درخواست راهنمایی

با سلام خدمات اساتید گرامی. من میخوام افکتی مثل تصویر پیوستی روی یک عکس اعمال کنم. چطور میتونم؟ پیشاپیش ممنون :rose:

پیوست ها

• 91l7us4b.jpg
    91l7us4b.jpg
    36.3 کیلوبایت · بازدیدها: 12

HASTAR

Member
سلام من فک کنم آموزشش رو تو همین سایت دیده باشم و فک کنک کارا استاد سارا بود یا گالریشون

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام
این خیلی سادست

1-ابزار پن تولز را انتخاب کنید
2-دور کاراکترتون(همون تصویر مورد نظرتون) اون حالت چرخش را با پن ایجاد کنید
3-ابزار براش را برداری سایزش را روی 3 تا 5 پیکسل(بسته به نوع کار و سلیقتون تنظیم کنید)
3-دوباره پن تولز را انتخاب و روی سند راست کلیک کنید و گزینه stroke path را انتخاب کنید و از پنجره ای که باز میشه گزینه brushe را انتخاب و گزینه simulate presure را انتخاب کنید و Ok را بزنید( رنگ forground هر رنگی باشه path هم به همون رنگ در میاد)
موفق باشید

سلام
این خیلی سادست

1-ابزار پن تولز را انتخاب کنید
2-دور کاراکترتون(همون تصویر مورد نظرتون) اون حالت چرخش را با پن ایجاد کنید
3-ابزار براش را برداری سایزش را روی 3 تا 5 پیکسل(بسته به نوع کار و سلیقتون تنظیم کنید)
3-دوباره پن تولز را انتخاب و روی سند راست کلیک کنید و گزینه stroke path را انتخاب کنید و از پنجره ای که باز میشه گزینه brushe را انتخاب و گزینه simulate presure را انتخاب کنید و Ok را بزنید( رنگ forground هر رنگی باشه path هم به همون رنگ در میاد)
موفق باشید

با تشکر از راهنماییتون. من با pencil tool اون حالت چرخش رو ایجاد کردم. اما مراحل 3 و 3! رو متوجه نشدم . اگه میشه یه مقدار کاملتر توضیح بدید

Raeesi

Member
1. با ابزار Pen که ابزاری کاملاً متفاوت با Pencil هست!
2. حالت چرخش با Pen
3. تنظیم اندازه Brush که بسته به سلیقه و نیاز کارتون بین سایز 3 تا 5 متغیره
3 دوم یا همون 4. انتخاب مجدد Pen و کلیک راست بر روی محیط کاری و بقیه کار که توضیح دوستمون کاملاً گویاست!

1. با ابزار Pen که ابزاری کاملاً متفاوت با Pencil هست!
2. حالت چرخش با Pen
3. تنظیم اندازه Brush که بسته به سلیقه و نیاز کارتون بین سایز 3 تا 5 متغیره
3 دوم یا همون 4. انتخاب مجدد Pen و کلیک راست بر روی محیط کاری و بقیه کار که توضیح دوستمون کاملاً گویاست!
باتشکر از راهنماییتون. درسته با pen tool اون حالت چرخش رو ایجاد کردم اما بعد از اون با کلیک راست روی سند گزینه stroke path غیر فعاله. چیکار باید کرد ؟ :rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
شما باید برای کشیدن این گزینه از پن را فعال کنید این کار را کردید؟!!
attachment.php

پیوست ها

• Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    1.2 کیلوبایت · بازدیدها: 10

جدیدترین ارسال ها

بالا