سيستم هاي رايگان هم هستن که شما مي تونيد به وسيله اون همچين سايتي راه بندازيد،
که البته خيلي هاشون نياز به شخصي سازي و توسعه داره،
بهترين سيستم که هم رايگانه هم پلاگين هاي زيادي داره سيستم وردپرس مولتي يوزر هست(wpmu) که در حال حاضي چند تا سايت معروف ايراني هم دارن ازش استفاده مي کنن،مثلا بلاگها.
و البته چند تا نکته هست براي موفق شدن.
يکي اينکه سرور اختصاصي داشته باشي مثلا مثلا بلاگفا،خيلي از سايتهاي ارائه وبلاگ بودن که چند وقتي کار کردن و کم اوردن و ول کردنفبايد محکم باشي و با پبش زمينه قوي جلو بري.
دوم اينکه بايد نظارت و پشتيباني قوي داشته باشي،يعني 24 ساعته بايد نظارت روي مطالب داشته باشي،گر چه محتواي نوشته شده در وبلاگ به صاحب .بلاگ ربط داره ولي گاهي هم خيلي از سايتهاي معروف به خاطر تخلف کاربر ف ي ل ت- ر ميشن.
اگر سرور اختصاصي نداشتي بايد از يه شرکت مطمئن هاست بگيري که بتونه جوابگو باشه،چون قراره کسب درآمد کني و ....مثلا خود من بارها شده که مطالب سايتهام رو از دست دادم،وقتي هم زنگ ميزنم به پشتيباني هاست،ميگه ما هر روز بک آپ مي گيريم،وقتي که خراب ميشه سات و مي گم بک اپ رو بديد ميگن بک آپ نداريم...
الان توي سايتهاي ايراني ما بالاي 30 تا سايت ارائه وبلاگ داريم ولي اگر دقت کني فقط چند تاشون معروفن،بعضي ها به خاطر سابقه طولاني،بعضي ها هم تازه کارن ولي خدماتي جديد و بهتر ارائه ميدن،و نکته اصل کاري اينه که همشون کار رو جدي گرفتن.
اگر توضيح بيشتر خواستي من در خدمتم.
[email protected]
ولي اين رو يادت باشه که وقتي قرار باشه به کسب در آمد برسي بايد تلاش.
تحت .net اگر خوساتی می تونم معرفیت کنم.