درخواست راهنمایی در رابطه با مولتی مدیا بیلدر ؟؟؟

mahdizd

New Member
دوستان با توجه به اینکه انجمن مجید انلاین کادر خوبی در همه زمینه ها دارد سوالی دارم؟

چگونه می شود یک اتوران برای یک محصول ویدیویی ساخت و بر روی یک دی وی دی رایت نمود به صورتی که فایل های ویدیویی آن و محتویات دی وی دی غیر قابل رایت شود و یا اگر توسط clone رایت شود ناقص رایت شود و کسی نتواند از محتویات دی وی دی سوئ استفاده کند؟

آیا راه حلی نرم افزار یا قفلی سراغ دارید این جانب را راهنمایی کنید؟ جدیدا شرکت های نرم افزاری قفلی بر روی دی وی دی ها قرار دادند که وقتی کلون یا الکل باز می شود اتوماتیک کلون بسته یا مینیمایز می شود؟

برای مثال زمانی که کلیپی پر می شود و اتوران ان توسط مولتی میدیا بیلدر ساخته می سود محتویات فیلم ها به صورت آزاد در کنار اتوران قرار دارد و راحت می شود کپی کرد آیا نرم افزار خاصی را می شناسید که کلیپ ها را در دی وی دی قفل کند ؟

mohammad.sub7

کاربر فعال
شاید راحترین و بی دردسر ترین راه استفاده از برنامه ultra iso که محتویات داخل dvd رو میشه مخفی کرد که نشه روی هارد کپی کنه، از طرفی میشه فولدر ساخت با اسمهایی که قابل کپی نیستن و دارای کاراکتر های غیر مجاز برای کپی دی وی دی به دی وی دی.

البته راه خیلی حرفه ای نیست اما بازم خیلیا هستن که نمیتونن باز کنن(منظورم کاربرای معمولی و شاید نیمه حرفه ای)

اما تو ادوب دایرکتور اگه میساختی میشد برد داخل cast member و بعد protect کرد که اونجوری به هیچ وجه فکر کنم بشه کلیپ ها رو برداشت.

اما نکته ای که راجع به فیلم هست نرم افزارهای زیادی هست که میتونن از صفحه نمایش فیلم بگیرن یعنی دیگه هر قفلی هم باشه میتونه طرف فیلم بگیره و ضبط کنه!! این یعنی میشه گفت تقریبا هیچ راهی نیست که کامل بشه جلوگیری کرد.

mahdizd

New Member
تشکر ..منم همینو میخوام می خوام فقط کسی نتونه آموزش ها را از داخل دی وی دی پیدا و کپی کند ..حالا اونیکه که میاد ضبظ میکنه دیگه کاریش نمیشه کرد...

میشه آموزش مخفی کردن فایل ها درون دی وی دی توسط ultra iso را قرار دهید البته اگر جسارت نباشه ؟

mohammad.sub7

کاربر فعال
ببین . آموزش خاصی نداره کافیه برنامه رو باز کنی روی فایل یا فولدر مورد نظر کلیک راست کنی بعد تو properties گزینه advanced hidden رو بزنی. برای جلوگیری از رایت دی وی دی هم 1 فولدر با اسم هایی که کاراکتر غیر مجاز دارن داخل برنامه میتونی ایجاد کنی.

mahdizd

New Member
ببین . آموزش خاصی نداره کافیه برنامه رو باز کنی روی فایل یا فولدر مورد نظر کلیک راست کنی بعد تو properties گزینه advanced hidden رو بزنی. برای جلوگیری از رایت دی وی دی هم 1 فولدر با اسم هایی که کاراکتر غیر مجاز دارن داخل برنامه میتونی ایجاد کنی.

مرسی.مهندس ببین من معمار هستم و در زمینه مولتی مدیا خیلی مبتدیم عذرخواهی می کنم اگر سوالات مبتدی می پرسم ...

1-مهندس اول باید از تمام فایل هایی که ساختم ایمیج بگیرم بعدا با ultraiso باز کنم تا بتونم فایلاش هاید کنم؟ یعنی رو حالت iso ایمیج بکیرم از تو سیستم بعد با نرم افزار ultra بازش کنم ؟
2-اینکه گفتید (برای جلوگیری از رایت دی وی دی هم 1 فولدر با اسم هایی که کاراکتر غیر مجاز دارن داخل برنامه میتونی ایجاد کنی) یعنی چطور؟ نگاه داداشم من یک اتوران به فرض ساختم که فولدر ویدیوهاشم در کنارشه خوب؟ حالا چطور کارکتر غیر مجاز بسازم ؟ یک توضیح خیلی مختصر هم که بگی یک دنیا ممنونت می شم مهندس؟

mohammad.sub7

کاربر فعال
اول بگم مهندس نیستم. ببین ایمیج نمیخواد بگیری. برنامه رو باز کنی 1 قسمت بالا مسیر فولدر ویدیو خودتو بیاری باید بعد کلیک راست کنی تو properties گزینه advanced hidden داره. اینا رو تو محیط برنامه انجام بدی باید . بعد اینکه فولدر ویدیو رو نمیخواد تغییرات بدی. 1 فولدر خالی داخل برنامه میسازی(بیرون برنامه نمیتونی بسازی فولدر با این اسمها) که اسمش مثلا کاراکتر غیرمجاز مثل علامت سوال داره. چندتا تو محیط ویندوز تست کنی میفهمی چیا هستن علامت سوال و بزرگتر کوچکتر و ... نمیتونه تو حالت عادی اسم باشه مثلا اسم فولدر خالی کنار برنامه این باشه: ؟>lock<?

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا