قصد نداشتم ناراحتتون كنم .. ولي لازم ميدونم توضيح بدم تا اين موضوع كه براي كاربران اماتور يك چيز مبهم و عجيب هست از بين بره ... ( البته بلا نصبت شما )
1 : ) استفاده از سيستمهاي اطلاعاتي ساده .
توي اين نوع از سيستمها مديريت داده ها بسيار ضعيف است .. ما در اين نوع سيستمها اطلاعت رو در فايلهاي جداگانه ذخيره ميكنيم مثلا اگه بخواييم خيلي منطقي عمل كنيم تا در صورت حجيم شدن داده ها دچار مشكل نشيم مياييم و اطلاعات كاربران رو در چند فايل ذخيره ميكنيم .... مثلا نام رو در يك فايل و نام خانوادگي رو در يك فايل ديگه و ... در اين نوع سيستمها ما براي هر فايل سيستمهاي پردازش فايل جداگانه اي ايجاد ميكنيم ( همون كد نويسي براي فايلها كه توسط اون فايلها رو مديريت ميكنيم ) . به اين روش ميگن روش سيستم پردازش فايلها . خوب در اين سيستم سرعت بسيار پايين ( مخصوصا توسط MMB ) و در صورت بالا رفتن حجم داده ها دچار مشكل ميشيم . به همين دلايل اين سيستم از سالها پيش منسوخ شد .
2 : ) استفاده از بانكاهاي اطلاعاتي در نگهداري داده ها .
در اين روش داده ها به صورت مجتمع يا همون بانك ذخيره ميشن . در چنين سيستمي كاربر بدون هيچ سردرگمي و با سرعت بسيار بالا ميتونه داده هاي ذخيره شده رو از بانك اطلاعاتي اخذ كنه . در اين روش همه ي داده هايي كه در سيستم پردازش فايلها مجبوريم در چندين فايل ذخيره كنيم در يك فايل ذخيره ميشه و سرعت رو بسيار بالا و سردرگمي و كد نويسي رو بسيار اسان ميكنه . لازم به ذكر هست كه هيچ وقت شما نميتونيد با كد نويسي در MMB يك بانك اطلاعاتي رو پياده سازي كنيد .
-------------------------------
درباره ي Magic Data Base Plugin V 1.0 هم بايد نكاتي رو بهتون بگم :
من در اين پلاگين به هيچ عنوان از بانكهاي اطلاعاتي موجود مانند ( Access - SQL ) و دهها نمونه ي ديگه استفاده نكردم .. به علت اينكه من در اين روش نقطه ضعف هايي رو مانند Crash كردن و يا پايين اومدن سرعت اجراي برنامه در MMB در صورت بالا رفتن حجم بانك اطلاعاتي مشاهده كردم . از اين رو تصميم گرفتم با اطلاعتي كه طي مدتها بدست اوردم يك بانك اطلاعاتي طراحي كنم كه اين ضعف ها رو نداشته باشه . خوشبختانه تونستم يك قدم موفقيت اميز در اين راه بردارم . در اين بانك من سعي كردم مستقيما با حافظه ي اصلي كار كنم و با تكنيكهاي خاص كمترين حافظه ي ممكن رو اشغال كنم و بيشترين سرعت رو در اختيار كاربر قرار بدم . در ضمن تصميم دارم اين بانك رو گسترش بدم و كيت توسعه ي اون رو براي زبانهاي ديگر برنامه نويسي هم منتشر كنم ... كلا سعي كردم هر چيزي رو كه مورد نياز MMB كاران در ضمينه ي بانك اطلاعتي بود در اين نسخه از پلاگين پياده سازي كنم . يك قابليت هم داشت كه حتي در سيستمهاي غير فارسي هم فارسي پشتيباني ميكرد كه حذفش كردم چون بعضي وقتا مشكل ساز ميشد .. در عوض ميتونم اين نكته رو بگم كه با سيستمهاي فارسي و اطلاعت فارسي در سيستمهاي فارسي هيچ مشكلي نداره و به راحتي مانند بقيه ي بانكهاي اطلاعتي كار ميكنه .
( در ضمن لازم به ذكره كه سازنده ي نمونه ي مذكور نام نمونش رو به علت اينكه تونسته يك راه حل براي بانك اطلاعتي در MMB پيشنهاد كنه كه از هيچ چيز بهتر باشه به همين دليل اسم نمونش رو اونجوري گذاشته )
------
در مورد گذاشتن نمونه ها در اينجا بايد بگم كه با حامد جان گفتگو كردم و گفت اينجا نزاري بهتره منم براي حرفش احترام قائل ميشم و در وبلاگ خودم ميزارم ... ميتونيد براي مشاهده ي نمونه ها به زودي اونها رو در وبلاگ من مشاهده كنيد .
http://www.mehran32.mihanblog.com/
يا حق ...