چرا این پست پاک نمیشه ؟
به نظر من این خواسته معقول نیست به هیچ وجه .
شما میخواید یکی واستون لوگو به صورت رایگان طراحی کنه ! اونم تو سایت مرجع گرافیست ها !
و جالب که پیشنهاد دوستان رو هم نمیپذیرید و لوگوی حرفه ای تر و جذاب میخواید
دوست عزیز این و فراموش نکن هیچ وقت : کار خوب = پول خوب !
بابا من فقط لوگو بلد نیستم طراحی کنم
من طراح سایت و گرافیک هستم
فلش و مالتی مدیا هم کار میکنم
اگر کسی یه لوگو فوق حرفه ای بزنه منم در عوض کاری که از عهده برمیاد رو انجام میدم
عزیز مگه کل گرافیک به لوگو هست؟؟
پوستر و بنر و کارت ویزیت و هدر و قالب سایت و ... پس چیه؟؟
ضمنا نه اینکه لوگو بلد نیستم طراحی کنم
لوگو تا حدودی بلدم اما اگر شما خودتون طراح باشید میدونید که هیچ وقت آدم نمیتونه برای خودش لوگو بزنه
شما گرافیک رو از پایه شروع کردید یا همینجوری تجربی میگید طراح ؟
اصلی ترین پایه ی گرافیک ، ابتدا با مبانی شروع میشه و در دیزاین با کارت ویزیت شروع نمیشه ، با لوگو و خط شروع میشه ... این چیزی هست که درسش رو خوندم ، شما رو نمیدونم ...
شما اگر طراح باشید باید بدونید که ... ابتدا کارت ویزیت طراحی نمیکنیم ! بلکه در ست اداری اولین چیز لوگو هست که انواع لوگو هم داریم بعد از طراحی لوگو ، سراغ سربرگ و کارت ویزیت میریم ...
در پوستر هم لوگو ها یکی از اصلی ترین عناصر هستند .
قالب سایت بحثش از این ها جداست و گرافیک تبلیغاتی نیست ... و از طرفی هم اونطوری نیست که 4 تا استایل یاد بگیرید از روی فایل های حرفه و با ترکیب اون با Temp ها و ...
یک کار خوب بدست بیارید .
به هر حال ، اگر شما میتونید لوگو بزنید پس بقیه طرح هاتون هم باید خوب باشه اگر لوگو رو نتونیت یعنی پایه ی خودتون رو زیر سوال بردید ...
اما با تمام این حرف ها شما بحث رو منحرف کردید ، ما بحثمون سر این هست که هر چیزی قیمتی داره ! شما هم کار فوق حرفه ای میخواید و هم رایگان :| ? یکمی ...