درخواست راهنمایی و کمک

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
:)ببخشبد یادم رفت فایلو بزارم اینم فایل پیوستی.
:)در ظمن از دستور <sirdir> استفاده شده.

پیوست ها

• Mabani-Test.rar
    681 بایت · بازدیدها: 13

Silver Soft

:dقلنبه حرف نداشت همون بود که می خواستم درسته .
خیلی ازت ممنونم.

Silver Soft

:mad:اقا قل میدم آخرین سوالم در مورد این مبحث باشه قوله قول.

ببین من میخوام یه کار دیگه بکنم میخوام در هنگام صدور کارنامه 3 تا چیز به من نمایش داده بشه یعنی به برنامه بگیم فایلی که جواب 100 تا سوال توش هست رو بازکنه و ببینه که چند تا 0 و چند تا 1 و چند تا 2 توش هست و در text یا در یک message نمایش بده.
0=غلط
1=درست
2=جواب داده نشده
میخوام تعداد اینارو از تو فابل بشماره مثلا بگه:
جوابهای درست = 64
جوابهای نادرست = 30
جواب داده نشده = 6

:wink:خواهش میکنم این آخرین سواله

copol

Banned
يه اشتباه كوچيك بود كه حتما متوجه اون شديد.

من قابليت جلوگيري از دسترسي به Task Manager رو هم به پروژه قفل اضافه كردم و اون اشكال كوچيكش رو هم برطرف كردم. حالا ديگه ميتوننين ازش استفاده كنيد :)

سلام حسين آقا .

من کليد ويندوز رو فشار ميدم .

استارت منو مياد بالا . حالا ميتونم سيستم رو ريستارت کنم . در پروژهء آقا بهمن هر کاري کردم نتونستم بيارمش بالا ...

در اون پروژه همه چي باز مي شه ولي پنجره ها زيره پنجره Lock شده که پسورد ميخاد ميمونه .

تسک منيجر هم باز مي شه ، ولي بازم قابل دسترسي نيستش .

در پروژه win lock با اين مشکل چي کار ميخاين بکنين ؟

silvercover

کاربر متخصص
اقا قل میدم آخرین سوالم در مورد این مبحث باشه قوله قول.

ببین من میخوام یه کار دیگه بکنم میخوام در هنگام صدور کارنامه 3 تا چیز به من نمایش داده بشه یعنی به برنامه بگیم فایلی که جواب 100 تا سوال توش هست رو بازکنه و ببینه که چند تا 0 و چند تا 1 و چند تا 2 توش هست و در text یا در یک message نمایش بده.
0=غلط
1=درست
2=جواب داده نشده
میخوام تعداد اینارو از تو فابل بشماره مثلا بگه:
جوابهای درست = 64
جوابهای نادرست = 30
جواب داده نشده = 6

اینم یه نمونه برای این کار :

پیوست ها

• Mabani-Test.zip
    912 بایت · بازدیدها: 14

hossein_mmb

Member
سلام حسين آقا .
من کليد ويندوز رو فشار ميدم .

استارت منو مياد بالا . حالا ميتونم سيستم رو ريستارت کنم . در پروژهء آقا بهمن هر کاري کردم نتونستم بيارمش بالا ...

در اون پروژه همه چي باز مي شه ولي پنجره ها زيره پنجره Lock شده که پسورد ميخاد ميمونه .

تسک منيجر هم باز مي شه ، ولي بازم قابل دسترسي نيستش .

در پروژه win lock با اين مشکل چي کار ميخاين بکنين ؟

به خاطر اينه كه در اين پروژه پنجره اصلي وسطه و وقتي كليد استارت رو ميزنين استارت منو مياد روي پروژه
دو تا راه حل واسش هست يكي اين كه پنجره رو جايي ببريد كه استارت روش نياد كه خيلي معقول نيست ولي راه دوم كه بهترم هست اينه كه باز با پلاگين MiscY و دستور
DisableStartButton
دسترسي به منوي استارت رو بگيريد.( البته بايد توجه كنيد كه هنگام بستن پروژه از EnableStartButton استفاده كنيد)

ويرايش : و البته راهي كه توي مثال آقا بهمن استفاده شده هيچكدومه اين دوتا نيست. براي اينكه ببينيد چطوري اون كارو ميشه كرد پس مثال رو دوباره دانلود كنيد. مطمئنا جوابتونو ميگيريد (ديگه فكر كنم كامل باشه):

پیوست ها

• lock03.rar
    232.4 کیلوبایت · بازدیدها: 27
آخرین ویرایش:

copol

Banned
سلام حسين آقا ...

دوسته گلم پروژهء Win lock شما الان ديگه کامل هست و من نقطه ضعفي نديدم بهيچ وجه ... :oops:

همچنين کاملا قابل قياس هست با کاري که آقا بهمن انجامش داده بودن و برابري ميکنه ... يه رمز عبور کاربري کم هست که اونم به راحتي مي شه باسش نوشت .

خيلي ممنونم بخاطره زحمتي که کشيدين ... و با اجازتون من مثالتونو ميذارم تو آرشيوه مثالاي کاربردي تالاره خودم ، البته با ذکر اسمتون به عنوانه نويسنده . :oops:

موفق باشيد .

شادي

Silver Soft

:)از همه ی بچه ها بایت کمک کردن تو این پروزه ممنون و متشکر.
:wink:انشاا... بتونم جبران کنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا