سلام
کسی میتونه برای درست کردن این پروژه به من کمک کنه
یک اتوران درست کنید که:
[FONT="]با استفاده از ابزارهای آماده، دی وی دی رایت کنید که:[/FONT]
کسی میتونه برای درست کردن این پروژه به من کمک کنه

یک اتوران درست کنید که:
[FONT="]با استفاده از ابزارهای آماده، دی وی دی رایت کنید که:[/FONT]
[FONT="]1- حاوی یک فیلم کوتاه دلخواه مناسب باشد که با [/FONT][FONT="]gom[/FONT][FONT="] player[/FONT][FONT="] قابل پخش شدن است.[/FONT]
[FONT="]2- در صورت انتخاب اوتوران یک عکس مناسب در پس زمینه به همراه یک آهنگ انتخابی مناسب به صورت مکرر پخش شود.[/FONT] [FONT="]3- گزینه های نمایش فیلم، تغییر آهنگ و عکس پس زمینه (5 عکس و آهنگ متفاوت)، درباره و راهنما قابل انتخاب باشند.[/FONT]
[FONT="]4- فیلم دارای دو زیرنویس فارسی و انگلیسی و قابل انتخاب باشند. [/FONT]
[FONT="]5-در صورت اتمام نمایش فیلم، صفحه نمایش به حالت اتوران برگردد.[/FONT]
[FONT="]دی وی دی مذکور حاوی فایل های نصب تمام نرم افزاهای لازم برای اجرا آن بوده و در صورت لزوم آن ها را با اجازه کاربر بر روی سیستم مقصد نصب کند.
خوب سوالهای من اینه که :
من با نرم افزار مولتی مدیا بلیدر یک اتوران درست کردم از 5 سوال بالا فقط تونستم به سوال 2 جواب بدم. آخه تازه کارم وزیاد ...
تو این پروژه میخام موقع اجرای اتوران 3 تا گزینه یا همون لیبل بذارم که وقتی رو هر کدوم کلیک کنیم اجرا بشه مثلا تو قسمت سوال 3 یک کلید بذارم که وقتی کاربر کلید کرد فیلم اجرا بشه فقط یک نکته ای : حتما با پلیر gom player میخوام باز بشه یعنی پیشفرضش میخام باشه
و تغییر آهنگ و عکس پس زمینه.... اینا رو هم داشته باشه.
تو قسمت 4 : فقط دو تا کلیپ کوتاه میخام در حدود 5 دقیقه ، یکیش زیر نویس دار باشه و یکیش نه ، اگه کسی از این کلیپ ها داره ممنون میشم بذاره.
قسمت 5 هم میخام تا زمانی که فیلم رو با gom olayer نگاه کرد و تموم شد پلیر بسته بشه و صفحع اول اتوران نمایش در بیاد.
ممنون میشم سریعتر جواب بدین آخه وقت زیادی ندارم.
[/FONT]
خوب سوالهای من اینه که :
من با نرم افزار مولتی مدیا بلیدر یک اتوران درست کردم از 5 سوال بالا فقط تونستم به سوال 2 جواب بدم. آخه تازه کارم وزیاد ...

تو این پروژه میخام موقع اجرای اتوران 3 تا گزینه یا همون لیبل بذارم که وقتی رو هر کدوم کلیک کنیم اجرا بشه مثلا تو قسمت سوال 3 یک کلید بذارم که وقتی کاربر کلید کرد فیلم اجرا بشه فقط یک نکته ای : حتما با پلیر gom player میخوام باز بشه یعنی پیشفرضش میخام باشه
و تغییر آهنگ و عکس پس زمینه.... اینا رو هم داشته باشه.
تو قسمت 4 : فقط دو تا کلیپ کوتاه میخام در حدود 5 دقیقه ، یکیش زیر نویس دار باشه و یکیش نه ، اگه کسی از این کلیپ ها داره ممنون میشم بذاره.
قسمت 5 هم میخام تا زمانی که فیلم رو با gom olayer نگاه کرد و تموم شد پلیر بسته بشه و صفحع اول اتوران نمایش در بیاد.
ممنون میشم سریعتر جواب بدین آخه وقت زیادی ندارم.
[/FONT]