درخواست راهنمايي از وبمسترها وهاستينگ ها

jooli

Member
سلام خدمت همه دوستان عزيز
من چند روز گذشته تاپيكي زدم اينجا ؛ در خصوص هاست وارز كه دوستان زيادي لطف كردند و تا حدودي من رو راهنمايي كردند كه از همينجا از همگي تشكر مي كنم.ولي بعد از كلي برنامه ريزي روي قيمت ها ، هزينه ها و غيره به يك سوال برخورد كردم كه يكي از دوستان در تاپيك قبلي مطرح كردند
--
قصد من ؛ احداث يك سايت دانلود برنامه ؛ كتاب و... به صورت لينك مستقيم بود(مثل كمياب و...)از اونجايي كه خوب هزينه هاي زيادي اينجور سايت ها داره و تنها منبع درآمدش هم مي تونه تبليغ باشه ؛ اونهم نه در ماههاي اوليه!فكر كردم آيا هنوز هم عرصه براي فعاليت اين قبيل سايتها هست يانه؟
--
خواهشنا دوستاني كه تجربه داشتن چنين سايت هايي بودند ، يا هاستينگ هايي ك چنين سايت هايي رو هاست دادن و العان آگاهي اي از چند و چون اين كار دارند ، اطلاعاتي در اين زمينه به من بدند
پيشاپيش از راهنمايي هاتون متشكرم

snmsoftpc

Active Member
سلام ...
دوست گرامي از نظر من سايت هايي كه اينجور خدمات كه ميشه گفت همش رايگانه رو ميدن سودي ندارند . اما اگر شما بتوانيد با تبليغات بيشتر ، ارائه خدمات جديد تر و بهتر ، تبليغات خود در ديگر سايت ها و ... انجام دهيد و بازديد بالايي داشته باشيد مي توانيد درامد مناسبي هم داشته باشيد . البته بهترين پيشرفت در اين كارهاي اين است كه بهترين ها را انتخواب كنيد همينطور پس از كسب درآمد سرويس هاي ديگري را نيز مانند سرويس خدمات هاست و غيره را به سرويس هاي خودتان اضافه كنيد .
كه اين به نظر من خيلي عالي هست و پيشرفت خوبي خواهد داشت .
موفق باشيد

snmsoftpc

Active Member
البته اين نظر من بود شايد دوستان نظر بهتري داشته باشند .
موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا