درخواست طراحي لوگو شركت

shahabking22

New Member
با سلام خدمت دوستان
من نياز به يك لوگوي رنگي براي شركتي با عنوان شركت بيتا دارم و البته به نظر خودم بهتره لوگو تايپ باشه . اگر از دوستان كسي حوصله كرد زحمتشو بكشه . خودم چند تا طرح اوليه زدم ولي راضي نيستم و بخاطر اينكه ايده طراح رو مشغول نكنه آپلود نكردم . البته اينو هم بگم دنبال طرح مفت نيستم و سعي ميكنم جبران كنم ولي ميدونيد كه طرح پولي و تجاري هم معمولا چيز خوبي از كار در نمياد .

آخرین ویرایش:

shahabking22

New Member
دوست عزيز براي طرح خوب نميتوانم عجله داشته باشم و بي صبرانه منتظر ميمانم . و توضيح اينكه قراره بيشتر از اسم بيتا استفاده كنيم و اگر روي اين كلمه تمركز كنيد فكر ميكنم كار بهتر و سريعتر پيش بره .

آخرین ویرایش:
سلام
برات چند تا لوگو مي زارم شايد به دردت بخوره

پیوست ها

• 001.jpg
    001.jpg
    69.4 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • 002.jpg
    002.jpg
    25.1 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • 003.jpg
    003.jpg
    58.6 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • 004.jpg
    004.jpg
    48.3 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • 005.jpg
    005.jpg
    14.1 کیلوبایت · بازدیدها: 62

dislovery

Member
من بنر کمپانی نایس هالیدی رو زدم با بد بختی اما فایل PSD تو لپ تام بود و دزدینش !!!
منم مجبور شدم وسط کار بدون اینکه ضایع بشم لوگو رو که دیگه jpg رو فقط دستم بود چون تو نت آپلود کرده بودم با بدبختی تکمیل کنم.
نمونش توی سایت www.farsidl.com توی لوگوی سایت هست (با کیفیت کم بدستور مدیر عامل جهت جلوگیری از سوئ استفاده)
من با لوگو های بی معنی و مفهوم و حروف اختصاری مخالفم چون لوگوی شرکت گاهی یکی از عوامل اصلی شناخت یک کمپانی به حساب میاد مثل لوگوی گوگل
من برای طراحی یک لوگو حد اقل دو هفته زمان می ذارم که البته بعد دو هفته کلی نمونه طراحی شده با دست نشون می دم هر کدوم که پسندیدید طراحی می شه.
ضمنا برای طراحی لوگو خوب بهتره هزینه کنید چون یک طراح بنر حرفه ای زمانش واسش ارزش بالایی داره.
منظورم خودم نبود در کل واسه شرکتتون می گم همونطور که من اوایل واسه سایتم پول زیادی هزینه کردم فقط واسه آرمش.

shahabking22

New Member
من بنر کمپانی نایس هالیدی رو زدم با بد بختی اما فایل psd تو لپ تام بود و دزدینش !!!
منم مجبور شدم وسط کار بدون اینکه ضایع بشم لوگو رو که دیگه jpg رو فقط دستم بود چون تو نت آپلود کرده بودم با بدبختی تکمیل کنم.
نمونش توی سایت www.farsidl.com توی لوگوی سایت هست (با کیفیت کم بدستور مدیر عامل جهت جلوگیری از سوئ استفاده)
من با لوگو های بی معنی و مفهوم و حروف اختصاری مخالفم چون لوگوی شرکت گاهی یکی از عوامل اصلی شناخت یک کمپانی به حساب میاد مثل لوگوی گوگل
من برای طراحی یک لوگو حد اقل دو هفته زمان می ذارم که البته بعد دو هفته کلی نمونه طراحی شده با دست نشون می دم هر کدوم که پسندیدید طراحی می شه.
ضمنا برای طراحی لوگو خوب بهتره هزینه کنید چون یک طراح بنر حرفه ای زمانش واسش ارزش بالایی داره.
منظورم خودم نبود در کل واسه شرکتتون می گم همونطور که من اوایل واسه سایتم پول زیادی هزینه کردم فقط واسه آرمش.

دوست عزيز موافقم و توصيه شما مدنظرم هست .در مورد طرحهاتون هم منتظرم

p u a r o

New Member
سلام

پیوست ها

• 005.jpg
    005.jpg
    20 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • 004.jpg
    004.jpg
    28.7 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • 003.jpg
    003.jpg
    32.9 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • 002.jpg
    002.jpg
    19.7 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • 001.jpg
    001.jpg
    121.5 کیلوبایت · بازدیدها: 1
سلام بازم مي خواي

پیوست ها

• 006.jpg
    006.jpg
    19.2 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • 007.jpg
    007.jpg
    16.6 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • 008.jpg
    008.jpg
    40.1 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • 009.jpg
    009.jpg
    24.2 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • 011.jpg
    011.jpg
    53.1 کیلوبایت · بازدیدها: 2

sadid

New Member
سلام
بچه ها من یه لوگو و آرم برای یه گلخونه می خوام. اگه ممکن باشه می خوام فارسی باشه و با اسمشم توش باشه.کسی می تمونه زحمت بکشه برام درست کنه؟؟؟ ممنون میشم. اسم گلخونه «« دشت جالیز »» هستش.

tasnim0

Member
سلام

اين نمونه ها رو ببينين و نظرتون رو بدهيد

پیوست ها

• bita.jpg
    bita.jpg
    292.4 کیلوبایت · بازدیدها: 4

جدیدترین ارسال ها

بالا