با سلام ممنون میشم اگه یک اموزش تصویری در مورد ساخت تایر ماشین بگذارید:rose:
parinaz571 Member Jul 23, 2010 #1 با سلام ممنون میشم اگه یک اموزش تصویری در مورد ساخت تایر ماشین بگذارید پیوست ها tir33e1.jpg 35.4 کیلوبایت · بازدیدها: 6
MOSTAFA کاربر فعال Jul 23, 2010 #2 این مدلی که گذاشتید فکر میکنم 3D باشه... به نظر من این مدل رو با نرم افزار 3D بسازید راحت تر هست تا با photoshop
این مدلی که گذاشتید فکر میکنم 3D باشه... به نظر من این مدل رو با نرم افزار 3D بسازید راحت تر هست تا با photoshop
parinaz571 Member Jul 23, 2010 #3 black.dragon گفت: این مدلی که گذاشتید فکر میکنم 3D باشه... به نظر من این مدل رو با نرم افزار 3D بسازید راحت تر هست تا با photoshop کلیک کنید تا باز شود... نه این عکس و گذاشتم که یعنی تایر ماشین می خوام.کار با نرم افزار تری دی ام بلد نیستم. اموزش ساختشو با فتوشاپ می خوام.
black.dragon گفت: این مدلی که گذاشتید فکر میکنم 3D باشه... به نظر من این مدل رو با نرم افزار 3D بسازید راحت تر هست تا با photoshop کلیک کنید تا باز شود... نه این عکس و گذاشتم که یعنی تایر ماشین می خوام.کار با نرم افزار تری دی ام بلد نیستم. اموزش ساختشو با فتوشاپ می خوام.
30min Banned Jul 23, 2010 #4 ساخت همچین عکسی با فتوشاپ هم وقت گیر و هم مشکل و نیاز به دقت زیادی داره . و همونطور که دراگون گفت به وسیله نرم افزارهای سه بعدی ساخته میشن . اگر هم خواستی همچین کاری رو با فتوشاپ بکنی باید با PenTool تمامی خطوط رو رسم و رنگ آمیزی کنی . موفق باشید .
ساخت همچین عکسی با فتوشاپ هم وقت گیر و هم مشکل و نیاز به دقت زیادی داره . و همونطور که دراگون گفت به وسیله نرم افزارهای سه بعدی ساخته میشن . اگر هم خواستی همچین کاری رو با فتوشاپ بکنی باید با PenTool تمامی خطوط رو رسم و رنگ آمیزی کنی . موفق باشید .
parinaz571 Member Jul 24, 2010 #5 یعنی نمیشه هیچ طوری یک تایر با فتوشاپ کشید ؟ نمیخوام کاملا شبیه یک تایر واقعی بشه. همین که وقتی میبینیم یک تایر تداعی بشه کافیه. چند تا دایره بکش. دیستورت کنم؟ فورو رفتگی های تایرو چی کار کنم؟
یعنی نمیشه هیچ طوری یک تایر با فتوشاپ کشید ؟ نمیخوام کاملا شبیه یک تایر واقعی بشه. همین که وقتی میبینیم یک تایر تداعی بشه کافیه. چند تا دایره بکش. دیستورت کنم؟ فورو رفتگی های تایرو چی کار کنم؟