درخواست راهنمايي و كمك

سلام عزيزان:
بنده تازه وارد و بيسواد هستم. براي مديريت محتواي سايتم نياز به ابزارهاي قوي مانند پي اچ پي + ب ب + نوك +.... دارم. آيا كسي هست كه ياري برساندو در مقابل از ترجمه هايم تقديم خواهم كرد.OshoinFarsi
منتظر مي مانم

iRWEBDES

Active Member
شما چه جور كمكي ميخواي؟
كجاي كارت ايراد داره ؟

مهرداد كوهي

قربون مهرداد جان: مرسي از ژاسخ سريع:
من همه جور كمكي لازم دارم از خريد پلان مناسب گرفته تا نصب و راه اندازي. شما در چه زمينه استادتري؟
منتظر پاسخ هستم
صفاي عزيز

saman_sweden

Active Member
محسن خاتمی گفت:
قربون مهرداد جان: مرسي از ژاسخ سريع:
من همه جور كمكي لازم دارم از خريد پلان مناسب گرفته تا نصب و راه اندازي. شما در چه زمينه استادتري؟
منتظر پاسخ هستم
صفاي عزيز
آپ كيا حالهه بايي
در مورد خريد پلان بگم از خود هندوستان ارزانتر جايي پيدا نمي كني شركتهاي بزرگ حتي خود مايكروسافت و سان مكرو اينا پلانهاي خودشان را بيشتر به هندوستان انتقال داده ند
اون تكنلوژي پبشرفته اينترنت كه تو هندوستان است تو خود آمريكا الان نيست بهتره پلانتان را از اونجا بخريد من يك يه سرو 10 گيگا اجاره كرده ام از خود هندوستان است متاسفانه تموم شده همه را فروحته ام
در مورد راهانداري شما پلانتان را بخريد بقيه ميشه براه انداخت
در ضمن پيشنهاد مي كنم تمام تشكيلات خود را اول تو لوكال هاست در منرلتان اجرا كنيد بعد كه يه مقدار مهارت پيدا كرديد انتقال ان به سرور آسان است
تاج محل سلام ما را برسونيد دوشب اونجا خوانيدم واقعا هتل محشري است

شاد باشيد

سلام آقا در مورد phpnuk7.2فارسي كمك مي تونم كنم فايلشم دارم و مي تونم در اختيارت قرار بدم و در مورد آموزش هرچي ميخواي بپرس بچه ها كمكت مي كنند

جدیدترین ارسال ها

بالا