سلام من یه دعوتنامه پرشن گیگ میخوام لطف کنید برام بفرستید. proflash8@yahoo.com ممنون
flashmx2004 Member May 31, 2006 #1 سلام من یه دعوتنامه پرشن گیگ میخوام لطف کنید برام بفرستید. [email protected] ممنون
Hamid2day Active Member Jun 1, 2006 #2 دوسته من در یکی از بخش ها در این مورد بیشتر توضیح و داده شده و دوستان دیگر در حال فعالییت هستند. باشه من می فرستم برای شما. در صورت نبود در صندوق پستی پوشه بالک رو چک فرمائید.
دوسته من در یکی از بخش ها در این مورد بیشتر توضیح و داده شده و دوستان دیگر در حال فعالییت هستند. باشه من می فرستم برای شما. در صورت نبود در صندوق پستی پوشه بالک رو چک فرمائید.
Majid مدیر سایت عضو کادر مدیریت Jun 1, 2006 #4 flashmx2004 قبل از ارسال تاپيك حتما در انجمنها جستجو كنيد و در تاپيكهايي كه به همين منظور ايجاد شده اند درخواست خودتون رو ارسال كنيد. اين تاپيك رو قفل ميكنم و در صورت تكرار دسترسي شما هم بسته خواهد شد مجيد
flashmx2004 قبل از ارسال تاپيك حتما در انجمنها جستجو كنيد و در تاپيكهايي كه به همين منظور ايجاد شده اند درخواست خودتون رو ارسال كنيد. اين تاپيك رو قفل ميكنم و در صورت تكرار دسترسي شما هم بسته خواهد شد مجيد