIDE4.jpg
    70.4 کیلوبایت · بازدیدها: 29

e-hesami

Member
سلام و درود.
دوستان خسته نباشید. webber عزیز از طرح جدیدت هم ممنون. اولا ایمیلم اصلا مشکلی نداره. ولی برای احتیاط بیشتر دوباره مینویسم:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
در مورد این طرحت بگم که خوب هست. ولی به پای قبلی ها نمیرسه. بسیار بسیار از زحمتتون ممنون. منتظرم باز ...

e-hesami

Member
سلام و درود و خسته نباشد.
مثل اینکه دیگه دوستان خسته شدند. چون هر روز صبح وقتی یک سری به اینجا میزدم پستی از طرف بچه ها بود ولی امروز ....
به هر حال ممنون از زحمات بسیارتون در این مدت. دوباره سک یری میزنم که انشاالله ....
موفق و سربلند باشید.

e-hesami

Member
طراحان محترم. یک اطلاعیه مهم:
1- در پشت کارت که نوشته شده اینترنت هوشمند - Intelligent Internet:
انگلیسی اون باید تصحیح بشه و نوشته بشه: Intelligent Network
2- طرح های تائیدی (به صورت موقت) از طرف هیئت مدیره در پائین پیوست شده اند. (به ترتیب اولویت پسند از راست به چپ چیده شده اند.)
3- استفاده از نوع نوشته ای که دوستمون mohammad.maher در طرحشون به کار برده جالب تره
4- در پشت کارت که نوشته شده : «و به صورت نامحدود...» کلمه نامحدود حذف بشه.
5- در ضمن یک تغییر کوچو هم در لوگو بدید. اینکه co حذف بشه و به جای اون Provid
6- فونتها مثل طرح mohammad.maher خوانا باشند. (منظور نوشته های پشت کارت میباشد)
ببخشید که این همه سفارشی شد. امیدوارم منم بتونم جبران کنم. خواهشن قهر نکنید و تغییرات لازم رو اعمال کنید. ممنون.

پیوست ها

• SARA-Internet Card 1-1.jpg
    SARA-Internet Card 1-1.jpg
    63.1 کیلوبایت · بازدیدها: 16
  • SARA-Internet Card 1-2.jpg
    SARA-Internet Card 1-2.jpg
    78 کیلوبایت · بازدیدها: 12
  • SARA-Internet Card 2-1.jpg
    SARA-Internet Card 2-1.jpg
    211.6 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • SARA-Internet Card 2-2.jpg
    SARA-Internet Card 2-2.jpg
    80.3 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • SARA-Internet Card 3-1.jpg
    SARA-Internet Card 3-1.jpg
    80.5 کیلوبایت · بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:
سلام .
شرمنده که یکم دیر شد . یکم گرفتار بودم ...
آقا من جز اون مدل یه مدل دیگه هم کار کرده بودم. لوگو هم برات عوض کردم . البته لوگو رو خودم از روی لوگوی شما دوباره ساختم !!! البته با سایز بزرگ ! . چون اون لوگوی شما در ابعاد کوچیک قابل استفاده بود ...
Roo-For-Web.jpg new-1--for-web.jpg
اون طرح جدید هم پشتش از لحاظ مدل و قالب شبیه پشت طرح اولمه ، فقط رنگبندی و بکگراندش فرق میکنه ... راستش من خودم جدیده رو بیشتر می پسندم . واسه کارت مناسب تره ... اون یکی بیشتر به درد کارهای وسیع تر میخوره و پوستر گونست ...
فقط لطفا اگه شما طرحو پسندیدی به من خبر بده تا با کیفیتشو واست بفرستم . چون حجمش زیاده و سرعت اینترنت من هم پایین ...!!!
ممنون
یا علی...

Webber

Well-Known Member
سلام دوستان
دو طرح جدید دارم براتون.مثل اینکه کفگیلم داره میخوره ته دیگ:neutral:
متشکر

پیوست ها

• 3-1.jpg
    3-1.jpg
    98.6 کیلوبایت · بازدیدها: 25
  • SARA-internetcard5.jpg
    SARA-internetcard5.jpg
    158.7 کیلوبایت · بازدیدها: 21

e-hesami

Member
دوست خوبم ، Webber عزیز از زحمات بسیاری که در این مدت شما و دوستان عزیز دیگر نیز متحمل شدند بسیار بسیار ممنونم. من نمیدونستم با این استقبال یا این طوری بگم دوستانی که این طوری به کمک آدم بیان در این سایت مواجه خواهم شد. منو شرمنده کردید.کلیه طرح ها عالی هستند. فقط 2 درخواست دارم که در صورت امکان خواهشن انجام بدید.
1- پشت و روی کلیه کارت ها رو آماده کنید و اصلاحیه های گفته شده (پست شماره #25) رو اعمال کنید. و همه فایلهای طراحی شدتون رو در یک پوشه زیپ شده یا به صورت معمولی به یکی از ایمیل های بنده بفرستید. (اگه امکانش باشه فایلی رو بشه روش تغییرات داد رو هم بفرستید)
2- زحمت لوگو رو که کشیدین و بزرگش کردین و کلمه CO رو حذف کرده و بجاش Provide رو نوشتین رو هم فایلش رو به ایملم بفرستین یا همین جا پیوست کنین.
Webber عزیز که حتی زحمت طراحی لوگو هم بر عهده شما بود ، باید بگم لوگو طراحی شدتون بیش از حد اندازه باب میل هیئت مدیره بود و بسیار بسیار پسندیدند. دوستان خوب در این چند روز تعطیلات بنده بار ها به سایت سر خواهم زد و اگه سوالی داشتین و اگه مورد جدیدی بود جواب میدم. امیدوارم من هم بتونم اگه شماها کاری در ضمینه کاری بنده داشتین حلش کنم و اینطوری که بنده و در کل شرکت ساراکو رو شرمنده کردین رو از شرمندگی دربیام.

Webber

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
خواهش می کنم.شما خیلی لطف دارید و فکر نکنم لایق این همه لطف و محبت شما باشم.
متاسفانه یا خوشبختانه سایز طرح ها بالا است.شما لطفا بگید کدوم طرح رو می خواین تا براتون کامل کنیم و بفرستیم.
لوگو ی بزرگ رو هم پیوست کردم تا دوستان استفاده کنند.البته به همراه فایل PSD و فونتش.
تمام مجید آنلاینی ها که من کوچیک ترینشون هستم،برای کمک و انتقال دانسته ها مون که خیلی کمتر از ندانسته هامونه، اینجا هستیم.وقتی می بینم که تونستم با یه پست یک نفر رو خوشحال کنم،خودم خیلی بیشتر از شما خوشحال می شم اونم از ته
62293999.o9oWnL1Y.heart.gif

موفق باشید

پیوست ها

• SARA.jpg
    SARA.jpg
    50.3 کیلوبایت · بازدیدها: 29
  • HAMMR_Font.zip
    22.7 کیلوبایت · بازدیدها: 17
  • SARA-PSD.zip
    58.2 کیلوبایت · بازدیدها: 29
آخرین ویرایش:

e-hesami

Member
سلام و درود.
چشم. شما فایلهای تائید شده بنده (پست شماره #25) رو آماده کنید.
webber عزیزم :
یادآور بشم که طرحی که در سمت چپ قرار دارد(ضمینه سبز)اون پس زمینه ای که چمن هست رو کیفیتش شفاف باشه ها و یک نگاهی هم برای آخرین بار به سر و وضع فونتها بنداز. اون روز که طرح ها رو نشون میدادم،فونتهای mohammad.maher بیشتر مورد پسندشون قرار گرفت. اگه بشه در پشت همین کن کادرها رو مثل اغلب طرحات شیشه ای برداری به نظرم خیلی عالی بشه.
در مورد طرح دوم (کویر) حرف و ایرادی نداره،فقط مسئله باز همون فونتها هست که فکر کنم با حل شدن اون ، قسمتی که نوشته شده بدون نیاز به .... در جلوی کارت هم خوانا تر دیده بشه.
بعد آخرین طرحت یعنی همون که با پس ضمینه ببر هست رو با در نظر گرفتن مطالب فوق آماده کن.
دوست خوبم mohammad.maher:
شما هم دو طرح آخری که پیوست کردی رو آماده کن.
دوستان عزیز فقط به بزرگواری خودتون ببخشید که این همه دستوری و سفارشی میشه. امیدوارم که ناراحت نشده باشید. برای چندمین بار تائکید میکنم که اصلاحیه ها از یاد نره.
منتظرم.
موفق و سربلند باشید.

e-hesami

Member
در ضمن یک سری هم به اینجا خواهشن بزنید.
چون مشکلی هست که برای یکی از دوستانم پیش اومده و دید که با همچین استقبالی بنده اینجا مواجه شدم گفت اینجا هم مطرح کنم که انشاالله خیلی زود به نتیجه برسه. چون اگه به تاپیک سری بزنید و موضوع رو ببینید ، موضوع به پروژه ای که باید هرچه زود تحویل باید بده مربوط میشه.البته بسیار معذرت میخوام که اینجا هم مطرح شد.
ممنون.

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=97801

آخرین ویرایش:

SME

Banned
عجب تاپیکی. چه روابط خوبی.
از همه دوستان ممنونم.
فقط همین رو میخواستم بگم.
امیدوارم همه دوستان موفق باشن.

Webber

Well-Known Member
سلام دوستان
منظور شما رو از "اون پس زمینه ای که چمن هست رو کیفیتش شفاف باشه ها" نفهمیدم.فکر کنم منظورتون شیشه ایه.مگه نه؟
همونطور که فرمودید،سر و وضع فونت ها رو هم مرتب تر کردم و تمام کادر ها هم شیشه ای شدند.
همانطور که بنده قبلا هم اشاره کردم و دوست عزیز محمد آقا هم تایید فرمودند،لطفا شما یکی از طرح ها را به عنوان طرح اصلی معرفی نمایید تا ما نیز نسبت به تکمیلش اهتمام ورزیم.چون شکل کلی و نمای طرح ها خدمتتون ارائه شد و این تغییرات جزئی را می توان روی طرح اصلی انجام داد.فعلا طرح اول و جلوی طرح دوم رو کامل طبق فرمایشات شما درست کردم.
منتظر نظرات همه هستم.
با تشکر

پیوست ها

• SARA-internetcard.jpg
    SARA-internetcard.jpg
    67.6 کیلوبایت · بازدیدها: 66
  • SARA-internetcardFLESH-SIDE.jpg
    SARA-internetcardFLESH-SIDE.jpg
    79.2 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • SARA-internetcard2.jpg
    SARA-internetcard2.jpg
    91.8 کیلوبایت · بازدیدها: 7

e-hesami

Member
سلام و خسته نباشید.
بخدا قصد چاپلوسی ندارم. ولی برای اولین بار بود که عضو این سایت شدم و این تاپیک رو زدم و با همچین استقبالی روبرو شدم.واقعا از کلیه دوستان و مدیران این سایت کمال تشکر و دردانی رو دارم.
دوست عزیزم webber جان، در مورد تائید یک طرح اصلی باید بگم تائیدش که دست من نیست. من اون روز فقط برای نزدیک تر شدن شما دوستان به طرح اصلی و اینکه زیاد دیگه وقتتون رو برای طراحی بیش از حد نگیرم در جلسه ای که برای برنامه ریزی برای گسترش خطوط دیتامون بود و هیچ صحبتی نباید از کارت اینترنت میشد آخر جلسه با هزار مصیبت بحث و پیچوندم و زودی با لپتاپ کارت ها رو نشون دادم. حتی دوستان نه بصورت save ، وارد سایت شدم و با پیوستهایی که کرده بودین نشون دادم. و تاکید هم کردم که عکسی اینجا میبینید کیفیتش پایین تر از اونی هست که چاپ خواهد شد. و حاصل اون جلسه اون شد که چند تا طرح رو گفتم و خواستم از جواب عالی و آقا محمد که کاملش کنید و مشکلاتش رو حل کنید تا برای تائید نهایی در جلسه اصلی مطرح بشه.
بخدا این عادت شرکت ماست که اگه جایی از طرح ناقص بود باز میگن نواقص و بر طرف کنین تا در جلسه بعدی در مورد کاملترش نتیجه گیری بشه. بهمین خاطر هست که منم مجبور میشم برای بارها شما ها رو دوباره به زخمت بندازم و هی بگم اصلاح کنید. بخدا من تقصیری ندارم.
در مورد طرح های جدید:
منظورم از بالا رفتن کیفیت عکس سبزه این بود که در اولین طرح کمی تار بود.
در مورد اصلاحیه های انجام شده.
کمی بهتر از این هم میشد روی کلمه اینترنت هوشمند و شرکت پرتو جم گستر کار کرد.
من کاره ای نیستم ها ، ولی اگه به نظرتون همون فونتی که برای عبارت «برای اولین بار در تبریز» داده بودید بهتر بود.
کمی سفیدی کادر های پشت کارت رو کم کنید.
کمی فاصله بین خطوط رو در تعرفه ها بیشتر کنید.
توجه: عبارت «پرداخت هزینه ....» به «ارسال صورت حساب بر روی قبوض تلفن» تبدیل شود. ***قابل توجه کلیه طراحان این تاپیک***
امیدوارم از دست بنده ناراحت نشده باشید. باز اگه مشکلی و سوالی بود بنده نه به صورت روز های کاری هر دقیقه ، ولی یکبار صبح و یکبار شب یک سری به اینجا میزنم. در کل فقط اینو میتونم بگم که دست همتون درد نکنه.

سلام.
دوستان و مدیران عزیز اینجانب بدلیل رعایت نکردن قوانین نام کاربری که با نام (e-hesami) بود رو تا اطلاع ثانوی از دست دادم. نمیخواستم نام کاربری جدید ایجاد کنم و دوباره نقض قوانین انجام بدم. ولی بخدا از رو ناچاری همچین کاری کردم. امیدوارم مدیران این کار منو بخشیده باشند. با بن شدن اینجانب اینطور که میبینم این تاپیک نیز سوت و کور شده. اگه مدیران با این نام کاربری اجازه ادامه کار بنده را تا باز شدن نام کاربری اصلی بدهند خوشحال میشم اگه دوستان همیشه همیار تاپیک را ادامه دهند تا به نتیجه اصلی که در پست قبلی موارد ذکر شده است برسیم. ممنون.

سلام. دوستان عزیز.
خواهشن بحث رو نصفه نزارید. طرح هایی که خواسته شده رو خواهشن در صورت امکان آماده کنید.
طرح هایی که از دوستان میخوام در صورت امکان تغییرات نهایی رو بدن و پشت و روی اونا رو آماده کنند و یا ایمیل کنند یا پیوست:
1- طرحی که با زمینه سبزه و چمن هست
2- طرح کویر
3- دو طرح اخری که اقا محمد آماده کردند و در پست 26# پیوست کردند.
4- طرحی که ضمینه اون ببر هست.
خواهش میکنم از کلیه دوستان کار رو نصفه نزارند. من منتظر طرها هستم. تا زود یک طرحی تائید بشه و بره چاپ. خیلی داره دیگه دیر میشه. منتظرم. ممنون.

Webber

Well-Known Member
سلام دوست من
انشا الله که بحث کامل میشه چون اصلا دوست ندارم کاری که توش شرکت دارم و شروع کردم نیمه کاره بمونه حتی اگه خسته کننده باشه.یه ضرب هست که احتمالا شما هم شنیدید:کاری که انجام نشه و رو زمین بمونه،روش برف می باره.البته من برف رو خیلی خیلی دوست دارم
images
:D،ولی برای خراب نشدن کارمون بهتره زودتر تموم شه.نظر شما چیه؟
من سعی می کنم اگر موافق باشید، فایل های psd رو آپلود کنم تا شما خودتون مطابق دلخواه تغییرشون بدید.فعلا فایل اول رو آپلود کردم در :
http://www.4shared.com/file/50962148/7029c7f3/IN1.html
احتمالا چون مهارت اصلی بنده طراحی وب هست،نمی تونم خواسته ی شما را براورده کنم.
در ضمن با آپلود فایل های دیگر همین پست ویرایش خواهد شد.
موفق باشید

دوست عزیز ممنون که بعد مدتی دوباره برگشتی. منم با تموم شدن این مطلب موافقم. و ممنونم که تو این کار همراهیم کردید. شرکت هم برنامه ریزیش رو انجام داده و هرچه زود یک طرح باید اماده بشه و بره چاپ. من تخصصی در ضمینه طراحی ندارم تا بتونم تغییراتی بدم. فایلهای psd رو بفرستید مشکلی نیست. ولی من مثلا بلد نیستم چطوری سفیدی فایلها رو کم کنم و ...
در ضمن اگه طرحی که تائید شد رو زمانی که بخوایم برای بیلبورد آماده کنیم چطوری با جناب عالی هماهنگ کنم تا طرح رو آماده کنید. البته تغییرات اندکی در طرح بیلبورد داده خواهد شد. و اون هم اینکه یک متنی اضافه خواهد شد و یک متنی حذف. همین!
به خاطر این و گفتم که در حدود 1 ماه دیگه که طرح برای بیلبورد لازم خواهد بود شما رو میتونیم در اینجا پیدا کنیم یا ...
در کل از زحمات بسیاری که کشیدید ممنون. ما خیلی زحمتتون دادیم. منتظرم...

جدیدترین ارسال ها

بالا