درخواست از دوستان در بيلدر

ali guard

Member
سلام دوستان من خيلى وقت هست اين مشكيل دارم جند بار از انجا ثرسيدم ولى كسى جوابش دروست بما نداد​
تروخدا برام حل كنان در اين فايل ميخواهم دة تا برنامةى ديكة بيش ببندم لوتف كنان اسكريبت ها براش امادة كنان با نام 1 تا 10 تا خودم فقت نامى برنامةها بيش بدم ديكة برنامةها ببندد مونتظر لوتف شوما هستيم خيلى لازم دارم هرجى زود تر ممنون
اين فال هست
http://www.zshare.net/download/202286068138fa00/

ubuntu

Member
سلام دوستان من خيلى وقت هست اين مشكيل دارم جند بار از انجا ثرسيدم ولى كسى جوابش دروست بما نداد
تروخدا برام حل كنان در اين فايل ميخواهم دة تا برنامةى ديكة بيش ببندم لوتف كنان اسكريبت ها براش امادة كنان با نام 1 تا 10 تا خودم فقت نامى برنامةها بيش بدم ديكة برنامةها ببندد مونتظر لوتف شوما هستيم خيلى لازم دارم هرجى زود تر ممنون
اين فال هست
:-?:shock:من منظور شما رو نفهميدم مي‌شه واضح تر بگين.

Aref_Alikhani

Well-Known Member
پاسخ

سلام
دوست عزيز اكثرمتن هاي شما به هيچ وجه قابل خوندن نيست مي شه علتش رو بگي؟

با تشكر عارف:rose:

splinter cell

Well-Known Member
یا اجازه علی آقا!دوستان این علی آقا از بچه های خوب سلیمانیه عراقه و زبان فارسی رو هم الحق خوب داره مینویسه!با اینکه زبان خودش نیست.اما منظورش هم اگر اشتباه نکنم اون برنامه کلوزر هست که میومد و برنامه های رایت سی دی(یا برنامه های فیلمبرداری صفحه) رو غیر فعال میکرد و حالا میخواد که تعداد بیشتری از برنامه های رایت رو که شاید جدیداً اومدن به بازار رو هم این برنامه ببنده.حالا میخواد که این اسکریپتها رو واسش گسترش بدین تا بتونه اسم برنامه های رایت دیگه رو به اون اضافه کنه!حالا هر کی میتونه واسش این کار رو بکنه یاعلی!!شالبته توی اون تایپیک مخصوص همین موضوع بحث شد و دوستان دلایلی بر عدم کارآیی اون ارائه کردند.اما این دوستمون هنوز مصر به استفاده از اون هست.امیدوارم منظورش رو خوب رسونده باشم.

ali guard

Member
اقا محسين كاملا دروست ميكة لوتفن يك كارى برامون بكنان

اقا موحسين من ممنونى شوما هستم شوما هم يك لوتف كنيد قبلا يك فايل برام فرستاد بودى براى جيك كردنى حجم يك فايل
لوتفن ان فايل رو دوبارة برام بفرستى خيلى ممنونى وما هستم

ali guard

Member
ممنون اقا محسين حان ---------------------------------------دوستان من مونتظير جوابى شوما هستم ممنون از همةتون

ubuntu

Member
من اگه مي‌تونستم کمک مي‌کردم. ولي زياد تو زمينه رايترها وارد نيستم و به جز يکي دوتا برنامه چيز ديگه‌اي نميشناسم. متاسفم!:sad::cry:

splinter cell

Well-Known Member
شما اسکریپت های این برنامه کلوزر رو دیدین؟؟اصلاً مختص به به برنامه های رایت تنها نیست!این برنامه همون چاقویی هست که اون دوستمون میگفت.هم میشه باهاش آدم کشت و هم کره روی نون مالید.یک ابزاره!این برنامه کلوزر هر برنامه ای رو که بهش بگین می بنده فرقی براش نداره که برنامه رایت باشه یا مرورگر اینترنت یا نوت پد ویندوز یا هرچیز دیگه ....پس یکبار دیگه بهش نگاه بندازید!این دفعه از این زاویه بهش نگاه کنید . ضرر نداره!شاید مشکل علی رو هم حل کردید!و بانی خیر شدین.من منتظر بودم بقیه بچه ها جواب رو بگن !اما محض اطلاع علی عرض کنم خیلی راحت میشه هر برنامه دلخواه دیگه ای رو هم بهش معرفی کرد.اگر کسی داوطلب نشد من جواب علی رو میدم.اما امیدوارم دوستان روحیه همکاریشون رو از دست ندهند و سعی کنیم در مواقع ضروری بهم کمک کنیم.البته از اون ور هم از اونهایی که دنبال هلو برو تو گلو هستند میخوام کمی خودشون رو تکون بدهند.کوشش بیهوده به از خفتگیست.ارادتمند همه دوستان!

ubuntu

Member
من. اسکريپ‌هاشو ندارم. ولي مي‌دونم چه جوري مي‌شه يکي از اين‌ها ساخت. من اسم برنامه‌هاي رايت زيادي رو نمي‌دونم که بخواهم براي endprogress ازشون استفاده کنم. ولي اگه بخواهين مي‌تونم يه مثال براشون بسازم.

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
آقا علی فارسی لطفا...
یه اخطار (کارت زرد) دریافت کردی.

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
آقا علی فارسی لطفا...
یه اخطار (کارت زرد) دریافت کردی.

ubuntu

Member
خب! اين چندروزه يه ذره سرم شلوغه. ولي به خاطر قولي که دادم اين مثال رو ساختم. اين خيلي ساده است و به نظر من کلاً روشي که بخواد برنامه‌هاي رايتر رو ببنده اصلاً جواب نمي‌ده. ولي اين هم مثالش. شما به جاي برنامه notepad.exe ميتونيد هر برنامه ديگه اي رو قرار بدين.
موقع کار با اين مثال برنامه notepad رو باز کنيد تا توسط برنامه بسته بشه.
موفق باشيد...

پیوست ها

• kill program.rar
    74.9 کیلوبایت · بازدیدها: 12

جدیدترین ارسال ها

بالا