درخواست برای خرید تبلت

سلام دارم کم کم digital paiting کار میکنم یکم تو این اموزشهایی که دیدم کار با موس سخته تصمیم گرفتم تبلت(قلم نوری) بخرم میخواستم اساتید کمک کننند ببینم اصلا لازم بخرم یا نه اگر واقعا لازم چه مارک و تو چه رنج قیمتی بخرم

jm9sq5w2

Member
سلام دارم کم کم digital paiting کار میکنم یکم تو این اموزشهایی که دیدم کار با موس سخته تصمیم گرفتم تبلت(قلم نوری) بخرم میخواستم اساتید کمک کننند ببینم اصلا لازم بخرم یا نه اگر واقعا لازم چه مارک و تو چه رنج قیمتی بخرم

100% لازمه
اما بهتره با یه مدل که گرون نباشه شروع کنید بعد از مدتی استفاده و پیشرفت در زمینه طراحی دیجیتال خودتون دستتون میاد که احتیاج دارین مدل حرفه ای تر بخرید یا نه (که معمولا نیاز نمی شه).
قیمت از 70 هزار تومن هست تا 2 میلیون تومن که نوع ال سی دی دارشه.
مارک های مختلفی وجود داره که معروف ترین و گرون ترین اونها wacom هستش.
تنها تفاوت مدل های گرون تر در اینه که حرکات دست و میزان فشار وارده به قلم رو با دقت بیشتر و بیشتری منتقل می کنند و به همون دقتی که مداد روی کاغذ داره نزدیک تر می شن.
من فکر می کنم مارک "wacom مدل BAMBOO" یا مارک "Genius با سایز A5" برای شروع خبلی مناسبه که قیمتش حدود 50 تا 100 تومنه اگه اشتباه نکنم.
wacom مدل Intuos و Cintiq هم قلم های حرفه ای هستند که با توجه به سایزشون از حدود 400 هزار تومن تا 2 میلیون تومن هستند.

فروشگاه سالک در بازار رضا (تلفن: 66407114) انواع مدل ها رو داره می تونین تماس بگیرین یا مراجعه کنین برای اطلاع بیشتر

اینم مدل های wacom:
http://wacom.com/en/Products.aspx

---

آخرین ویرایش:

moslancer2

Member
دوست عزیز من به شما برای شروع مثل دوست خوبم تبلت های wacom و سری بامبو بخصوص bamboo pen and touch رو پیشنهاد میدم...
میتونید در سایت زیر مشخصات و قیمت هاش رو با تصاویر و توضیحات ببینید... قبلا هم چندباری به دوستان این مورد رو توضیح دادم:rose:
www.wacom.ir

R-med

Well-Known Member
من هم یه سوال دارم که با اجازه mohssennikbakht اینجا مطرح میکنم
فرق تبلت های wacom با تبلت های Ipad یا Galaxy Tab چیه
آیا تو Ipad یا Galaxy Tab فتوشاپ نصب میشه ؟

jm9sq5w2

Member
من هم یه سوال دارم که با اجازه mohssennikbakht اینجا مطرح میکنم
فرق تبلت های wacom با تبلت های Ipad یا Galaxy Tab چیه
آیا تو Ipad یا Galaxy Tab فتوشاپ نصب میشه ؟
تا جایی که من می دونم Galaxy Tab و Ipad برای منظور طراحی دیجیتال ساخته نشدن بنا بر این از دقت مناسبی بر خوردار نیستند. فتوشاپ روشون نصب نمی شه اما برنامه های ساده تر نقاشی وجود داره که روشون نصب می شه. wacom مدل های بدون صفحه نمایش هم داره.

آخرین ویرایش:

R-med

Well-Known Member
تا جایی که من می دونم galaxy tab و ipad برای منظور طراحی دیجیتال ساخته نشدن بنا بر این از دقت مناسبی بر خوردار نیستند. فتوشاپ روشون نصب نمی شه اما برنامه های ساده تر نقاشی وجود داره که روشون نصب می شه. Wacom مدل های بدون صفحه نمایش هم داره.

یعنی فقط به درد آهنگ گوش کردن و فیلم دیدنو گشت تو اینترنت ساخته شده ؟
پس چرا اینقدر قیمتاش گرونه

h_nejatish

Member
میشه منم یه سوال بپرسم:wink:

فرق وکام مدل بامبو فان با bamboo pen and touchچیه؟

با تشکر از کلیه دوستان که راهنماییم کردید فقط موندم با این همه نظر پیشنهاد کدوم بخرم اگر مدل ارزون بخرم بعدا لازم نیست عوض کنم یا اینکه یه مدل خوب بخرم پشیمون نشم
این تبلت ها یکم گرون موندم کدوماشو بخرم البته پولش مهم نیست زیاد فقط میخوام بهترین گزینه رو انتخاب کنم بعدشم واقعا احتیاج

آخرین ویرایش:

jm9sq5w2

Member
یعنی فقط به درد آهنگ گوش کردن و فیلم دیدنو گشت تو اینترنت ساخته شده ؟
پس چرا اینقدر قیمتاش گرونه

آره + بازی و نرم افزارای کاربردی مختلف البته Galaxy Tab که تلفن همراه هم هست.
apple کلا برند گرونیه که به نظرم متناسب با کیفیت متمایزشه (سخت افزار، طراحی و ...) ولی Galaxy Tab گرون نیست.
این تبلت ها برای براورده کردن تمام نیاز های دیجیتال روزمره کاربرا ساخته می شن که کاربردشون بیشتر وابسته به اینترنته و از اونجایی که ما اینترنت نداریم تو ایران به درد نمی خورن.
اینجا یه سری قابلیت های iPad هست:
http://www.apple.com/ipad/guided-tours/

-

جدیدترین ارسال ها

بالا