طراحی شد ممنون
yakoza Well-Known Member Sep 16, 2007 #3 بالاخره همه توی این سایت برای خودشون حرفه این دیگه شما هم برای خودتون حرفه ای هستی پس همه می تونن بزنن
بالاخره همه توی این سایت برای خودشون حرفه این دیگه شما هم برای خودتون حرفه ای هستی پس همه می تونن بزنن
galagoola Active Member Sep 16, 2007 #4 yakoza گفت: بالاخره همه توی این سایت برای خودشون حرفه این دیگه شما هم برای خودتون حرفه ای هستی پس همه می تونن بزنن کلیک کنید تا باز شود... مرسی دوستی نظره لطفته اگه کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمی کنم فلن
yakoza گفت: بالاخره همه توی این سایت برای خودشون حرفه این دیگه شما هم برای خودتون حرفه ای هستی پس همه می تونن بزنن کلیک کنید تا باز شود... مرسی دوستی نظره لطفته اگه کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمی کنم فلن
nima_dsnr کاربر VIP Sep 16, 2007 #6 حالا یه کارایی برات می کنیم... چیکار کنیم تو مجیدآنلاین درخواست دادی دیگه... فقط سایز دقیقش رو بگو مثل یه بنده خدا نشه دیگه (!)
حالا یه کارایی برات می کنیم... چیکار کنیم تو مجیدآنلاین درخواست دادی دیگه... فقط سایز دقیقش رو بگو مثل یه بنده خدا نشه دیگه (!)
galagoola Active Member Sep 17, 2007 #7 nima_dsnr گفت: فقط سایز دقیقش رو بگو مثل یه بنده خدا نشه دیگه (!) کلیک کنید تا باز شود... وات ؟
yakoza Well-Known Member Sep 17, 2007 #8 whidth 700px height 80px فقط دمتون گرم یه چیز خوشک طراحی کنیذ
nima_dsnr کاربر VIP Sep 17, 2007 #9 galagoola گفت: وات ؟ کلیک کنید تا باز شود... ناتینگ ! چیه مشکوک میزنی ؟! سایزش دیگه ... اندازش >< یاکوزا جان 700 پیکسل یه مقدار بزرگ نیست؟ چاره چیه دیگه... اوکی !!
galagoola گفت: وات ؟ کلیک کنید تا باز شود... ناتینگ ! چیه مشکوک میزنی ؟! سایزش دیگه ... اندازش >< یاکوزا جان 700 پیکسل یه مقدار بزرگ نیست؟ چاره چیه دیگه... اوکی !!
galagoola Active Member Sep 17, 2007 #10 nima_dsnr گفت: ناتینگ ! چیه مشکوک میزنی ؟! سایزش دیگه ... اندازش >< کلیک کنید تا باز شود... اینی که گفتی مثله یه بنده خدا نشه رو نگرفتم
nima_dsnr گفت: ناتینگ ! چیه مشکوک میزنی ؟! سایزش دیگه ... اندازش >< کلیک کنید تا باز شود... اینی که گفتی مثله یه بنده خدا نشه رو نگرفتم
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Sep 17, 2007 #11 بچه جان ها يكمي اسپم كنيد! رودربايسي نكنيدا! :دي كاربران فعال جان ها يكمي رعايت كنيد پيليز. تنكس ماي فريندز!
بچه جان ها يكمي اسپم كنيد! رودربايسي نكنيدا! :دي كاربران فعال جان ها يكمي رعايت كنيد پيليز. تنكس ماي فريندز!
nima_dsnr کاربر VIP Sep 17, 2007 #12 بچه ها سارا با من بودا ... چشم خانوم مودیر :دی اینم به خاطر اینکه اسپم نباشه :