اولا لینک کاملا سالم بود...سالم سالم..من امتحان کردم خودم...
دوما...باسلام
خیلی سریع و دوگام به دوگام براتون توضیح میدم.خوب دقت کنید ...
برای اجرای پلاگین همونطور که خودتون میدونید نیاز به یک بارگزاری هست..نمیشه گفت بارگزاری..
الان خودتون می فهمید جریان چیه....
پلاگین ها معمولا دونوع هستند پلاگین هایی که ورودی میگیرند و پلاگین هایی که نمی گیرند...
ورودی چیه دیگه ؟ الان میگم....مثلا پلاگینی که با استفاده از اون شما میتونید یه برنامه رو ببندید رو در نظر بگیرید
پلاگین چطوری باید برنامه رو ببنده ؟ باید اسمش رو بدونه ..درسته؟ پس اسمش رو از شما به عنوان ورودی میگیره .
نوع دیگر پلاگین ها ورودی نمی گیرند مثلا پلاگینی برای خاموش کردن رایانه ....این پلاگین نیاز به دونست چیزی نداره...
کارش رو انجام میده ....و خاموش می کنه ...پس این شد؟
خوب.بر حسب یه چیز دیگه هم پلاگین ها دسته بندی میشند که بعدا توضیح میدم خدمت شما...
پلاگین هایی که ورودی میگیرند به طور کلی نحوه استفاده از اونها مثل زیر هست
[LTR]
set$='ورودی که یک رشته هست'
PluginSet("نام شی پلاگین","set$")
PluginRun("نام شی پلاگین","Command")
[/LTR]
ملاحظه بفرمائید .....پس در خط اول میایم و ورودی ها رو دو دستی خدمت پلاگین تقدیم می کنیم...
درقسمت دوم میگیم که هرچی گرفتی بسته ...کوفتت بشه ...حالا برامون اجراش کن..
در اجرا یه کلمه ای هست به نام کاماند این دستور پلاگین هست...اکثر پلاگین ها یه لیست از دستوراتشون دارند...
که باید در اون قسمت جای بگیره.یعنی به جای کاماند ...خوب؟حالا چی ؟
الان میگم ...یه چیز دیگه ...یه سری وقت ها هست شما میخوای از یه پلاگین مقدار برگشتی بگیری
یعنی چی؟ مثلا یه پلاگین هست که میگه کاربری که الان داره کار میکنه با کامپیوتر اسمش چیه یعنی همون نام یوزر
خوب این پلاگین ورودی نمی گیره درسته ؟پس خروجی داره...یعنی به شما باید یه چیزی بده....
برای این منظور باید از دستور زیر استفاده کنی[LTR]
د
PluginGet("نام شی پلاگین","get$")
[/LTR]
مقدار بازگشتی داخل یه متغیر قرار میگیره که بعدا میتونید با مقدار اون کار کنید.
اگه مشکلی هست بیشتر توضیح بدم.
در ضمن من یادم رفت ...شما اول باید یه شی پلاگین ایجاد کنید از داخل ابزار ها و از داخلش آدرش فایل پلاگین رو بدید ...
و نامش رو همون نامی بزارید که میخواید در کد ها ازش به عنوان نام شی پلاگین استفاده کنید.
با تشکر و بای