درخواست اسکریپت

Mohammad_666

New Member
سلام من امروز تازه عضو شدم و میخوام من را امیدوار کنید.
سوالم این است که میخواستم یک اسکریپت در مورد برنامه مولتی مدیا که بتونم باهاش یک برنامه یا
یک فایل را در هنگام اجرا اتوران پاک کند یا برنامه مورد نظر را ببند مثلا برنامه کلون سی دی یا این که فایل مورد نظر را در هر جای هارد که باشد را پاک کند منون میشم اگه در مورد این زمینه اطلاعی دارید کمکم کنید.
:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

Little-Demon

Well-Known Member
شما باید از پلاگین ها استفاده کنید ....
کار هایی که شما میخواید انجام بدید در پلاگین MiscY وجود داره اینم آدرسش ...:
http://www.mmbforums.com/filelibrary/index.php?dlid=45
فایل رو که گرفتید در پوشه Demos چند فایل مثال هست ....برای کار با فایل ها مثل پاک کردنشون از مثالFiles and folders کمک بگیرید و برای کار با پنجره ها مثل بستن و .... از مثال Tricks with windows کمک بگیرید ..

داخل مثال کد های گزینه مورد نظر خودتون رو پیدا کنید و .....اگه مشکلی در خصوص نحوه کار با پلاگین ها داشتید بفرمائید...

301.gif
*****************توجه کنید *************
301.gif

درضمن یه چیزی خدمت شما بگم ....شما تازه کارید ...سیستم کاری انجمن این جوریه که حداکثر تا دو یا سه روز باید صبر کنید تا جواب بگیرید چون همه که همیشه آنلاین نیستند که...پس زیاد حرص نخورید و از این به بعد هم یکم صبر داشته باشید ..... با تشکر
270.gif

آخرین ویرایش:

Mohammad_666

New Member
ببخشد جمله ها زیاد شده یه مقدار در مورد این قسمت که گفتید توضیح میدهید لینک یادتون نره:
(فایل رو که گرفتید در پوشه Demos چند فایل مثال هست ....برای کار با فایل ها مثل پاک کردنشون از مثالFiles and folders کمک بگیرید و برای کار با پنجره ها مثل بستن و .... از مثال Tricks with windows کمک بگیرید ..)

aff - SEvEN

Banned
سلام آقا ... شبتون بخير باشه ...

نيازي به زدن چند پست مختلف نيست ... اين انجمن ( Multimedia Builder ) در دنيا از نظر صميميت و راحتي يوزرها زبانزد هستش و همه اينجا با هم صميمي هستن ...

من با اجازه آقاي دمون پلاگين MiscY_1.7.0.0 رو در اينجا پيوست ميکنم ... چون اين لينک کمي مشکل داره و خطا ميده ...
( از پيوست زير دنلودش کنيد )

البته دقيقا يادم نيست بايستي کمي ميگشتم که فرصت نکردم ... قبلا يک پلاگي کم حجم ديگه هم در زمينه بستن پنجره برنامه ها ديده بودم که اساتيد اگر فراموش نکرده باشن بهتون ميگن چي هستش ...
فقط يادم هستش که اونم کم حجم بودش ...

*******************************************************************************************************
میخواستم یک اسکریپت در مورد برنامه مولتی مدیا که بتونم باهاش یک برنامه یا یک فایل را در هنگام اجرا اتوران پاک کند یا برنامه مورد نظر را ببند

اينم اوني که گفتم - پنجره هارو مي تونه باستون ببنده ...

اسم پيوستش هست CLOSE PAGE _ KillWinProg و داخل فايل رار شده هم يه png هست که تو paint ويندوز بازش کنين .
( يعني راست کليک رو فايل png و انتخاب open with و بعد از اونم انتخاب paint )
حق تاليفشم که مشخص هست با کيه ... !

شبتون خوش آقا .

پیوست ها

• MiscY_1.7.0.0.zip
    252.2 کیلوبایت · بازدیدها: 47
  • CLOSE PAGE _ KillWinProg.rar
    384.5 کیلوبایت · بازدیدها: 41
آخرین ویرایش:

Mohammad_666

New Member
سلام ممنونم که کمک کردید فقط میخواستم بگم اگه میشه چگونگی استفاده از این پلاگین و آن نمونه ها را شرح دهید
چون من هر کاری کردم نتونستم از این پلاگین ها و نمونه ها استفاده کنم چون توی اسکریپت اتوران گذاشتم کار نکرد و نمیدونم چگونه باید پلاگین را بارگذاری کنم مثلا اگه میشه بخش ShutDown utility قسمت مربوط به ShutDown را توضیح دهید چون هم آسان تره هم باید از طریق این بشه بقیه را یاد گرفت.
ممنونم فقط اگه میشه گام به گام باشه.....
ممممنونم.

Little-Demon

Well-Known Member
اولا لینک کاملا سالم بود...سالم سالم..من امتحان کردم خودم...
دوما...باسلام
خیلی سریع و دوگام به دوگام براتون توضیح میدم.خوب دقت کنید ...
برای اجرای پلاگین همونطور که خودتون میدونید نیاز به یک بارگزاری هست..نمیشه گفت بارگزاری..
الان خودتون می فهمید جریان چیه....
پلاگین ها معمولا دونوع هستند پلاگین هایی که ورودی میگیرند و پلاگین هایی که نمی گیرند...
ورودی چیه دیگه ؟ الان میگم....مثلا پلاگینی که با استفاده از اون شما میتونید یه برنامه رو ببندید رو در نظر بگیرید
پلاگین چطوری باید برنامه رو ببنده ؟ باید اسمش رو بدونه ..درسته؟ پس اسمش رو از شما به عنوان ورودی میگیره .
نوع دیگر پلاگین ها ورودی نمی گیرند مثلا پلاگینی برای خاموش کردن رایانه ....این پلاگین نیاز به دونست چیزی نداره...
کارش رو انجام میده ....و خاموش می کنه ...پس این شد؟
خوب.بر حسب یه چیز دیگه هم پلاگین ها دسته بندی میشند که بعدا توضیح میدم خدمت شما...
پلاگین هایی که ورودی میگیرند به طور کلی نحوه استفاده از اونها مثل زیر هست
[LTR]
set$='ورودی که یک رشته هست'
PluginSet("نام شی پلاگین","set$")
PluginRun("نام شی پلاگین","Command")
[/LTR]
ملاحظه بفرمائید .....پس در خط اول میایم و ورودی ها رو دو دستی خدمت پلاگین تقدیم می کنیم...
درقسمت دوم میگیم که هرچی گرفتی بسته ...کوفتت بشه ...حالا برامون اجراش کن..
در اجرا یه کلمه ای هست به نام کاماند این دستور پلاگین هست...اکثر پلاگین ها یه لیست از دستوراتشون دارند...
که باید در اون قسمت جای بگیره.یعنی به جای کاماند ...خوب؟حالا چی ؟
الان میگم ...یه چیز دیگه ...یه سری وقت ها هست شما میخوای از یه پلاگین مقدار برگشتی بگیری
یعنی چی؟ مثلا یه پلاگین هست که میگه کاربری که الان داره کار میکنه با کامپیوتر اسمش چیه یعنی همون نام یوزر
خوب این پلاگین ورودی نمی گیره درسته ؟پس خروجی داره...یعنی به شما باید یه چیزی بده....
برای این منظور باید از دستور زیر استفاده کنی[LTR]
د
PluginGet("نام شی پلاگین","get$")
[/LTR]
مقدار بازگشتی داخل یه متغیر قرار میگیره که بعدا میتونید با مقدار اون کار کنید.
اگه مشکلی هست بیشتر توضیح بدم.
در ضمن من یادم رفت ...شما اول باید یه شی پلاگین ایجاد کنید از داخل ابزار ها و از داخلش آدرش فایل پلاگین رو بدید ...
و نامش رو همون نامی بزارید که میخواید در کد ها ازش به عنوان نام شی پلاگین استفاده کنید.
با تشکر و بای

Mohammad_666

New Member
سلام
ممنونم اما خیلی حرفه ایش کردی من فقط میخوام بهم یگی الان این خاموش کردنشو چه جوری را بندازم تا از روی اون اون چیزایی را که قبلا میخواستم را ادامه بدم همین .........
اما بازم خیلی ممنونم....

Little-Demon

Well-Known Member
اتفاقا خیلی مبتدیه...ای بابا...
شما برای خاموش کردن خوب کدهای داخل همون گزینه رو ببین تو فایل مخصوصش که اسمش رو خودت گفتی..عزیز من ....
مشکل دقیقا کجاست؟

Mohammad_666

New Member
سلام
من مراحل کاری را که انجام میدهم را برای مثال برای خاموش کردن مینویسم ببین اشکال کار کجاست:
اول از قسمت ابزارها یک پلاگین به اندازه دلخواه ایجاد میکنم.
بعد در قسمت load پلاگین - MiscY.dll را انتخاب میکنم بعد اسکریپتی را که در همون قسمت خاموش کردن نوشته دقیقا مانند خودش کپی و پیست میکنم(PluginRun("MiscY","ShutDownWindows") در پخش همون اسکریپت پلاگینی که ایجاد کردم . یا در بخش تنظیمات صفحه این کار را میکنم که اگر مثلا این صفحه باز شد دستگاه خاموش بشه .
اما وقتی پروژه را اجرا میکنم هیچ اتفاقی نمیافتد اما اون برنامه را که دوستمان معرفی کرده بود تا برنامه ها را باهاش ببندم را تونستم اجرا کنم. اما اون ورودی میگرفت ولی این نمیگیره .
در ضمن ببخش که اینقدر ازت سوال میکنم عصبانی نشی یه وقت..............
ممنونم.

Little-Demon

Well-Known Member
خوب دوست من.....اسم شی رو چی ..؟ معمولا وقتی کار نمی کنه که اسم شی رو اشتباه دادی...

کوچک و بزرگی حروف؟ کد که درسته .....در ضمن روی یک دکمه بگزاری کد رو فعلا برای انتحان بهتره...

Mohammad_666

New Member
سلام
من اسم شی ء پلاگین را MiscY میزنم من روی همون مثال هم امتحان کردم اون مثالی که بقیه فرمانها و ریست کردنو.... را داره
اما هرچی دکمه ای را که نوشته بود را زدم هیچ کاری نمیکرد.
میگم اگه میشه لطف کن مراحل کار این فرمان را بنویس تا از روی این بتونم بقیه را راه بیندازم انگار که میخوای خودت یه کلید با همچین فرمان را بنویسی تا اینقدر من وقت شما را نگیرم چون همین مثال خاموش کردن را که بگی بقیه حله ما هم اینقدر مزاحم نشیم.
ممنونم موفق باشی............

Little-Demon

Well-Known Member
عزیز من مراحل خاصی که نداره آخه ..!!!

من دقیقا همون کاری رو انجام میدم که شما انجام میدی.....ببین:
یه شی پلاگین گزاشتم پلاگین رو لود کردم اسمش رو هم مثلا گزاشتمMiscY و بعدا گفتم تو پیامی که داد Embedded هم بشه.
بعدش دکمه رو گزاشتم و داخلش کد مربوط رو که یک خط بود رو نوشتم....همین...کدرو هم که دیگه خود شما بهتر بلدی...
دیگه از این آسونتر ؟ خداوکیلی من دارم یواش یواش ریپ میزنم ها.....بهتر شما مراحل کارتو بگی..

Mohammad_666

New Member
ممنوم حل شد
اما من یه جوری میخواستم که خودش هارد را بگرده و اون فایلی را که میگم را پاک کنه نه اینکه آدرس بدم پاک کنه.

Little-Demon

Well-Known Member
برای اون هم یه لاگین وجود داره فکر کنم.....اگه پیدا شد ..براتون میزارم..

Little-Demon

Well-Known Member
خوب...با این پلاگین امکان پذیره...فقط یه چیزی ....اونکاری که شما میخوای انجام بدی با یکم خلاقیت خاص انجام می گیره..
که مثلا باید با یه پلاگین دیگه تعداد درایو ها و برچسب اونا رو بگیری و بعد بندازیشون داخل یه حلقه و به ترتیب بگرده همه درایو ها رو ....احتمالا نگرفتید چی شد درسته ؟ یعنی منظورم اینه که شاید براتون مشکل باشه....

پیوست ها

• Searcher11.zip
    304.7 کیلوبایت · بازدیدها: 26
بالا