درخواست ساخت يك پلاگين

درخواست ساخت يك پلاگين

با سلام خدمت همه دوستان انجمن

من يك پلاگين براي حذف بكگراند فايل فلش swf وارد شده به داخل محيط multimedia builder نياز دارم .

آيا ميتوانيد پلاگين مربوطه را طراحي كنيد ؟

michelangelo

Well-Known Member
تاپیکی که شما معرفی کردید رو همین کاربر ایجاد کرده بود.در تاپیک قبلی دوستمون سوال پرسید و نتیجه گرفت که به یکی از دوستان بگه که براش پلاگین بنویسه تا پس زمینه ی فایل های فلش رو برداره و درخواست خوبی هم هست.

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
درخواست ساخت يك پلاگين

با سلام خدمت همه دوستان انجمن

من يك پلاگين براي حذف بكگراند فايل فلش swf وارد شده به داخل محيط multimedia builder نياز دارم .

آيا ميتوانيد پلاگين مربوطه را طراحي كنيد ؟

من جای شما بودن وقتم رو تلف نمیکردم و منتظر این نمیشدم تا کسی بیاد پلاگینش رو بنویسه

و به پیشنهاد های بقیه دوستان که توی تاپیک قبل شما دادن توجه میکردم و طبق اونها عمل میکردم

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
فکر نمیکنم اکه پلاگینش هم طراحی بشه کاره شما راه بیفته.
تا جایی که من مالتی مدیا بیلدر رو میشناسم. اجازه نمیده که پشت زمینه پلاگینش برداشته بشه. این به ساختار مالتی مدیا بیلدر مربوطه نه چیزه دیگه.
بهتره شما پس زمینه ی مد نظرتون رو ببرید توی فایل فلشتون و بعد بیارید توی مالتی مدیا بیلدر.

موفق باشید

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
درسته جناب Saman همونطورم که میدونید اگه اون شی در حالت RunTime توسط پلاگین ایجاد بشه و با متد ParentWindow روی فرم بیلدر منتقل بشه دیگه نیازی به تعریف کردن فرم برای پلاگین و نمایشش در بیلدر نیست پس فرمی در قالب شی اون پلاگین نمایش داده نمیشه و براحتی میشه هرتعداد که کاربر خواست شی فلش پلیر رو روی فرم ایجاد کرد ولی اگه کاربر بخواد اون فلش پلیر حالت Transparent رو داشته باشه بدین شکل نمیشه چون اینجور شی ها نه هندل دارن نه متد ParentWindow پس نمیشه روی فرم بیلدر منتقلش کرد تنها راهی که میمونه ایجاد یک فرم در حالت RunTime روی فرم بیلدر و انتقال شی فلش پلیر Transparent با متد Parent خوب حالا به جاش این فرم ما در پشت زمینه نمایش داده میشه پس باید یکجور اون فرم رو مخفی کرد که خودم روشهای مختلفی رو تست کردم ولی بی نتیجه بود ولی راه های دیگه ای هم هست که وقت نکردم تست کنم.
یک پلاگین برای فلش پلیر هم قبلا نوشتم که بی نیاز به نصب ActiveX عمل میکنه ولی یک مشکلاتی داره مثلا وقتی دوتا شی فلش پلیر روی فرم ایجاد کنیم و بخوایم صدای هرکدام رو به صورت مستقل کم یا زیاد کنیم نمیشه چون این صدا به صورت کلی تغییر میکنه یعنی روی هردو فلش پلیر که البته این مشکل رو به سختی حل کردم.
قبلا این پلاگینم رو میخواستم کاملش کنم و تو انجمن قرارش بدم ولی وقت نشد تازه قول این پلاگین و یک پلاگین دیگه رو به دوستان داده بودم که به خاطر مشغله کاری وقت نشد که همینجا ازشون معذرت خواهی میکنم اکثر مواقع هم به خاطر همین مشغله بدقول شدم.:cry:
به نظر من یکی از سخت ترین پلاگینها نوشتن چنین پلاگینیه فکرم نمیکنم کسی پیدا بشه براتون بنویسه حتی اگه در قبالش پول بدین چون واقعا وقت گیر و سخته.

جناب Saman خیلی خوشحالم که شما باز تونستید مثل همیشه به انجمن بیاید و نظارت کنید.:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا