درخواست طراحی اتوران

ahmaddll

New Member
سلام
کسی میتونه برای درست کردن این پروژه به من کمک کنه:-?
یک اتوران درست کنید که:
[FONT=&quot]با استفاده از ابزارهای آماده، دی وی دی رایت کنید که:[/FONT]
[FONT=&quot]1- حاوی یک فیلم کوتاه دلخواه مناسب باشد که با [/FONT][FONT=&quot]gom[/FONT][FONT=&quot] player[/FONT][FONT=&quot] قابل پخش شدن است.[/FONT]
[FONT=&quot]2- در صورت انتخاب اوتوران یک عکس مناسب در پس زمینه به همراه یک آهنگ انتخابی مناسب به صورت مکرر پخش شود.[/FONT]
[FONT=&quot]3- گزینه های نمایش فیلم، تغییر آهنگ و عکس پس زمینه (5 عکس و آهنگ متفاوت)، درباره و راهنما قابل انتخاب باشند.[/FONT]
[FONT=&quot]4- فیلم دارای دو زیرنویس فارسی و انگلیسی و قابل انتخاب باشند. [/FONT]
[FONT=&quot]5-در صورت اتمام نمایش فیلم، صفحه نمایش به حالت اتوران برگردد.[/FONT]
[FONT=&quot]دی وی دی مذکور حاوی فایل های نصب تمام نرم افزاهای لازم برای اجرا آن بوده و در صورت لزوم آن ها را با اجازه کاربر بر روی سیستم مقصد نصب کند.

خوب سوالهای من اینه که :
من با نرم افزار مولتی مدیا بلیدر یک اتوران درست کردم از 5 سوال بالا فقط تونستم به سوال 2 جواب بدم. آخه تازه کارم وزیاد ...:sad:
تو این پروژه میخام موقع اجرای اتوران 3 تا گزینه یا همون لیبل بذارم که وقتی رو هر کدوم کلیک کنیم اجرا بشه مثلا تو قسمت سوال 3 یک کلید بذارم که وقتی کاربر کلید کرد فیلم اجرا بشه فقط یک نکته ای : حتما با پلیر gom player میخوام باز بشه یعنی پیشفرضش میخام باشه
و تغییر آهنگ و عکس پس زمینه.... اینا رو هم داشته باشه.
تو قسمت 4 : فقط دو تا کلیپ کوتاه میخام در حدود 5 دقیقه ، یکیش زیر نویس دار باشه و یکیش نه ، اگه کسی از این کلیپ ها داره ممنون میشم بذاره.
قسمت 5 هم میخام تا زمانی که فیلم رو با gom olayer نگاه کرد و تموم شد پلیر بسته بشه و صفحع اول اتوران نمایش در بیاد.

ممنون میشم سریعتر جواب بدین آخه وقت زیادی ندارم.
[/FONT]

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
دوست عزیز اولا عنوان مناسبی رو برای تاپیکتون انتخاب کنید دوما تا اونجایی که میدونم جواب همه سوالات شما در انجمن هست

پس بهتره سرچ کنید تا به جواب برسید.

ahmaddll

New Member
ممنون محمود آقا
ببخشید اگه عنوان خوبی نذاشته بودم .
آره مطمئنم که جوابهام تو انجمن هستش ولی هر چی سرچ میزنم پیدا نمیشه یعنی متن سوالاتمو نمیدونم چی بزنم اگه امکان داره لینکی
از این....
بذارید .
با تشکر

MahmoodM30

سلام
کسی میتونه برای درست کردن این پروژه به من کمک کنه:-?
یک اتوران درست کنید که:
با استفاده از ابزارهای آماده، دی وی دی رایت کنید که:
1- حاوی یک فیلم کوتاه دلخواه مناسب باشد که با gom player قابل پخش شدن است.

برای نشون دادن فایل های ویدیویی خود مولتیمیدابیلدر از فرمت های زیر پشتیبانی میکنه پس به نظر من نیازی

نیست که حتما با gom Player پخش بشه
*.avi; *.qt; *.mov; *.mpg; *.mpeg; *.m1v; *.asx; *.asf; *.dat; *.wmv

2- در صورت انتخاب اوتوران یک عکس مناسب در پس زمینه به همراه یک آهنگ انتخابی مناسب به صورت مکرر پخش شود.

اینم که گفتین خودتون بلدید

3- گزینه های نمایش فیلم، تغییر آهنگ و عکس پس زمینه (5 عکس و آهنگ متفاوت)، درباره و راهنما قابل انتخاب باشند.

برای این هم میتونید به مسیر زیر برید و میتونید از فایل پیوستی هم استفاده کنید
zip.gif
MediaPlayer.zip (21.6 کیلوبایت)

C:\Program Files\Multimedia Builder498\Samples\495_examples\video

4- فیلم دارای دو زیرنویس فارسی و انگلیسی و قابل انتخاب باشند.

اگه منظورت دو تا کلیپ که زیر نویس فارسی و انگلیسی داشته باشه رو پخش کنی راحته خوب باید این کلیپ ها رو خودت داشته باشی یا از اینترنت بگیری همین و با مولتیمدیابیلدر پخش کنی

به لینک زیر هم یه سری بزن شاید بدردت خورد

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=153168

5-در صورت اتمام نمایش فیلم، صفحه نمایش به حالت اتوران برگردد.
دی وی دی مذکور حاوی فایل های نصب تمام نرم افزاهای لازم برای اجرا آن بوده و در صورت لزوم آن ها را با اجازه کاربر بر روی سیستم مقصد نصب کند.

اگه فیلم رو توی صفحه اتوران نشون بدی که راحته ولی اگه بخوایی با خروج یک پخش کننده دیگه اینکار رو بکنی

فکر نمیکنم بشه همچین کاری کرد.

پیوست ها

• MediaPlayer.zip
    21.6 کیلوبایت · بازدیدها: 21

ahmaddll

New Member
خیلی خیلی متشکرم از کمکتون

کد:
[font=tahoma]
اگه فیلم رو توی صفحه اتوران نشون بدی که راحته ولی اگه بخوایی با خروج یک پخش کننده دیگه اینکار رو بکنی 

فکر نمیکنم بشه همچین کاری کرد.[/font]

چه جوری میشه تو خود اتوران فیلم ها رو اجرا کرد یعنی پلیر تو خود اتوران درست کنم .واسه یک پروژه دیگه اینو روشو میخام
اگه امکان داره مثالی هم از این نمونه بذارید
با تشکر

MahmoodM30

خیلی خیلی متشکرم از کمکتون

کد:
[FONT=tahoma]

فکر نمیکنم بشه همچین کاری کرد.[/FONT]
چه جوری میشه تو خود اتوران فیلم ها رو اجرا کرد یعنی پلیر تو خود اتوران درست کنم .واسه یک پروژه دیگه اینو روشو میخام
اگه امکان داره مثالی هم از این نمونه بذارید
با تشکر

به همون نمونه مثال کنار مولتیمدیابیلدر در مسر زیر نگاه کنید همون هست دیگه چرا برا خودت سختش میکنی

C:\Program Files\Multimedia Builder498\Samples\495_examples\video

ahmaddll

New Member
دستتون درد نکنه .
بهم حق بدین دگه آخه من تازه با این نرم افزار آشنا شدم :wink:
فقط یک سوال هر کاری کردم نتونستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
من از تو انجمن خیلی از نمونه برنامه ها رو دان کردم ولی چطور میتونم از این ها تو پروژه ام استفاده کنم
مثلا من میخوام همین پلیر رو کپی کنم تو پروژه خودم ولی بازش که میکنم و همه اطلاعاتشو کپی میگیرم فقط تو خودش میشه پیست کرد و نمیشه تو پروژه جدا که بازه پیست کرد.
ممنون میشم تو این زمینه هم منو یاری دهید.

MahmoodM30

دستتون درد نکنه .
بهم حق بدین دگه آخه من تازه با این نرم افزار آشنا شدم :wink:

کتاب جامع آموزش مولتیمدیابیلدر رو دانلود و مطالعه بکنید.

فقط یک سوال هر کاری کردم نتونستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
من از تو انجمن خیلی از نمونه برنامه ها رو دان کردم ولی چطور میتونم از این ها تو پروژه ام استفاده کنم
مثلا من میخوام همین پلیر رو کپی کنم تو پروژه خودم ولی بازش که میکنم و همه اطلاعاتشو کپی میگیرم فقط تو خودش میشه پیست کرد و نمیشه تو پروژه جدا که بازه پیست کرد.
ممنون میشم تو این زمینه هم منو یاری دهید.

برای این کار مثلا فایل Media1.mbd رو باز کنید و اون سورس هایی رو هم که دانلود کردید از همین داخل Media1.mbd

و منوی File\Open باز کنید و عملیات کپی و Paste رو انجام بدید.

البته روش های دیگه مثل ImportPage و ExportPage میتونید استفاده کنید اگه اون کتاب رو مطالعه کنید یاد میگیرید چطور استفاده کیند

ahmaddll

New Member
با سلام.....
محمود جان من همون کاری که شما گفتید رو انجام دادم و پلیر رو تونستم تو پروژه ام کپی کنم .
فقط یک سوال برام پیش اومده و اینه که این فقط پلیر هستش و موقع اجرا اتوران باید خودت بری فایلتو از درایو مورد نظرت انتخاب کنی و بعد تو اتوران بهت نشون میده و من همچین چیزی رو نمیخام!!!!!!!

من اومدم رو کلید پلی دو بار کلیک کردم و تو قسمت اسکریپتاش رفتم گزینه play video رو انتخاب کردم و تو لیست پایینشم فایل تصویری که به برنامه اضافه شده بود رو زدم . بعد از اجرا تصویر فیلم هم به همون اندازه ای که تنظیم شده بود چه کوچیک چه بزرگ، زمان اجرای اتوران دیده میشه و موقعی کع دکمه پلیی که ساخته بودم رو میزنم فایل تصویری پخش میشه . واسه استپ و جلو و... هم همین کار رو انجام دادم . ولی فقط ایراد هایی که داره اینه که :
اولا تصویر فیلم رو نمیخام تو اتوران نشون بده ، فقط زمانی که پلی رو زدم به همان اندازه ای که تو صفحه اصلی برنامه تنظیم کردم نشون بده .

دومین مشکل اینه که اگه من 100 تا فایل تصویری داشته باشم و بخام واسه هر کدومش کلی پلی ، استپ و... بذارم خیلی جالب نیستش

در کل اینجوری بگم بهتون من میخام مثلا 4 تا عکس کوچیک از فیلمها رو تو صفحه اتورانم بذارم و بعد روشون که کاربر کیلک کرد فیلمش پخش بشه و بهمه کار ها رو با یک مدیا پلیر انجام بدم و اگه باز دومی رو زدم باز اجرا بشه و...

نمیدونم تونستم منظورمو بفهمونم یا نه!!!!
ممنون میشم کمکم کنید

آخرین ویرایش:

MahmoodM30

اولا تصویر فیلم رو نمیخام تو اتوران نشون بده ، فقط زمانی که پلی رو زدم به همان اندازه ای که تو صفحه اصلی برنامه تنظیم کردم نشون بده .
اگه فایل ویدیویی رو از از خود شی Video باز کنید تصویر رو نشون میده در غیر اینصورت نشون داده نخواهد شد
دومین مشکل اینه که اگه من 100 تا فایل تصویری داشته باشم و بخام واسه هر کدومش کلی پلی ، استپ و... بذارم خیلی جالب نیستش

برای این کار هم نمونه های زیادی تو انجمن هست

البته جواب همه سوالات شما تو انجمن هستا باید سرچ کنید:-?
در کل اینجوری بگم بهتون من میخام مثلا 4 تا عکس کوچیک از فیلمها رو تو صفحه اتورانم بذارم و بعد روشون که کاربر کیلک کرد فیلمش پخش بشه و بهمه کار ها رو با یک مدیا پلیر انجام بدم و اگه باز دومی رو زدم باز اجرا بشه و...
توی قسمت کد نویسی ، کد مربوط به پخش فایل ویدیویی رو بدید

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا