سلام
من آر م بیمارستان شریعتی رو می خواهم کسی داره خییییییییییییییییییییییییلی فوریه
فایل اصلاح شد.سلام خدمت دوستان
دوباره با يه آرم جديد اومدم بانك توسعه صادرات ايران لطفا يه عزيزي زحمتشو بكشه خيلي خفن و تميز وكتورش كنه كه بقيه هم بتونن استفاده كنن
ياعلي
مشکلی نداره من با کورل بازش کردمبچه ها سلام
توي قسمت دريافت لوگو صفحات آخر ببينين بانك ايران زمين دانلود ميشه يا نه هر كاري ميكنم اجرا نميشه
يكي خبر بده لطفا
مشکلی نداره من با کورل بازش کردم
بانک تجارت ام سخته من یکمی زور زدم.اما ریزه کاری داره. اگه شد چشم.
کورلم x5 هست. باز شد با فتوشاپ هم باز شد. نمیدونم مشکلت چیه بهتره مدیر حلش کنه.brhmzdznb عزيز
فايل بانك ايران زمين AI هستش چطوري با كورل بازش كردي در ضمن من چند جا امتحان كردم با ADSL هم دانلودش كردم فايل خرابه باز نميشه
brhmzdznb عزيز
سلام
واقعا ممنونم از زحماتت / جوري آرم رو درست كرده بودي كه حتي از اوني هم كه تو فروم هستش 100 برابر بهتر شده اما!
يه سري ريزه كاريياي جزئيشو دقت نكردي .اينو واسه اين ميگم كه 90 درصد كار رو فوق العاده انجام دادي فقط يه كم ظريف كارياشو انجام بدي كارت 20ميشه من خودم آرمي رو كه شما طراحي كرده بودي رنگشو تغيير دادم و منطبقش كردم با آرم اصلي / اگه اين كارو بكني متوجه ميشي مثلا خطوط پشت نقشه بعضياش كوتاه و بلنده، داس و گندم وسط نقشه اصلا مطابق نيست، خود نقشه هم بعضي جاهاي كوچولوش منطبق نيستش
يه نكته خيلي مهم: واسه اين كه الان بتونم اين آرم اصلي رو توي فروم بگذارم خيلي تلاش كردم حتي با خود بانك هم مكاتبه كردم اما از سنگ صدا در اومد و از اينا نه تا اينكه يكي از معاونين شعب بانك يكي از برچسبايي رو كه پشت در بانك ميچسبونن رو امانت بهم داد
اينو گفتم كه يه موقع فكر نكنين من هم دست رو دست گذاشتم/ واسه اينكه يه آرم تهييه كنم خيلي دوندگي داره
بعدش لطف شماست كه با دقت و ظرافت كار ميكنين
در ضمن آرم بانك ايران زمين هم با آرم اصلي اصلا تطابق نداره اگه عكس بزرگترشو ميخواين بگين سريع واستون ميگذارم
كلا دوتا آرم نياز به تغييرات جزئي داره
يا علي
سلامسلام دست شما درد نکنه
خیلی ممنون
البته من خودم طرح لوگوی شبکه اصفهان را با زحمت وکتور کردم اما به تمیزی طرح شما نشد
باز هم ممنون
(((یه خواهش اگه میتونید اموزش وکتور کردن یک طرح رو بزارین خیلی خوب میشه مثلا از روی یک عکس فکر کنم به درد بقیه هم بخوره )))
باز هم ممنون از لطف شما