درخواست طراحی لگو آرم شرکتهای مختلف کنونی

maddiran

New Member
سلام خدمت دوستان
دوباره با يه آرم جديد اومدم بانك توسعه صادرات ايران لطفا يه عزيزي زحمتشو بكشه خيلي خفن و تميز وكتورش كنه كه بقيه هم بتونن استفاده كنن
ياعلي

megraphic

New Member
سلام
من آر م بیمارستان شریعتی رو می خواهم کسی داره خییییییییییییییییییییییییلی فوریه

brhmzdznb

Member
سلام خدمت دوستان
دوباره با يه آرم جديد اومدم بانك توسعه صادرات ايران لطفا يه عزيزي زحمتشو بكشه خيلي خفن و تميز وكتورش كنه كه بقيه هم بتونن استفاده كنن
ياعلي
فایل اصلاح شد.

پیوست ها

• bank tosesadert.rar
    24.8 کیلوبایت · بازدیدها: 8
آخرین ویرایش:

shahab1985

New Member
سلام به همه دوستان
من یه لوگو میخوام واسه شرکتم و خیلی واسم مهمه
کی میتونه کمکم کنه
اسم شرکتم اینه
شرکت فنی مهندسی رایان شبکه کلهر

maddiran

New Member
سلام
توي فايلاي پيوستي آرم بانك ايران زمين رو گذاشتم(هم آرم و هم نام فارسي وانگليسي)

يه عزيزي لطف بكنه فايل پيوستي رو خيلي خفن و تميز به وكتور تبديلش كنه.
ايشالا يه مجموعه آرم صحيح و كامل از بانك ها در اختيار برو بچه هاي فروم قرار بديم

آخرین ویرایش:

maddiran

New Member
Mey Graph / Mahoo Painter / brhmzdznb عزيز

آرم صحيح بانك تجارت به همراه نامواره جديدش رو پيوست كردم لطفا يكي زحمت وكتورشو بكشه

توجه و راهنمايي: آرم بانك تجارت توي فروم يه خورده اشتباهه و تا حالا كسي توجه نكرده بود ميتونين آرم رو با فايل پيوستي مقايسه كنين و تغييرات اونو متوجه بشين

ايشالا يه مجموعه آرم صحيح و كامل از بانك ها در اختيار برو بچه هاي فروم قرار بديم

آخرین ویرایش:

brhmzdznb

Member
بچه ها سلام

توي قسمت دريافت لوگو صفحات آخر ببينين بانك ايران زمين دانلود ميشه يا نه هر كاري ميكنم اجرا نميشه
يكي خبر بده لطفا
مشکلی نداره من با کورل بازش کردم
بانک تجارت ام سخته من یکمی زور زدم.اما ریزه کاری داره. اگه شد چشم.

maddiran

New Member
مشکلی نداره من با کورل بازش کردم
بانک تجارت ام سخته من یکمی زور زدم.اما ریزه کاری داره. اگه شد چشم.

سلام مرسي
الان يه فايل عالي از آرم بانك آپلود كردم ميتوني ببينيش وضوحش عاليه
از تو اون يكي فايل هم نامواره رو اجرا كن
مرسي

brhmzdznb

Member
brhmzdznb عزيز

فايل بانك ايران زمين AI هستش چطوري با كورل بازش كردي در ضمن من چند جا امتحان كردم با ADSL هم دانلودش كردم فايل خرابه باز نميشه
کورلم x5 هست. باز شد با فتوشاپ هم باز شد. نمیدونم مشکلت چیه بهتره مدیر حلش کنه.
خب اینم از بانک تجارت!
عکس بزرگه خیلی خوب بود. خیلی تمیز تریس شد. من فقط یه ذره جزئیاتشو مرتب کردم. ان شاالله که مورد پسند واقع بشه:wink:
بانک ایران زمین که مهو جان زحمتشو کشیده بود PDFشو اکسپورت کردم که مشکل شما هم حل بشه ان شالله. همش توی همینه.:)

پیوست ها

• 2bank.rar
    102.6 کیلوبایت · بازدیدها: 33
آخرین ویرایش:

brhmzdznb

Member
brhmzdznb عزيز

سلام

واقعا ممنونم از زحماتت / جوري آرم رو درست كرده بودي كه حتي از اوني هم كه تو فروم هستش 100 برابر بهتر شده اما!
يه سري ريزه كاريياي جزئيشو دقت نكردي .اينو واسه اين ميگم كه 90 درصد كار رو فوق العاده انجام دادي فقط يه كم ظريف كارياشو انجام بدي كارت 20ميشه من خودم آرمي رو كه شما طراحي كرده بودي رنگشو تغيير دادم و منطبقش كردم با آرم اصلي / اگه اين كارو بكني متوجه ميشي مثلا خطوط پشت نقشه بعضياش كوتاه و بلنده، داس و گندم وسط نقشه اصلا مطابق نيست، خود نقشه هم بعضي جاهاي كوچولوش منطبق نيستش

يه نكته خيلي مهم: واسه اين كه الان بتونم اين آرم اصلي رو توي فروم بگذارم خيلي تلاش كردم حتي با خود بانك هم مكاتبه كردم اما از سنگ صدا در اومد و از اينا نه تا اينكه يكي از معاونين شعب بانك يكي از برچسبايي رو كه پشت در بانك ميچسبونن رو امانت بهم داد

اينو گفتم كه يه موقع فكر نكنين من هم دست رو دست گذاشتم/ واسه اينكه يه آرم تهييه كنم خيلي دوندگي داره
بعدش لطف شماست كه با دقت و ظرافت كار ميكنين

در ضمن آرم بانك ايران زمين هم با آرم اصلي اصلا تطابق نداره اگه عكس بزرگترشو ميخواين بگين سريع واستون ميگذارم

كلا دوتا آرم نياز به تغييرات جزئي داره

يا علي

maddiran جان سلام.
ممنون از تعریفت دوست عزیز:rose:اما من فقط فونتاشو طراحی کردم. چون عکس بزرگه رو گذاشته بودی اینقد خوب تریس شد.
عکس چیزی که طراحی کردم رو این پایین می ذارم اگه بتونی جاهایی که ایراد داره و دورش خط بکشی درستش می کنم ان شاءالله.
ایران زمین هم اصلاح شد. ببین دیگه مشکلی نداره؟
یا علی

پیوست ها

• iranzamin.pdf
    11.1 کیلوبایت · بازدیدها: 28
  • tejarat.jpg
    tejarat.jpg
    416.5 کیلوبایت · بازدیدها: 32
آخرین ویرایش:

parsaid

New Member
سلام
دوستان عزیز میشه لطفاً برام یه آرم با متن iranprg.ir برام طراحی بکنین
یا لااقل نظرتون رو بفرمائید و راهنمایی کنین.
ممنون

rasooltak

Member
کمک برای لوگو

سلام بچه ها
راستش من میحوام اسم فواد توحیدی رو به صورت یک تار لوگو کنم یک کارایی کردم ولی خودم راضی تیستم کسی میتونه کمک کنه ؟
اگه کسی تونست ازش فوق العاده ممنون میشم . با سپاس پیشین
اینا طرح حای خودمه ولی همونطور که می بینید زیاد جالب نیست راستش اصل طرح هم ماله اسم علی طریقت هست و میخوام به سبک اون بسازمش . بازم ممنون

i29069_test3.jpg

rainman1061

Member
کمک برای طراحی لوگو

سلام
من میخوام برای آتلیه عکاسی به نام پلک یه لوگو طراحی کنم . پیشنهاد دوستان چیه؟
باسپاس .

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
لطفا قبل از پست دادن محتوای تاپیک رو ببینید
این بخش برای لگو های از قبل طراحی شدس که مجدد تبدیل میشه

shahnameh

Member
شبکه اصفهان

سلام دوستان من لوگوی شبکه های استانی رو احتیاج دارم همشون را

شبکه اصفهان از همشون واجب تره البته وکتور باشه حتما
خیلی ممنون
بازم میگم یا فایل psd یا eps قابل ویرایش دست شما درد نکنه:rose:

shahnameh

Member
سلام دست شما درد نکنه

خیلی ممنون
البته من خودم طرح لوگوی شبکه اصفهان را با زحمت وکتور کردم اما به تمیزی طرح شما نشد

باز هم ممنون
(((یه خواهش اگه میتونید اموزش وکتور کردن یک طرح رو بزارین خیلی خوب میشه مثلا از روی یک عکس فکر کنم به درد بقیه هم بخوره )))
باز هم ممنون از لطف شما
bbb%28persian-star.org%29.gif

brhmzdznb

Member
سلام دست شما درد نکنه

خیلی ممنون
البته من خودم طرح لوگوی شبکه اصفهان را با زحمت وکتور کردم اما به تمیزی طرح شما نشد

باز هم ممنون
(((یه خواهش اگه میتونید اموزش وکتور کردن یک طرح رو بزارین خیلی خوب میشه مثلا از روی یک عکس فکر کنم به درد بقیه هم بخوره )))
باز هم ممنون از لطف شما
سلام
خواهش میکنم. من ویندوز عوض کرده بودم. کورلم نصب نبود وگرنه زودتر میزدم. چون چنین طرح هایی نهایت 10 دقیقه زمان می بره.:)
واسه وکتور کردن باید کورل رو یاد بگیری. هر عکسی یه جوریه واسه همین نمیشه روی یه عکس اموزش داد. اگه نخوای یاد بگیری از کورل تریس می تونی استفاده کنی که البته درباره عکس های واضح جواب میده و خب معمولا بازم به اصلاح دستی نیاز داره. اگه طرح ساده میخوای بگو همینجا برات میزنم.این راحت تره تا اموزش گذاشتن!:green:

جدیدترین ارسال ها

بالا