1 . من حرفای داوود رو کاملاً قبول دارم ! اما تا مطمئن نیستی که اسکریپت چیه نمیخواد کسیو نصیحت کنی ! مهندس جان که از صفر شروع میکنی ! منم لیسانس کامپیوتر نگرفتم که اینجا بشینم تورو تماشا کنم آقای داوری !
عزیز جان من برنامه های شما پر از باگ هست !
نه از سورس میترسونم نه از هیچی من نگفتم دزدی کار خوبیه گفتم اول مطمئن شو که ایرانیه یا خارجی بعد بیا اینجا حرف بزن ! اگه نال کردن سورس قارسی اصلاً دزدی هست چرا خارجی دزدی نیست ؟؟؟؟
برادر من انقدر به خودت مطمئنی . آها پس حامد از کدهای شما استفاده میکنه ؟ چه جالب ؟
آره میدونم مال حرام و حلال چیه ! تو یه خانواده بزرگ شدم که قبل انقلاب تا الآن سرپرستش رئیس دادگستری بوده !
برو تاپیک راه حل لیسانس رو بخون ! ببین خودم چه بحث هایی کردم من مگه گفتم شما اومدی فارسی کردی ؟ من خودم از فارسی سازی یا ویرایش برنامه دیگران متنفرم . میدونی چرا ؟ نمیخوام اسم و مهر یک آدم ناشی روم باشه !
اگه شما خارج رفتی منم رفتم اگه تو 2 سال زندگی کردی من هم زندگی کردم پس اینجا فخر نفروش . میدونی مشکلت چیه ؟ آدم نباید مغرور باشه مشکلت اینه که غرورت لحن تندی داره من اگه بخوام رسوا زمونه کنم میکنم دادا . اما آدم اینکار نیستم . آدم عوضی نیستم !
ما آدما میتونیم کاری کنیم با رفتارمون که طرف مقابل خودمونو شرمنده کنیم ! اگه یک فرد ایرانی یا خارجی به شما حرف میزنه برای اینه که ما با رفتارمون اینو تایید کردیم !
شاید من کوچیکتر از این حرفا باشم مستر اما آدمم ! کسی هستم که بخوام یکی رو رسوا کنم 2 سوت میتونم ! شاید من کوچیک باشم اما آدمای کوچیک میتونن بزرگ باشن . 8 تا شرکت کار میکنی که میکنی من 4 سال سابقه کار تو انفورماتیک فرمانیه دارم فقط 8 سال پیش با سن 15 سالگی ! چیه مدعی هستی شرکت شرکت میکنی !
عزیز من . من از هیشکی جز خدا نمیترسم ! و این توقع هم ندارم کسی از من بترسه ! اول فکر کن بعد حرف بزن ! من کوچیکترین بی احترامی نسبت به شما نکردم و سورس شما هم جایی نذاشتم اما انقدر فاقد ادب هستی که هر ادعا و بی ادبی ازت دور نیست !
همون حامد باعث شد حالت گرفته نشه ! من با سرورت کاری ندارم ! اما هرجا که باشی سیستم هات باگ داره ! همون کارت شارژ جدیده هم باگ داره ! تو از چندین نفر هم که شنیدم سورس که بدی دیگه نمیشه پیدات کرد اگه خیلی دزدی رو بد میدونی جواب بده ! تو همین انجمن هم در موردش صحبت شده !
همه جور آدم پیدا میشه تو دنیا ! اما ما باید خوب و بد تشخیص بدیم و بد رو خوب کنیم . تو جای خدا ننشستی . اون موقع که هابیل و قابیل بود . من و تو نبودیم !
دادا من با تجارب شما کاری ندارم با ادب شما مشکل دارم ! من نه کد شما رو گذاشتم نه هیچی همون getdebi که شما مدعیش هستی دارم !
اگه آمار من و میخوای برو اینجا رو بخون
www.p30vel.ir/about-us .
اگر شما از سال 1382 فعالیت داری منم یه جا دیگه فعالیت دارم ! گاهی اوقات ما آدما به تجربه هامون میبالیم . اینا کشک بیخیال شما ببینید که فروتن تر هست نه اینکه بگه من الم من بلم . دادا من که باهات کاری ندارم من گفتم امنیت ببر بالاتر . هیچ سیستمی امنیت 100 در 100 نداره که شما مدعیشی
شما کد کن . شما لیسانس بذار باز هم نال میشه ! این چیزیه که به قول دوستان شرکت های بزرگ خارجی توش موندن !
من کوچیکتر از اون چیزیم که بخوام واس دیگران تصمیم بگیرم . یا خوردشون کنم یا هر چیزی ! امیدوارم این ادب و انصاف شما در جایگاه حق تعالی نخواد روزی جواب پس بده . چه بسا که هر کسی شخصیتی داره و شما ما رو خورد کردی اما من چنین نکردم !
شما مارو حروم خور کردی . دزد کردی . بی فرهنگ کردی و ... ! یک ذره طرز بیان خودتو عوض کن . اینو دارم به عنوان یک دوست میگم ! خیال هم نکن مخی یا آخرشی یا ... دست بالا دست بسیار هست ! یه ذره غرورتو بشکون !
الله یار بحثی توش نیست اما بحث ما این نبود . بحث ما این بود که این آقا اومده نمیدونه چیه سیستم همرو دزد خطاب کرده و همرو خائن نامیده ! این ادبیات درست نیست ! یکجا دیگه هم نفرین کرده که خونتون رو سرتون خراب شه !
من کار این آقا رو نمیپسندم البته کسی که سورس آدونیس ایشون هم گذاشته نمیپسندم !
اما بهتره که این آقا طرف مقابل خودشو بشناسه ! اگه ایشون تحصیل کردن من یا شما هم تحصیل کردیم ! اما تحصیل فقط شرط نیست ایشون شخصیت همرو دوست داره خورد کنه خودش بالا باشه !
دیگه بحثی ندارم ! آقای داوری حالا شما هر چقدر دوست داری فحش بده ! چون دیگه نمیخوام این تاپیک بحثش به هم بخوره و از موضوع تاپیک دور شیم !
شما راحت باش !
در پناه حق