درخواست راهنمایی در خصوص مشکل با سخت افزار لپ تاپ و تعمیر کار

seti1381

Member
سلام دوستان
من توی تعطیلات عید امسال با لپ تاپم Inspiron 5010 به مشکل خوردم. (روشن نمیشد)
28 فروردین بردم تعمیرگاه هارد دیسکش رو تحویل گرفتم و گفتن مشکل از پاورشه. بعد از یک هفته گفتن آب ریخته روش و بردش منفجر شده(در حالی که روز اول که هارد رو تحویل گرفتم چیزی در این مورد نگفتن) و این در حالیه که اصلاً اینطوری نبود و اصلاً آبی روش ریخته نشده بود.
بعد گفت فلان قطعه رو تست کردیم و فلان رو عوض کردیم.
سرتون رو درد نیارم بعد از یک ماه گفتن باید مدار مجتمعش که هزینه 200 هزار تومنی داره عوض بشه. گفتم اونم عوض کن.
حالا دیروز رفتم ببینم به کجا رسید میگه که مشکل از اونم نیست و ما چیپشم عوض کردیم از اونم نبوده حالا مجبوریم مادر بورد رو کلاً عوض کنیم و هزینه خرید مادربورد کار کرده هم 390 هزار تومنه :shock: . و با اون هزینه 200 هزار تومن باید 600 هزار تومن پرداخت کنم!!!!
اینجوری احتمالاً باید ازش شکایت کنم. اما نگران اینم که قطعات لپ تاپ رو عوض کنه. به نظر شما چطور باید باهاش برخورد کنم که به مشکل نخورم.

ممنون میشم راهنماییم کنید.

با سلام

قبل از هرچیز اولین مقصر خود شما هستید که از قبل در مورد تعمیر کار خودتون تحقیق های لازم رو صورت ندادین!

برای احیای حق خودتون یکم دردسر داره اما با داشتن مدارک کافی جهت شکایت از وی بی نتیجه نیست

اگر فرض بر اینکه تعمیرکار مورد نظر دارای پروانه ثبت و مدرک تعمیر رو داشته باشه

من در پایین مجازات متخلفین از مقررات قانون نظام صنفی مصوب 1351.11.9 کمیسیونهای دادگستری و کشور مجلس رو مینویسم امیدوارم به دردتون بخوره :

(البته مبالغ گفته شده و تعیین شده با نرخ روز محاسبه خواهند شد)

ماده 1 - متخلفین از مقررات زیر با توجه به نوع و درجه‌بندی و اهمیت موضوع به
پرداخت جزای نقدی از یک هزار ریال تا سی هزار ریال محکوم‌می‌شوند:
1 - هر فرد صنفی که انجام کار و یا خدمتی را قبول می‌کند آن را مطابق مشخصات و
متناسب با درجه‌بندی و اجرت و دستمزد دریافتی انجام‌ندهد.
2 - هر فرد صنفی نظامات صنفی اتحادیه مربوط به خود را طبق مقررات قانون نظام صنفی
رعایت و اجرا نکند.
3 - هر فرد صنفی که برای جلب مشتری درباره محصولات، یا کالا و یا خدمات برخلاف
واقع تبلیغ نماید.
‌ماده 2 - متخلفین از مقررات زیر با توجه به نوع و درجه‌بندی و اهمیت موضوع به
پرداخت جزای نقدی از دو هزار ریال تا سی هزار ریال و یا به‌مجازات حبس از شصت و یک
روز تا شش ماه محکوم می‌شوند.

تبصره :

لایحه قانونی فوق مشتمل بر هجده ماده و یک تبصره به استناد ماده 63 قانون نظام
صنفی پس از تصویب کمیسیونهای دادگستری و کشور مجلس سنا‌در جلسه روز پنجشنبه
1351.10.28، در جلسه روز دوشنبه نهم بهمن ماه یک هزار و سیصد و پنجاه و یک شمسی به
تصویب کمیسیونهای‌دادگستری و کشور مجلس شورای ملی رسیده است. که موارد بر خورد با آن به روز و با توجه به ضرر مالباخته از سوی قاضی تعیین میگردد.

موفق باشید

یاحق

seti1381

Member
سلام دوست عزیز:rose:
ممنونم از راهنماییت.
راستش در مورد مقصر باید بگم با توجه به اینکه با تعمیرکارا آشنا نبودم از یکی از همکارا که تخصصش همینه(مسئول واحد انفورماتیک اداره) پرس و جو کردم و طبق نظر ایشون تعمیرکار رو انتخاب کردم. (گر من چه ایشون رو هم مقصر نمیدونم)
در هر حال ممنونم از راهنماییت.
قرار شده با همین همکارمون بریم پیشش و مسالمت آمیز قضیه رو ختم به خیر کنیم. اگه نشد اونوقت از همین بند و تبصره های قانونی
axesmileyf.gif
استفاده کنیم.

جدیدترین ارسال ها

بالا